Sokan szórakozásból, sokan tanulni vágyásból nézik a TwitchTV élő adásait. A legpopulárisabb címek közé tartoznak a Blizzard-játékok, és ezt idén is megünnepelte a társaság, méghozzá 113 ezer dollárnyi jutalom társaságában, amit nem csak a streamerek között osztottak szét, de az aktív nézők is részesedhettek belőle. Mind az öt nagyobb Blizzard-játék (Hearthstone, StarCraft 2, World of Warcraft, Diablo III, és a Heroes of the Storm) kapott három külön kategóriát, amire a rajongók szavazatainak segítségével lettek kiválasztva a nyertesek. Ezen kívül pedig a Twitch rendelkezésére álló adatok alapján még két kategóriát tartottak fontosnak, ami a nézőket illette. Az első lett a „Legnagyobb jelentőséggel bíró néző” , a második pedig „Legaktívabb chatelő” kategória.

Azok a jutalmazott nézők, akik a legtöbb Blizzard-csatornát követték, és ezekre minél több előfizetéssel rendelkeztek a 2014-es évben, együtt összesen 10 ezer dollárt vihettek haza. Minden díj első helyéért 2014 dollár járt, a második helyért 1000, majd minden további helyezésért 100 dollárral kevesebb, mint az előzőért.

A díjátadó legnagyobb nyertesei a Hearthstone streamerek voltak: Trumpsc 5728 dollárral gazdagodott, mivel négy kategóriában ért el helyezést. Őt NL_Kripp követette a maga 5514 dolláros nyereményével, amit öt helyezésért kapott, Amazhs pedig 3,714 dollárral tért aznap nyugovóra.

Amennyiben kíváncsi vagy a nyertesek teljes listájára, a Blizzard hivatalos oldalán megnézheted a végeredményt.

ugqwjdh-bwhz878x0z-z96kyq.jpg