Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#221438 Vader nagyur 2008. május. 27. 14:01
Vader nagyur
#221427 :: krisz113 (2008. május. 27. 13:43)
kösz a helpeket a patchel kapcsolatban, a gogleban találtam egy újat (legalábbis a bolti verziónál újabb) viszont az autópatchelőm még mindig vak... czibiklaszlo: a Duxn-on mennikell (bocs, ennél jobb szót nem találtam rá) míg kinem érsz egy tisztásra, ami üres, csak egy tábortűz lobog ott, ekkok pár mandalorian kikapcsolja az álcázást és bevisznek a táborukba, innentől már kapod a feladatokat, ha elakadnál szólj.
Különben azt a kamrát egy pár töltettel kell berobbantani. Ezeket a tölteteket (ha már elvállaltad ezt a küldetést a mandaloriaknál) rögtön, szinte teljesen a berobbantandó kapu mellet találod. És csak gonoszan Padawan.
#221437 seta-mihi 2008. május. 27. 14:00
seta-mihi
ÜDV!

CZIBIKLASZLO: Asszem még a Dantuion lehetet venni Khonda mögötti idegentől Thorium töltettet,és azzal lehetne berobbantani az ajtót a Dxun-on,ha elfelejtettél venni akkor sorry,nem tudom most jelenleg honnan lehetne szerezni.
#221427 krisz113 2008. május. 27. 13:43
krisz113
#221422 :: seta-mihi (2008. május. 27. 13:22)
ÜDV NEKED! A kutyákat úgy lehet elaltatni,hogy ahol a Fassa van ,mögötte vannak ezek a kabinok(szállások),ott egyből van két idegen akik beszélgetnek. Ott válts szólo módra és akinek van láthatatlanság képessége,azzal menj oda és csak hallgatoz. Ki akarják rabolni a Hutt-ot meg ott mondja az egyik ,hogy el lehet altatni a kath -vérebeket. Ekkor meg jelenik a napló felirat,és már csak annyi a dolgod hogy vissza mész a bárba,és a csapos árul valami kotyvalékot,egy üveg 100 kredit,de le lehet alkudni. TIPP: Ne felejstd el,először táncolni kell,majd ha elalszik a Hutt,akkor menj oda a tálhoz és csak önstd bele az italt.
kösz a helpeket a patchel kapcsolatban, a gogleban találtam egy újat (legalábbis a bolti verziónál újabb) viszont az autópatchelőm még mindig vak...
czibiklaszlo: a Duxn-on mennikell (bocs, ennél jobb szót nem találtam rá) míg kinem érsz egy tisztásra, ami üres, csak egy tábortűz lobog ott, ekkok pár mandalorian kikapcsolja az álcázást és bevisznek a táborukba, innentől már kapod a feladatokat, ha elakadnál szólj.
#221425 seta-mihi 2008. május. 27. 13:35
seta-mihi
ÜDV!

Na végre már végig vittem mind a három(tolvaj,felfedező,katona)a KOTOR 1-et a jó oldalon,de nem voltam lenyűgözve.

De annál inkább amikor a sötét oldalon játszva.

Csak az zavart,amikor a Csillagkohón vagyok és ott van egy számítógép terem,ahol lehet jó kis páncélokat csinálni,nem tetszet a jó oldali köpeny,de DARTH REVAN köpennye igen.

Mér nem lehet a fejünkre tenni a csukját?
#221422 seta-mihi 2008. május. 27. 13:22
seta-mihi
ÜDV NEKED!

A kutyákat úgy lehet elaltatni,hogy ahol a Fassa van ,mögötte vannak ezek a kabinok(szállások),ott egyből van két idegen akik beszélgetnek. Ott válts szólo módra és akinek van láthatatlanság képessége,azzal menj oda és csak hallgatoz. Ki akarják rabolni a Hutt-ot meg ott mondja az egyik ,hogy el lehet altatni a kath -vérebeket. Ekkor meg jelenik a napló felirat,és már csak annyi a dolgod hogy vissza mész a bárba,és a csapos árul valami kotyvalékot,egy üveg 100 kredit,de le lehet alkudni.

TIPP: Ne felejstd el,először táncolni kell,majd ha elalszik a Hutt,akkor menj oda a tálhoz és csak önstd bele az italt.
#221360 czibiklaszlo 2008. május. 27. 07:19
czibiklaszlo
Mester,aDxun zuhantam le és szinte az elején vagyok ,egy-két fenevad után majd jobbra van egy garázs-szerü épület ahol valami robbanoanyag kellene.Padawan távozik.
#221356 Vader nagyur 2008. május. 27. 07:08
Vader nagyur
#221348 :: czibiklaszlo (2008. május. 27. 03:49)
Padawan jelenkezik.Mesterek arrébb álltam és hosszas csata után zuhanva landoltam ismét.Mondjuk ezt már teljesen megszoktam igaz most előőte elég izgalmaas csatában vehettem részt.Valahogy leszedte pár valamit,mert hogy én össze-vissza lődőzztem az tuti.Most örjöngök,nem csak azért mert Hanharr is a csapatomban van hanem mert egy bungllonál vagyok amit nem tudok kinyitni.Na mindegy remélem valamelyik Mester segit.Padawan távozik.Legyetek.....
Bocs Padawan, de nem tudom, hogy hol is vagy pontosan. Leírnád?
#221348 czibiklaszlo 2008. május. 27. 03:49
czibiklaszlo
Padawan jelenkezik.Mesterek arrébb álltam és hosszas csata után zuhanva landoltam ismét.Mondjuk ezt már teljesen megszoktam igaz most előőte elég izgalmaas csatában vehettem részt.Valahogy leszedte pár valamit,mert hogy én össze-vissza lődőzztem az tuti.Most örjöngök,nem csak azért mert Hanharr is a csapatomban van hanem mert egy bungllonál vagyok amit nem tudok kinyitni.Na mindegy remélem valamelyik Mester segit.Padawan távozik.Legyetek.....
#221126 Vader nagyur 2008. május. 26. 17:09
Vader nagyur
#221081 :: czibiklaszlo (2008. május. 26. 16:28)
Mester ,ezek már nem tárgyalnak velem Megvan a kard,igaza volt Krisz113-nak.KREIA egyből tudta hogy mit kell vele csinálni.Ugyhogy most elkoboztam Visas-tol a másik kardot is.Jelenleg van két kardom+egy nagyon dögös Visas-om mert nem csak a kardot koboztam el tőle.Kár hogy a táncos ruhát nem akarja felvenni.Egyébbként ezeket a kutyákat valakinek sikerült táncolás közben vagy után kijátszani? Mert nekem csak állandoan morognak Padawan távozik..Legyetek ti is gonoszak
Szerintem a kutyákat, nem lehet sehogy se kikosarazni. Nekem legalábbis nem sikerült, második végigjátszásra sem.
#221081 czibiklaszlo 2008. május. 26. 16:28
czibiklaszlo
#221044 :: Vader nagyur (2008. május. 26. 15:42)
Ha elakarod kerülni a piszkálódásokat, akkor szerintem fenyegesed meg az ilyen emberkéket.
Mester ,ezek már nem tárgyalnak velem Megvan a kard,igaza volt Krisz113-nak.KREIA egyből tudta hogy mit kell vele csinálni.Ugyhogy most elkoboztam Visas-tol a másik kardot is.Jelenleg van két kardom+egy nagyon dögös Visas-om mert nem csak a kardot koboztam el tőle.Kár hogy a táncos ruhát nem akarja felvenni.Egyébbként ezeket a kutyákat valakinek sikerült táncolás közben vagy után kijátszani? Mert nekem csak állandoan morognak Padawan távozik..Legyetek ti is gonoszak
#221044 Vader nagyur 2008. május. 26. 15:42
Vader nagyur
#221016 :: czibiklaszlo (2008. május. 26. 15:07)
Krisz113, Padawan köszöni és hamarosan megyek optimalizálni,mondjuk Kreia biztos tudja hogy kell csinálni.Köszönöm mégegyszer.Sajna én nem tudok segiteni,de Vader mester tanácsa biztos jó.Amugy magamévá tettem Visas testét,már ami az irányitását illeti.Lassan odébb is állok mert egy-két menekülő menekülten kivül nem sokan beszélnek már velem.Mindenki csak annyit mond ,tünj innen te mocsok,meg nem adok több pénz.Udy csinálnak mintha én kértem volna hogy adjanak Köszönök, mindent az erő legyen veletek+ a szokásos
Ha elakarod kerülni a piszkálódásokat, akkor szerintem fenyegesed meg az ilyen emberkéket.
#221016 czibiklaszlo 2008. május. 26. 15:07
czibiklaszlo
Krisz113, Padawan köszöni és hamarosan megyek optimalizálni,mondjuk Kreia biztos tudja hogy kell csinálni.Köszönöm mégegyszer.Sajna én nem tudok segiteni,de Vader mester tanácsa biztos jó.Amugy magamévá tettem Visas testét,már ami az irányitását illeti.Lassan odébb is állok mert egy-két menekülő menekülten kivül nem sokan beszélnek már velem.Mindenki csak annyit mond ,tünj innen te mocsok,meg nem adok több pénz.Udy csinálnak mintha én kértem volna hogy adjanak Köszönök, mindent az erő legyen veletek+ a szokásos
#220980 Vader nagyur 2008. május. 26. 14:08
Vader nagyur
#220975 :: krisz113 (2008. május. 26. 14:00)
amikor én nemtudtam berakni a kardomba a kristályomat, beszéáltem kreiával, hogy optimailizálja MÁN, és utána már jó volt. Lenne egy érdésem, elkezdtem a nagy KOTOR2zés után, és a mass efect elött egy kis KOTOR (1) et játszani, de nem talál az auto patchelőm új patchet, pedig ez még a bolti verzióval van a gépemen, és eredeti is, hol találok patcheket, hasonlókat hozá? előre is kösz
Nekem alapból jó volt a kristályom. De úgylátszik, akkor optimizálni kell.
Krisz113: Szerintem keress rá a patchekre a Gooogleben, vagy nézz körül itt a PGO-n.
#220975 krisz113 2008. május. 26. 14:00
krisz113
#220909 :: czibiklaszlo (2008. május. 26. 03:33)
Ismét jól kidühüngtem magam,szószerint mert Hanharr-t választottam.Ajánlani tudom a leendő Padawanoknak is.Pillanatok alatt rendeztem a bandát.Egyébbként a kardot alkatrészenként átvizsgáltam és egyedül a névreszolo kristályomat nem engedi használni,vagyis engedi,de összeszerelés után a kardot nem engedi használni.Gondolom túl gonosz vagyok.Na mesterek remélem nem okozok csalodást de sikerült az első és remélem nem utolsó jedimestert is szétporlasztanom erővillámjaim segitségével Padawan távozik,legyetek gonoszok+az extrák
amikor én nemtudtam berakni a kardomba a kristályomat, beszéáltem kreiával, hogy optimailizálja MÁN, és utána már jó volt.
Lenne egy érdésem, elkezdtem a nagy KOTOR2zés után, és a mass efect elött egy kis KOTOR (1) et játszani, de nem talál az auto patchelőm új patchet, pedig ez még a bolti verzióval van a gépemen, és eredeti is, hol találok patcheket, hasonlókat hozá?

előre is kösz
#220909 czibiklaszlo 2008. május. 26. 03:33
czibiklaszlo
Ismét jól kidühüngtem magam,szószerint mert Hanharr-t választottam.Ajánlani tudom a leendő Padawanoknak is.Pillanatok alatt rendeztem a bandát.Egyébbként a kardot alkatrészenként átvizsgáltam és egyedül a névreszolo kristályomat nem engedi használni,vagyis engedi,de összeszerelés után a kardot nem engedi használni.Gondolom túl gonosz vagyok.Na mesterek remélem nem okozok csalodást de sikerült az első és remélem nem utolsó jedimestert is szétporlasztanom erővillámjaim segitségével Padawan távozik,legyetek gonoszok+az extrák
#220062 czibiklaszlo 2008. május. 24. 03:48
czibiklaszlo
#219998 :: Vader nagyur (2008. május. 23. 22:02)
Ja, ezt tényleg érdemes megcsinálni, megéri a DSP-kért.
Mesterek éreztem én is hogy ez vissz tovább sötét utamon.Megfogadom a tanácsot bár nem tudom mikor hajtom végre ,mert ma a lélek edzése helyett anyukámnak kel segiteni.De igérem közben is a közös ügy részletein dolgozom.VESSZENEK A JEDIK Padawan távozik.Ja igeg-igen sokat gonoszkodtam az este hogy mindent előre pótoljak,javaslom nektek is.AZ erő legyen veletek plusz valami jó csaj.
#219998 Vader nagyur 2008. május. 23. 22:02
Vader nagyur
#219916 :: czibiklaszlo (2008. május. 23. 19:44)
Mester,gonosznak gonosz vagyok.Szorgalmasan gyűjtőgetem a sötét pontokat.A legjobban a leprás tetszett,ahogy meggyőztem hogy a közösség érdekében jobb lenne he nem lenne.Nyomban megtette amit meg kellett tenni-e.A kutyákat sajna nekem se sikerült elaltattni,de még dolgozom rajta.Közbe rájöttem Kahranna miért szid ennyire,.Beugrott hogy lenyultam a pénzét.AZért mondja mindig ha a közelébe megyek hogy tünj innen te mocsok.Olyan kár hogy nem lehet kijelölni,egy kis lézeres arc átalakitásra.Na minegy igérem továbbra is gonosz leszek amennyire csak birok Padawan távozik.VESSZENEK A JEDIK.
Ja, ezt tényleg érdemes megcsinálni, megéri a DSP-kért.
#219916 czibiklaszlo 2008. május. 23. 19:44
czibiklaszlo
Mester,gonosznak gonosz vagyok.Szorgalmasan gyűjtőgetem a sötét pontokat.A legjobban a leprás tetszett,ahogy meggyőztem hogy a közösség érdekében jobb lenne he nem lenne.Nyomban megtette amit meg kellett tenni-e.A kutyákat sajna nekem se sikerült elaltattni,de még dolgozom rajta.Közbe rájöttem Kahranna miért szid ennyire,.Beugrott hogy lenyultam a pénzét.AZért mondja mindig ha a közelébe megyek hogy tünj innen te mocsok.Olyan kár hogy nem lehet kijelölni,egy kis lézeres arc átalakitásra.Na minegy igérem továbbra is gonosz leszek amennyire csak birok Padawan távozik.VESSZENEK A JEDIK.
#219895 Dragnan 2008. május. 23. 19:07
Dragnan
#219885 :: Vader nagyur (2008. május. 23. 18:41)
Érdekes, én sehogy sem bírtam elaltatni a kutyákat, de csak így tovább Padawan, légy nagyon gonosz!
kösz a gratuláviót,srácok
#219885 Vader nagyur 2008. május. 23. 18:41
Vader nagyur
#219833 :: czibiklaszlo (2008. május. 23. 16:13)
Mester,padawan jelenkezik.Meg volt a tánc,mondjuk a kutyát se érdekelete.Utána a konténereknél szétnézzve az egyikben valami nagy gödörszerübe estem ,gondolom valami bug,töltés ujra.Ja Saquesh távozott őrőkre,szószerint az őrőkre.A nagy malacokat + a konténeres katonákat egyszerre lerendeztem ,mert a tulerő elől menekülve eltévedtem és kénytelen volt tök egyedül egyszerre mindkét bandával elbánni.Lent a menekülteknél nagyon mérges vagyok mert Kahranna folyamatosan azt mondja-tünj innen te mocsok.Mester mért nem zuzhatom szét,miért?Meg van a sötét köpeny is.Most megyek mert egy konténerben kemény csatám lesz ugy hiszem.Padawan távozik.Legyetek gonoszok,ne keljen csalodnom.
Érdekes, én sehogy sem bírtam elaltatni a kutyákat, de csak így tovább Padawan, légy nagyon gonosz!
#219679 czibiklaszlo 2008. május. 23. 03:33
czibiklaszlo
Dragnan,gratulálok.Valoszinűleg soha életedben nem lesz szűgségen semmilyen nyugtatora, mert mikor én pazaakoztam majdnem elájultam a pokoli szenvedéstől.Na erről ennyit.Mesterek,mert látom a Vader nagyur is részt vesz az oktatásban,néha,megyek táncolni .