Én első végigjátszáskor, még nem hittem, hogy "ellenfordul", azután, hogy kinyírtam a főnökét.
Én is lépre mentem ,mondjuk a valóságban máshová mentem volna vele.Na mindegy.Egyébbként megint lezuhantam és most 3 nagyon-nagyon gonosz bádogember akar megállitani.Ja Hexikéről még annyit,ha szabad igy becéznem,azért a táncosnőruhában mellbedobással tuti győzztes lenne.
Bár jó vagyok de ha a Citadel Station-on a Czerka küldetéseket vállalom el akkor azért a későbbiek során származik valami hátrányom?Továbbra is jó szeretnék maradni csak ezt is kiakarom próbálni.
Tessék a válasz:
Hátrányod nem is származik a Czerka küldetésekből, de gonosz pontokat kapsz értük, tehát ha teljesen jó szeretnél lenni, akkor inkább másnak segíts.
Bár jó vagyok de ha a Citadel Station-on a Czerka küldetéseket vállalom el akkor azért a későbbiek során származik valami hátrányom?Továbbra is jó szeretnék maradni csak ezt is kiakarom próbálni.
Hali! A KOTOR első részéhez hogy lehet a letöltött elemeket betenni. Úgyértem ,mint mondjuk új ruhák meg hasonló, légyszi aki tudja segítsen mert már nem tudom mit csináljak.
gergo922 írta:
Hali! A KOTOR első részéhez hogy lehet a letöltött elemeket betenni. Úgyértem ,mint mondjuk új ruhák meg hasonló, légyszi aki tudja segítsen mert már nem tudom mit csináljak.
Általában az Override könyvtárba kell berakni a fájlokat és kész. Ha nincs ilyen mappád, akkor csinálj egyet. Persze vannak kivételek, a következő fájloknál így kell pakolni:
- .mod kiterjesztéssel modules mappa
- .wav a sound mappába
- .lip (lipsync fájlok) a lips mappába
- ha van .tlk fájl, akkor az a gyökérkönyvtárba megy (default: C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR). Viszont a .tlk fájlok megváltoztathatják a játék nyelvét, ezért az eredetiről készíts biztonsági másolatot.
Az meg örök szabály, hogy olvasd el a readme-t, mert lehetnek még egyéb tudni/tennivalók.
Mondjuk számomra érthetetlen hogy ebben a játékban minek akar valaki sérthetetlen lenni.Annyi időalatt amit ezzel fogsz pöcsölni szerintem az egész univerzumot be lehet járni.Na mindegy,éljenek a nagy harcosok.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.