Ugyan hónapról hónapra mi is megpróbáljuk számba venni az aktuális megjelenéseket, de a Steammel szinte lehetetlen lépést tartani, lényegében minden nap megjelenik rá valami újdonság. Következzen most 5 olyan alkotás,  mely nemrég debütált, és amiről valószínűleg még nem hallottál!

Aooni

Az Aooni-t először 2008-ban adták ki, akkor még böngészőben volt futtatható. Japánban akkora népszerűségnek örvend, hogy azóta film is készült belőle, valamint több manga is született róla. Egy retro stíkusú túlélő-horrorról van szó, pixel art grafikával, amiben egy kék nagyfejű szörny kerget minket. Akit érdekel a téma, az augusztus 8-ig 40%-kal olcsóbban, 5,4€-ért szerezheti be.

Ells Tales: Chicken

Emlékeztek rá a Fűrészből, amikor a csirke csak úgy szabadulhatott ki, ha feladványokat oldott meg, különben meghalt? Mi sem, de szerencsére itt az Ells Tales: Chicken, amiben ez történik. Túl sokat nem is fűznénk hozzá, mindössze az árát: augusztus 9-ig 1,79€! 

Lost Castle 2

Ez a 2D Beat'em up Rogue-Lite játék is korai hozzáférésben van még, és augusztus 7-ig ő is olcsóbban húzható be, mint máskor: 13,31€-ért. Tartalmaz online kooperatív módot, az elindításához pedig egyáltalán nincs szükség erőgépre, mégis kellemes látványt nyújt:

Exhausted Man

A videó többet mond minden szónál, de legyen elég annyi, hogy egy kimerült embert irányítunk, akivel nemcsak a mozgás-alapú kihívásokat kell teljesítenünk, hanem fizika-alapú rejtvényeket is meg kell oldanunk. Augusztus 1-ig akciós a játék, 9,75€ helyett 7,8€!

Farlands

Pixel art gazdálkodós-felfedezős móka? Jöhet! A Farlands ugyan early access állapotban van, de így is érdemes megkukkantania a műfaj kedvelőinek. Feltéve, ha ennyit áldoznának rá: augusztus 7-ig szintén "akciós", 14,99€ helyett "mindössze" 13,49€. 

Rápróbáltok valamelyikre?