Ideális esetben nem kerülünk abba a szituációba, hogy mindez jogi alapok nélkül történjen. Akár még a kölcsönnyújtás előtt állunk, akár követeléseinkkel kapcsolatban kell intézkedni, mostantól igazán könnyedén megtehetjük.

Mi az az eKRS, és miért jó nekünk?

Az online ügyintézés napjainkra már egyáltalán nem valami misztikus dolog, hanem szerves része a mindennapjainknak, kiváltképp akkor, ha idő szűkében vagyunk. A világ pedig rohan, s mi is igyekszünk rohanni utána, ezért kedveljük azokat a megoldásokat, amelyek gyors és rugalmas ügyintézést tesznek lehetővé, óvva legdrágább kincsünket, az időt.

linkmarket.png

A jogos ügyféligényekre reagálva hozta létre a KRS Ügyvédi Iroda online szolgáltatását, az eKRS jogi platformot, amely újdonság abban a tekintetben, hogy kifejezetten jogi ügyeink intézéséhez kínál elérhető, s a jogszabályi és törvényi kerteknek minden szempontból megfelelő felületet, ahol jogerős dokumentumokat, szerződéseket és más jellegű anyagokat hozhatunk létre könnyedén.

Olyan helyzetekben is megoldást jelenthet a felület, amikor valamilyen okból, akár a távolság miatt nem tudjuk kivitelezni azt, hogy személyesen jussunk el egy ügyvédi irodába. 

Az eKRS rendszerén keresztül sokféle ügy intézésére lehetőségünk nyílik, kezdve a magánszemélyi rendelkezésektől, a cégekkel, valamint ingatlanokkal kapcsolatos ügyeken át egészen a követeléskezelésig, amely jelenlegi cikkünk témája is egyben.

Online követeléskezelés az eKRS rendszerén keresztül

Az eKRS felülete egy egyszerű regisztrációt követően használhatóvá válik. A eKRS követeléskezelés szolgáltatását választva a legaktuálisabb jogszabályoknak megfelelő kölcsön- és jelzálogszerződések is megköthetők, valamint fizetési felszólítás is küldhető. Mindezek természetesen olyan formában valósulhatnak meg, hogy azok később a bíróság előtt is maximálisan megállják a helyüket. 

Amennyiben több ilyen aktuális ügyünk van, kifejezetten értékelni fogjuk, hogy minden elkészített dokumentumot a későbbiek folyamán is bármikor elérhetünk az aktív regisztrációnkon keresztül. Ennek köszönhetően nem kell attól sem tartanunk, hogy létfontosságú dokumentumainkat elveszíthetjük, hiszen ezek később is elérhetők, letölthetők és kinyomtathatók maradnak.

Teljes körű szolgáltatások fix áron

Érthető, hogy mindenki a lehető legideálisabb megoldást szeretné megtalálni ami az ár-érték arányt illeti. Mivel az eKRS online jogi rendszer alapvetően automatizált folyamatokon keresztül működik, ezért itt teljesen egyértelmű már jó előre, hogy milyen összeget kell fizetnünk a szolgáltatásért cserébe, amely ráadásul a személyes jogi ügyintézéshez képest kifejezetten kedvezőnek bizonyul.

Válaszd te is a lehető legrugalmasabb és legkedvezőbb megoldást, ha követeléskezeléssel kapcsolatos ügyeidet szeretnéd intézni!