• A héten érkezett meg a Final Fantasy 15 utolsó DLC-je
  • A fejlesztők most pedig egy teljesen új IP elkészítésébe kezdtek
  • Ezt a stúdió vezetője erősítette meg egy interjúban

Ezen a héten kedden zárult le véglegesen a Final Fantasy 15 története, hiszen befutott a játékhoz az utolsó DLC is, az epizód Ardyn. Az eredeti tervek szerint négy DLC-t is kaptunk volna idén, ezekből azonban sajnos hármat elkaszáltak, majd később bejelentették, hogy az így „elveszett” történeteket végül könyv formájában azért csak megkapjuk majd.

Nagyon úgy néz ki viszont, hogy a Final Fantasy 15 mögött álló Luminous Productions a munkálatok lezárultával sem ül a babérjain, hanem egyből új projekt után nézett. Ezt pedig a stúdió vezetője, Takeshi Terada, árulta el egy interjú során, melyben arról beszélt, hogy a csapata egy új AAA kategóriás játékot szeretne tető alá hozni. Ráadásul külön kiemelte, hogy egy teljesen új IP-ben gondolkodnak, azaz a projekt egész biztosan nem egy újabb Final Fantasy játék lesz.

Terada a részletekbe természetesen nem nagyon ment bele, de annyit azért megtudhattunk tőle, hogy egy teljesen új világot szeretne létrehozni a játékhoz, és ezt alapul véve építené fel magát a programot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!