Preda, lényegében nem írtad el, mert elméletben magyarul így van (nem tom pontosan). HK jó arc, de ha már jártál a Kashhyyykon, akkor inkább Joleet rakd be (vagy mind2-t ) a team be
Onderon nagyon nagy. a kedvencem. bár inkább a Dxun miatt, de sebaj
Én a mandalóriait nagyon bírtam/om,szerintem az a legjobb...Amugy tök érdekes hogy Bastilla a kettőben alig szerepel,és akkor is csak videókban,nem?
Preda, lényegében nem írtad el, mert elméletben magyarul így van (nem tom pontosan). HK jó arc, de ha már jártál a Kashhyyykon, akkor inkább Joleet rakd be (vagy mind2-t ) a team be
Onderon nagyon nagy. a kedvencem. bár inkább a Dxun miatt, de sebaj
Nemrég elkezdtem játszani a KOTOR 1-el. Először végig viszem ezt jóként utána jőhet a KOTOR 2 amit full gonoszként akarok megcsinálni. Utána újra a KOTOR 1 rosszként, majd a KOTOR 2 jóként. Hogy addig se unatkozzak amíg megjelenik a Mass Effect.
Egyébként most ott tartok, hogy meg kell találnom a második Csillagtérképet a Tatuinon (tuti, hogy elírtam, mindegy). Vettem egy király robotot ott akinek tök jó beszólásai vannak. Előtte a Vukik bolygóján jártam. Hiába próbálok jó lenni mindig kapok néha gonosz pontokat, ki tudja miért. Most éppen a jó és a gonosz határán őrlődöm. Már teljes a csapat lista nálam.
Nagyon helyes Padawan testvér hogy átállsz a sötét oldalra csak igy tovább.Én jelenleg az Onderonon garázdálkodok,ahol most nyirtam ki a tömeget.Nem kell megijedni ez egy fő volt mert tanulva az előző csatákból aljas modon egy sarokban meghuzodtam és a végefelé ugrottam elő hogy az egy főre csökkent tömeget két lézerrel és erővillámokkal eltegyem lábalól.A vizumnál kapásból kaptam egy csomo sötét pontot ,szinte éreztem hogy a menekülő anyát a kis dedekkel cserben kell hagyni.Padawan távozik.Bocs tesó ,de VESSZENEK A JEDIK
Nemrég elkezdtem játszani a KOTOR 1-el. Először végig viszem ezt jóként utána jőhet a KOTOR 2 amit full gonoszként akarok megcsinálni. Utána újra a KOTOR 1 rosszként, majd a KOTOR 2 jóként. Hogy addig se unatkozzak amíg megjelenik a Mass Effect.
Egyébként most ott tartok, hogy meg kell találnom a második Csillagtérképet a Tatuinon (tuti, hogy elírtam, mindegy). Vettem egy király robotot ott akinek tök jó beszólásai vannak. Előtte a Vukik bolygóján jártam. Hiába próbálok jó lenni mindig kapok néha gonosz pontokat, ki tudja miért. Most éppen a jó és a gonosz határán őrlődöm. Már teljes a csapat lista nálam.
Talán Yoda műve, de a Dxun-on miután kinyírtál minden állatot, és mondjuk utána elmentél a bolygóról, akkor mikor újból visszajössz ide, megint tele lesz a dzsungel mindenféle vadakkal. De csak így tovább Padawan.
Mester,köszönöm.Igy már teljesen megnyugodott háborgó szivem,és folytatom tovább a Mandalora-i küldetéseket.
Mesterek, Padawan jelentkezik és igérem mindent beszerzek.Bármennyit kell járnom sötét ügyünk érdekében,akár fűszállanként is átvizsgálom az egész Dxun-t Egyenlőre nincs töltetem de ezt is beszerzem, tanácsod izzó fáklyaként világostja meg értelmem.Egyébbként az állatok belezésével szépen haladok,valoszinűleg a kihalásra itéltem az egész állat populációt,de ez vanminek adnak ilyen feladatokat. TÁV-PADAWAN távozik.Mesterek az erő legyen veletek.
Talán Yoda műve, de a Dxun-on miután kinyírtál minden állatot, és mondjuk utána elmentél a bolygóról, akkor mikor újból visszajössz ide, megint tele lesz a dzsungel mindenféle vadakkal. De csak így tovább Padawan.
és ugye van thorium tölteted? egy elég frankó cuccot tudsz kinyitni vele. ha nincs, akkor irány dantooine ott árus-- lázadásnál droid szétszed, megtalál a cucc benne-- árus kifoszt, megfenyeget, megöl
Mesterek, Padawan jelentkezik és igérem mindent beszerzek.Bármennyit kell járnom sötét ügyünk érdekében,akár fűszállanként is átvizsgálom az egész Dxun-t Egyenlőre nincs töltetem de ezt is beszerzem, tanácsod izzó fáklyaként világostja meg értelmem.Egyébbként az állatok belezésével szépen haladok,valoszinűleg a kihalásra itéltem az egész állat populációt,de ez vanminek adnak ilyen feladatokat. TÁV-PADAWAN távozik.Mesterek az erő legyen veletek.
és ugye van thorium tölteted? egy elég frankó cuccot tudsz kinyitni vele. ha nincs, akkor irány dantooine ott árus-- lázadásnál droid szétszed, megtalál a cucc benne-- árus kifoszt, megfenyeget, megöl
MESTER ,padawan jelenkezik,remélem most nemokozok csalodást de én a Czerkát támogattam,kaptam is egy csomó sötétpontot A pénzüket viszont én is elvettem Nem is beszél velem senki.Jelenleg alkatrészeket guberálok a Mandalore-oknak,ez abbol áll hogy megyek és minden állatotelkapok és kicsit fájdalmasan de megnézem esetleg egy-két kobor alkatrészt nem-e kaptak be a kis falánkok.Padawan távozik.AZerő járja át sötét testünket.
Járd be az egész Dxun-t, mert egy csomó jó cuccot találhatsz, és persze XP-t, meg jó sok DSP-t is szerezhetsz.
Padawan, én is csak a pénzét vettem el az Ithoriaknak, nem láttam semmi értelmet, abban, hogy legyilkoljam őket, hisz védekezni se tudnának. Vszont a Czerka dolgozóit egyszer kétszer megtámadtam, meg alapból oda vittem azt a protokol droidot is.
MESTER ,padawan jelenkezik,remélem most nemokozok csalodást de én a Czerkát támogattam,kaptam is egy csomó sötétpontot A pénzüket viszont én is elvettem Nem is beszél velem senki.Jelenleg alkatrészeket guberálok a Mandalore-oknak,ez abbol áll hogy megyek és minden állatotelkapok és kicsit fájdalmasan de megnézem esetleg egy-két kobor alkatrészt nem-e kaptak be a kis falánkok.Padawan távozik.AZerő járja át sötét testünket.
Nem szabad Padawan testvér holmi irgalmat a szivedbe engedni,mert ez eltaszit a világosoldal felé.Ejnye-bejnye. Amugy minden érzelem nélkül én is ugy voltam hogy szerencsétlen Ithoriakat megkimélem ezért csak a pénzüket vettem el Hagytam maradjanak ahol vannak.Padawan távozik,legyetek gonoszok és VESSZENEK A JEDIK.
Padawan, én is csak a pénzét vettem el az Ithoriaknak, nem láttam semmi értelmet, abban, hogy legyilkoljam őket, hisz védekezni se tudnának. Vszont a Czerka dolgozóit egyszer kétszer megtámadtam, meg alapból oda vittem azt a protokol droidot is.
Canderous jó arc. őtet nem bántsuk. jó sztorikat mesél, csak meg kell hallgatni. Joleenak mondjuk jobbak vannak, de mivel a 2ben csak Canderous van ien mesélős kari, ezért ő is jó (nem is akármien sztorikat mesél).
egyébként én a 2ben darkon tisztára sajnáltam az ithoriakat. olyan oltás fejük van, és tiszta szomorú hangokat adnak ki, ha dark vagy
egyébként én csak akkor vok darkon ha a hangulatom, vagy erőzni akarok (force crush rulez ). am meg jó a jó oldal is.
jah azt a sztorit hallottátok Joleetól,
Hortath mesterről mesél?! tiszta nagy. a lényeg az, h volt egy Hortath nevű tanács tag, aki eléggé vak volt, és már csak emlékezete miatt tudta merre kell menni (meg az erő is segítette ). és egyszer egy ifjú padawan aki a tanácsterembe készült vmi meghallgatás szerű cuccra megkérdezte az utat a tanácsterembe. Hortath meg a kijárati ajtóra mutatott. a pada elment és nem látták többé. ezt a jedik a sors, vagy az erő akaratának vélték.
ezt a sztorit arra mondta, h mien elvakultak tudnak lenni a jedik
jah, és ha tudjuk, akkor gonosz kariként is cipeljük magunkkal. ha egy csövessel rosszat teszünk oltás beszólást kapunk jó arc
Nem szabad Padawan testvér holmi irgalmat a szivedbe engedni,mert ez eltaszit a világosoldal felé.Ejnye-bejnye. Amugy minden érzelem nélkül én is ugy voltam hogy szerencsétlen Ithoriakat megkimélem ezért csak a pénzüket vettem el Hagytam maradjanak ahol vannak.Padawan távozik,legyetek gonoszok és VESSZENEK A JEDIK.
Canderous jó arc. őtet nem bántsuk. jó sztorikat mesél, csak meg kell hallgatni. Joleenak mondjuk jobbak vannak, de mivel a 2ben csak Canderous van ien mesélős kari, ezért ő is jó (nem is akármien sztorikat mesél).
egyébként én a 2ben darkon tisztára sajnáltam az ithoriakat. olyan oltás fejük van, és tiszta szomorú hangokat adnak ki, ha dark vagy
egyébként én csak akkor vok darkon ha a hangulatom, vagy erőzni akarok (force crush rulez ). am meg jó a jó oldal is.
jah azt a sztorit hallottátok Joleetól,
Hortath mesterről mesél?! tiszta nagy. a lényeg az, h volt egy Hortath nevű tanács tag, aki eléggé vak volt, és már csak emlékezete miatt tudta merre kell menni (meg az erő is segítette ). és egyszer egy ifjú padawan aki a tanácsterembe készült vmi meghallgatás szerű cuccra megkérdezte az utat a tanácsterembe. Hortath meg a kijárati ajtóra mutatott. a pada elment és nem látták többé. ezt a jedik a sors, vagy az erő akaratának vélték.
ezt a sztorit arra mondta, h mien elvakultak tudnak lenni a jedik
jah, és ha tudjuk, akkor gonosz kariként is cipeljük magunkkal. ha egy csövessel rosszat teszünk oltás beszólást kapunk jó arc
Nagyon helyes hogy gonosz maradsz,csak igy tovább szorgalmasan,én is ebben a cipőben járok.Már ifjú Padwanként is éreztem hogy több lehetőség van ebben az Univerzumban számomra,a Mesterek csak rávezettek erre az útra.ost szépen haladok és segitő társaim folyamatosan dicsérnek, PL Hanharr az előbb dicsért meg amiért a két napja lappangó Mandalore-t felrobbantottam Az erő vezéreljen mindenkit,Padawan távozik.
Na igen, a jó oldalon az a baj hogy szinte mindig oda kell figyelni,mit csinálsz,hogy válaszolsz,hogy cselekszel stb.stb.
A rossz oldalon legalább úgy teszel ahogy csak akarsz,maradhatsz jó,szürke,sötét beállítású,de ha már eszt választotta valaki,akkor szerintem illdomos a sötétséget választani,vagy tévedek? Szerintem nem.
De tartom magam még mindi ahoz ,hogy mind kettő oldalt végig játszva kell végig vinni,így jobban meg lehet érteni a játékot.
ÜDV!
Én mind a kettő részt ,először jó oldal+férfi+női karikkal toltam végig,és csak utána a másik oldal.
Hát az első részre nagyon kiváncsi leszek női kari+sok sok dark site point.
Majd meg írom ha végzek vele,de még itthon van egy kis munka.
Maradj hű a sötét oldalhoz,és akkor meglásd semmi de semmi nem fog az utadba állni.
Na, hát igen. Darkside 4ever! Különben, én egy végigjátszás kivételével, mindig gonosz voltam, mindkettő játékban.
említettem már, h van egy csodás cikk a blogomban a KotOR-okról?! nem?! akkor most említem
jah, és az igaz, h ha sötét oldalon női karival vok,
még van esély a jó oldalra "álláshoz" miután legyőztem Malakot (vagy kb akkor). mer úgy hallottam, h Carth akkor visszatér. nem tudom, mer női karival vmi miatt nem jutottam végig darkon. majd idén...
ÜDV!
Czibiklaszlo: Köszönöm hogy te is meg láttad a fényt(akarom mondani a sötét fényt).
Most még azon gondolkodom,hogy női karakterrel is végig toljam-e.
Hát nagyszerű volt férfi karival a vége,de nem hagy nyugodni a másik nem. Úgyhogy rövidesen hozzá is kezdek.
A SHITEK újra és újra fölemelkednek. HA,HA,HA,HA
ÖRÜLÖK NEKI, hogy igy belendültél,Padawan tesó.Mondjuk én ha lehet választani a karakterek közül MINDIG formás cicababákat irányitgatok.Ebben az Univerzumban pedig lehet választani.Éljenek a csinos Shit-csajok, na jó a másik nem is hogy legyen utánpótlás CSAÓ.
ÜDV MEGINT!
Már csak azért is fordultam el a Jeddiktől,meert amikor DARTH MALAK-kal találkozok,és vissza emlékeztet engem hogy ki is vagyok valójában,felfedeztem hogy Carth-is közre játszot a történetben,és ezzel el pattant a húr.
Játék közben csak teszi az ártatlant,mint akinek fogalma sincs az egészről.
Ezért vállaltam aki és ami vagyok,és veszen a Köztársaság,veszenek a Jedik,veszen mind.
Éljenek soká a SHITTEK.
Én is ezt mondom,VESSZENEK A JEDIK Bár én valami iszonyú belső-késztetés hatására választottam ezt az útat Mindegy padawan tesó majd csak legyőzzük őket valahogy.Az erő uralja tetteidet.CSAÓ
Már csak azért is fordultam el a Jeddiktől,meert amikor DARTH MALAK-kal találkozok,és vissza emlékeztet engem hogy ki is vagyok valójában,felfedeztem hogy Carth-is közre játszot a történetben,és ezzel el pattant a húr.
Játék közben csak teszi az ártatlant,mint akinek fogalma sincs az egészről.
Ezért vállaltam aki és ami vagyok,és veszen a Köztársaság,veszenek a Jedik,veszen mind.
Különben azt a kamrát egy pár töltettel kell berobbantani. Ezeket a tölteteket (ha már elvállaltad ezt a küldetést a mandaloriaknál) rögtön, szinte teljesen a berobbantandó kapu mellet találod. És csak gonoszan Padawan.
Jó .Igérem gonosz leszek továbbra is.Felvettem a küldetést+az összest,majd később folytatom.Köszönök mindent ,padawan távozik.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.