Költöztetés csak a megfelelő partnerrel!

Még mielőtt belemennénk abba, hogy egy költöztetés során a bútorok szerelésével mi a helyzet, tisztáznunk kell egy nagyon fontos dolgot. Az, hogy milyen költöztető céget bízunk meg, meg fogja határozni azt, hogy mennyire érezzük majd gördülékenynek az egész folyamatot.

Ha ugyanis rosszul választunk, akkor csak a nehézségek fognak elénk kerülni, melyek nagy részét épp a szerződött cég kreált. Ellenben egy jól megválasztott költöztető partner olyan szinten le tudja venni a vállunkról a terhet, hogy már-már élvezni fogjuk az egészet. Méghozzá azért, mert végre arra koncentrálhatunk, amire szeretnénk: az új otthonunkra és annak berendezésére.

Mikor lehet szükség bútorszerelésre?

Több esetben, mint gondolnánk. Sok esetben bele sem gondolunk, hogy mennyi olyan vagyontárgyunk van, amit darabokra szedve vásároltunk meg, majd otthon, a szobában raktuk őket össze. Márpedig ez irányba ment el a világ, így ugyanis sokkal nagyobb bútorokat is összeállíthatunk otthon, mint ami beférne az ajtón vagy az ablakon.

https-wwwkoltoztetes-szallitas-s-transporthu-2023-november-cikk5.jpeg

Ez viszont kifelé már gondot tud okozni. Épp ezért van szükségünk ilyenkor arra, hogy szétszereljük. Ha tehát olyan nagy tárgyról van szó, ami sem az ablakon, sem az ajtón nem fér ki, akkor marad a darabokra bontás.

Bízzuk szakemberre!

Vannak olyan esetek, amikor mi magunk nem tudjuk vagy éppenséggel nem akarjuk elvégezni a szétszerelést. Ilyenkor van arra lehetőség a profi költöztetők esetén, hogy ők átvegyék tőlünk ezt a feladatot. Azaz szétszerelik, majd pedig ha kérjük, össze is rakják a bútorainkat.

Ez természetesen egy olyan szolgáltatás, amiért fizetni kell. Azonban lehet, épp erre van szükségünk, így sokat megér nekünk ez a segítség.

Előfordulhat, hogy csak így akarunk egy kis plusz szabadidőt csinálni magunknak, vagy a családdal szeretnénk lenni. De sok esetben inkább olyanok veszik igénybe ezt a szolgáltatást, akik fizikailag nem képesek megoldani ezt a feladatot. Lehet, hogy valamilyen testi fogyatékkal élnek, vagy csak idősek, és már nem tudnák megcsinálni egyedül.

Ilyenkor óriási segítséget jelent egy ilyen szolgáltatás! Aki nem tud kit hívni ilyenkor a családon belül vagy a barátok közül, az nagyon nehezen, sőt az is lehet, hogy sehogy máshogy nem tudná megoldani ezt a feladatot.

Extra

Az olyan profi költöztető cégekre, mint a Servitius és Partnerei költöztetés akár még azt is rábízhatjuk, hogy a mosógépünket és mosogatógépünket is kössék ki, majd be. Sőt, a csillárok le- és felszerelése sem okoz nekik problémát.

Érdemes megkérdezni, hogy milyen lehetőségeink vannak, mit vállalnak el és milyen feltételekkel, mert óriási segítséget kaphatunk ezáltal!