A Marvel Moziverzum palettáján 2021 óta szerepelnek a különböző minisorozatok, amelyek már három és fél éve gazdagítják új eseményekkel és karakterekkel az amúgy is szerteágazó és színes franchise-t, azonban ezek közül csak a Loki és a Mi lenne, ha…? kapott egynél több évadot. A stúdió streaminges, tévés és animációs divízióját vezető Brad Winderbaum állítása szerint változtatni szeretnének a kisképernyős stratégián, valamint a producer azt is elmondta, hogy nem véletlenül nem jelentettek be új sorozatokat az idei Comic-Conon és a Disney expón sem, mivel egy rakás széria már amúgy is évek óta húzódik, de ettől függetlenül dolgoznak újdonságokon, ámde ezekről csak akkor rántják le a leplet, ha már tényleg sínen van a fejlesztés. „Ez a megújult Marvel része, beszélnünk kell róla. A Marvelnél minden reflektorfénybe kerül, mindenki szuper izgatottá válik, és mi jól akarjuk megcsinálni” – nyilatkozta Winderbaum.

A Marvel Studios az utóbbi idők nagy bukásai után (A Hangya és a Darázs: Kvantumánia, Marvelek) újragondolta a franchise-t, amelyben nagy szerepet játszott a Kangot alakító Jonathan Majors kirúgásához vezető botrány is, valamint az, hogy idén csupán egy egész estét film érkezett a mozikba (Deadpool & Rozsomák), a Disney+-on pedig csak az Echo-val és az X-Men ’97-tel erősítettek. Szeptember 18-án startol a WandaVízió spinoffja, a Mindvégig Agatha, azonban Winderbaum szerint a jövőben nem minisorozatokat, hanem már hagyományosabb tévésorozatokat fognak gyártani, amelyek több évadig is elhúzódhatnak majd.

Ezekben láthatjuk majd, hogy a karakterek beépülnek a kultúrába, remélhetőleg több éven keresztül. Fejlesztünk sok sorozatot párhuzamosan. Szóval bizonyos szempontból tradicionálisabb stílusban állunk a televízióhoz, tehát írni fogunk több pilotot és sorozatbibliát, mielőtt eldöntenénk, hogy mit akarunk legyártani és képernyőre tűzni. Ez lehetőséget ad számunkra, hogy kísérletezzünk, továbbá hogy mindenféle különböző irányban játszadozzunk” – magyarázta a producer.