Egy kis pontosítás kell a film műfaját tekintve, a LAN Party Massacre egy horrorvígjáték lesz, ami a játékostársadalmat akarja parodizálni. Rengeteg utalás lesz a játékokra, és még több levágott testrész. A film a Creatively Bankrupt Productions gondozásában készül.

A történet dióhéjban annyi, hogy az F5 energiaital gyártó cég egy LAN-partit rendez, ahova szerte az Egyesült Államokból meghívnak játékosokat, hogy megmérkőzzenek rengeteg pénzért, és hogy legyőzzék az elismert profi játékost, MORT@L1TY-t (apró utalás Fatal1tyre).

Bloggerek, hardcore játékosok és cosplayerek (azok a felnőttek, akik késztetést éreznek arra, hogy különböző anime-, film-, vagy játékkarakternek beöltözve jelenjenek meg emberek között) jönnek el, hogy szemtanúi legyenek a nagy-nagy eseménynek. De mikor az egyik játékos megbolondul, és elkezdi ölni a többi gamert, elszabadul a pokol.

A hivatalos oldalon sok minden még nincs, csak az előzetes meg egy háttérkép, amit már tőlünk is letölthettek.

Figyelem! A videó olyan jeleneteket is tartalmaz, amik 18 éven aluliaknak nem való -- ha ennél fiatalabb vagy, és megnézed, magadra vess!