• A Bungie nevét napjainkban leginkább a Destiny kapcsán emlegethetjük
  • De a fejlesztők a közeljövőben más IP-ket is ki terveznek adni
  • Legalábbis ez derült ki a vezérigazgató, Pete Parsons, szavaiból

Alighanem igen sűrű hétnek néznek elébe a Bungie fejlesztői, hiszen a holnapi nap jelenik meg a Destiny 2 ingyenes kiadása, Shadowkeepre keresztelt legújabb kiegészítője és steames verziója egyaránt. Ez a rengeteg újdonság azonban nem szegte a stúdió vezérigazgatójának kedvét: Pete Parsons egy interjúban már a jövőről beszélt, igaz, egyelőre igen óvatosan fogalmazott.

Amit viszont mindenképpen igyekezett leszögezni, az az, hogy a jövőben a Destiny mellett más címeket is szívesen készítenének: elmondása szerint jelenleg az a céljuk, hogy legkésőbb 2025-re már több IP is tartozzon hozzájuk. Hogy ezek az új játékok egész pontosan mik lennének, arról természetesen nem szólt a fáma, viszont mindenképp árulkodó lehet, hogy a Bungie pont tavaly jegyzett be valamit, ami Matter néven futott, valamint az ehhez tartozó logót is (lásd alább).

Mindez azonban még erősen a jövő, Parsons szerint jelenleg arra koncentrálnak, hogy a Destiny 2 minél inkább úgy alakítsák és fejlesszék, ahogy a játéknak szerintük ki kéne néznie, minden más pedig csak ezután jöhet.

matter-bungie-loho.jpg