Gyarfi kolléga jó szokásához híven a legtöbb ünnepnapra már előre betárazza magát, hogy aztán, ha eljön a várt esemény, tőlünk is kapjatok valami csekélységet, nehogy azt mondjátok, nem törődünk az olvasóinkkal. Nos, húsvét alkalmából összesen kilenc darab ingyenes játékot pakoltunk fel a letöltés adatbázisunkba, köztük egy hat részes sorozatot. Részletek a letöltések leírásában!

Az tény, hogy nem mai darabokról van szó, de mára már ingyenesen hozzáférhetőek, és gyarfi el is hozta őket, hogy legyen mivel elütni az időt a sok-sok nyuszitojás majszolása közben. Sőt, úgy tudom, holnapra is várható még néhány meglepetés, úgyhogy figyeljetek bennünket!

FRISS: Eljött húsvét hétfője, remélem mindenki meglocsolta már minden női ismerősét és nyugodtan ülhet a gép elé megtekinteni a mai ingyenes adagot, melyekben ezúttal remekbeszabott Half-Life 2 modok lapulnak.

A kapcsolódó anyagok között megtaláljátok az összes játékot, illetve ha valakinek ez sem lenne elég, akkor nézzen körbe az ingyenes játékok adatbázisunkban! Jó szórakozást!