Ezúttal a BIBS márka képviselői voltak azok, akik úgy döntöttek, hogy új dimenzióba emelik a cumik piacát. Ezt pedig úgy érték el, hogy olyan termékeket készítettek, amik teljes mértékben természetes anyagokból készülnek, ráadásul nagyon dizájnosak is. 

Elég csak egy pillantást vetni a Baby Inside Babatermékek BIBS cumik menüpontjára, és máris láthatod, hogy miről beszélünk. Modern formatervezés, kellemes pasztellárnyalatok és 100%-ban természetes anyagok - ezek teszik egyedivé ezeket a nagyszerű termékeket.

Mit érdemes tudni a BIBS márkáról?

A BIBS egy dán cég, amit 1978-ban alapítottak. Hírnevet a kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülő, dizájnos cumijaikkal szerzett magának, amik már világszinten számos országban is ismertté és kedveltté váltak. 

Mindenképp érdemes róla tudni, hogy nagy figyelmet fordít a kimagasló minőségre és a környezetbarát technológiák, anyagok használatára mindamellett, hogy a babák és a szülők igényeit is szem előtt tartja.

https-wwwbabyinsidehu-2023-majus-cikk3.jpeg

A BIBS tehát egy széles körben is ismert, megbízható és magas minőségű termékeket gyártó cég, ami úttörő módon megreformálta a cumik piacát.

Miért olyan különlegesek a BIBS cumik?

A márka védjegyét viselő cumik rendkívül gondosan vannak megtervezve, illetve létrehozva, ami már önmagában is nagyon különlegessé teszi őket. A legszigorúbb minőségi szabályoknak is megfelelnek, emellett nagyon kényelmesen használhatóak, és mivel magukon viselik a skandináv stílusjegyeket, még jól is néznek ki.

Az egyik legnagyobb különlegességük a bionikus formájuk, ami azt jelenti, hogy szinte egy az egyben leutánozzák az anyamell bőrét, textúráját. Másrészt pedig nemcsak a külső része, hanem maga a cumifej is természetes, amihez a natúrkaucsuk szolgáltatta az alapanyagot.

Hogyan kell használni őket?

A használatuk teljesen ugyanúgy történik, mint más hagyományos cumiké, csak arra kell odafigyelni, hogy rendszeresen tisztítsuk, fertőtlenítsük. Erre az első használat előtt mindenképp szükség van, és utána is, ha a cumi véletlenül leesik a földre vagy más okból kifolyólag koszolódik be. Ehhez csak egy tál forralt víz kell, amibe bele kell tenni, majd 5 perc elteltével ki kell venni és hagyni kihűlni. Ha már nem forró, akkor használható is.

Ugye, milyen izgalmas, hogy a BIBS márka mennyi újdonságot vitt a cumikba? Már a dizájnos kinézetük is nagyon vonzóvá teszi őket, de természetesen nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy teljes mértékben természetes alapanyagokból készülnek. Ennek köszönhetően tökéletesen beilleszthetőek a környezetbarát életmódba mindamellett, hogy a babánkat is biztonságban tudhatjuk.