Kösz Persian-Warrior ez tényleg jó kis oldal,ha egy kicsit megpihenek valamit én is lekapok majd onnan. Tom.ee Padawan ,szerintem tölsd vissza azt az állást mert biztos hogy valamit nyomkodgattál és azért maradt ki az a rész.CSAÓ.
Anno a Pcgurus végigjátszásban az szerepelt, hogy a Ravanger után az "elsö részböl ismerős arcok utmutatást adnak " na én ezzel nem találkoztam sehol a Ravneger után rögtön hiperugrás és Malachor V lehet hogy csak én nem vettem észre ?
Én a KOTOR II dark side-os végigjátszásakor a játék végén 32.-es szintű sih martalóc voltam.
Vader nagyurnak is gratulálok. A gonoszat természetesen,mondjuk én csak szorakozásból játszottam+a képek.Az elején ezért nagyoltam el a dolgokat,később már elkapott a szokásos gyűjtőgetés
Köszönöm a gratulációkat,de csak 25-ös szinten végeztem,mert az elején csak meg kellett volna a csempész küldetéseket.A vége kicsit nekem is csalodás volt.Mindenesetre legközelebb megint gonosz leszek ,igaz az erősebb nemből választok majd karaktert ,mert állitolag kapok simán egy plusz tündi-bündi szökevény jedit. Tom.ee légy jó. CSAÓ
szerintem a jó oldal inkább csak nyűgösebb. oda-vissza kell mászkálni (pl a 2-ben Nar Shadaa-n a két kereskedő közt /nah ez a járkálás igaz az egész light sidera, csak ez itt kicsiben van/), míg darkon csak legyakod az illetőt és kész
Vagy lecsapás helyet,meggyőződ az illetőtt hogy a közösség érdekében végezzen magával A mászkálásban egyetértek. a nyűgősségben is.Viszont nekem sokszor becsusztak világos pontok a párbeszédek közben.Gondolom ez a bennem rejlő tudatalatti jóságból származik
szerintem a jó oldal inkább csak nyűgösebb. oda-vissza kell mászkálni (pl a 2-ben Nar Shadaa-n a két kereskedő közt /nah ez a járkálás igaz az egész light sidera, csak ez itt kicsiben van/), míg darkon csak legyakod az illetőt és kész
Szerintem gonosznak lenni jobb,de egyben nehezebb is .Gondolok ez alatt a párbeszédekben rejlő világos pontok kijátszására.A harcokra nem mondom hogy nehezebb,mert mindig meghuzodtam egy-egy sarokbaan mint tudjátok és csak a végén jöttem elő Sok sikert az újra kezdőknek
én is light sideos vok nekem külön hangulat kell, hogy gonoszkodjak. meg pihenés fáradtan nem tok gonosz lenni úh most nem tom mi lesz a jade empires karimmal jó a jó oldal, ne figyelj másokra mondjuk a jolee féle grey jedik a tutik
KOTOR-ban én is light side-os vok.... gonoszkodásnak ott az Overlord
én is light sideos vok nekem külön hangulat kell, hogy gonoszkodjak. meg pihenés fáradtan nem tok gonosz lenni úh most nem tom mi lesz a jade empires karimmal jó a jó oldal, ne figyelj másokra mondjuk a jolee féle grey jedik a tutik
Probálok padawanhoz méltóan harcolni, hogy ti mesterek büszkék legyetek ! Itt kötelezö az Erö sötét oldalát választani ?
én akkor is a jo oldalt erösítem de az Erő ugyis eggyeseít!
Köszönöm a gratulációkat,de csak 25-ös szinten végeztem,mert az elején csak meg kellett volna a csempész küldetéseket.A vége kicsit nekem is csalodás volt.Mindenesetre legközelebb megint gonosz leszek ,igaz az erősebb nemből választok majd karaktert ,mert állitolag kapok simán egy plusz tündi-bündi szökevény jedit. Tom.ee légy jó. CSAÓ
egyébként szerintem a két befejezés közül a jó oldali jobb. bár ott az ebon hawkot nem fogom megérteni, mit keres ott, de sebaj, akkor is sokkal hangulatosabb (amennyire lehet egy ilyen gagyi befejezés )
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.