A GTR Masters.hu online szimulátoros közösség égisze alatt kis hazánkban egyedülálló bajnokság immár 6. évadával kerül megrendezésre, amelynek alapja a ’60-as, ’70-es évek GT- és túraautóit felvonultató szimulátor, a GT Legends. Korossága ellenére grafikailag még mindig megállja a helyét, és hihetetlen élményt nyújt az olyan „öreg” vasak terelgetése, mint például az Alfa Romeo GTA, a Ford Mustang, a Ford GT-40, a Shelby Cobra vagy a Porsche 906. De előkerülnek olyan, a GT Legendsben alapból nem szereplő, teljesen eredeti műszaki leírások alapján a játékba adaptált gyöngyszemek is, mint a VW Bogár.

6. HGTLM Bajnokság - őszi szezon

Az évek során szerzett tapasztalat alapján kiforrott bajnokság rendszerében a kezdőknek is megvan a sikerre az esélye, hiszen a két éve csiszolt esélykiegyenlítő rendszerben azok is sikerrel harcolhatnak az értékes helyezésekért, akik nem rendelkeznek többéves tapasztalattal a szimulátorozás terén.

6. HGTLM Bajnokság - őszi szezon

Idén egy különlegességgel is szolgálnak azoknak, akik a hosszabb távú versenyzést kedvelik. Egy 6 futamból álló külön sorozat keretében a megbízhatósági autóversenyzés szentélyében, Le Mans-ban rendeznek egy 1500 km-es versenyt! A Le Mans-ra specializálódott francia Virtua_LM csapat 1977-es vonalvezetésű, élethűen modellezett pályáján a másfél órás futamok a játékban autót, a való életben pedig embert próbáló feladatnak ígérkeznek, a szórakozás pedig garantált, hiszen ezen a megmérettetésen igazi „nagy vasakkal” –- Chevrolet Corvette, Porsche 911 RS, Ford Capri RS, BMW CSL -– lehet nekivágni a távnak!

Aki kedvet érez magában próbára tenni képességeit hús-vér ellenfelek ellen, az bátran jelentkezzen!

6. HGTLM Bajnokság - őszi szezon

A bajnokság további részletei: HGTLM6 - Őszi szezon.
Nevezés, csapatjelentkezés: HGTLM6 nevezés
Versenynaptár:  HGTLM6 Ősz

Aki pedig jobban kedveli a modern gépeket vagy a hőskor Forma-1-es autóit, az is megtalálja számításait a GTR2, RaceOn és GP Legends bajnokságainkban.

További információk: www.gtr-masters.hu

Végezetül kedvcsinálónak egy korábbi bajnokság beharangozó videója: