A OneDrive-val egyetlen helyen tárolhatjuk minden digitális anyagunkat: fotóinkat, videóinkat, dokumentumainkat és egyéb fájljainkat. Mivel a saját tartalmunk folyamatosan nő, ezért fontos megbizonyosodnunk róla, hogy a rendelkezésre álló tárhely elégséges-e számunkra.

Éppen ezért a következő újításokat vezette be a Microsoft: jövő hónaptól 15 GB ingyenes tárhely jár mindenkinek az eddigi 7 GB helyett, valamint az Office 365 előfizetők a program minden verziójához 1 TB tárhelyet kapnak. Ez azt jelenti, hogy az Office-t elképesztően alacsony áron kaphatjuk meg laptopos, okostelefonos és tabletes applikációkkal és óriási tárhellyel együtt.

Végül több mint 70 százalékkal csökkentik a tárhelyek árát. Természetesen emellé minél nagyobb rugalmasságot is szeretnének adni, tehát amennyiben nagyobb tárhelyre van szükségünk, de nem szeretnénk Office 365 előfizetést, úgy havidíjas tárhely-lehetőség opciót is kínálnak jelentősen csökkentett áron. Az új havidíj 1,99 dollár lesz egy 100 GB-os tárhelyért (ez korábban 7,49 dollár volt) és csak 3,99 dollárt kell fizetni egy 200 GB-os csomagért, aminek az ára eddig 11,49 dollár volt.

A változások jövő hónaptól lépnek életbe, és automatikusan vonatkoznak a már meglévő előfizetésekre is.

onedrive-logo.jpg