Endeg egyből szenté is avattak volna ,ugyanis nálam állandoan valamit bütykülgetet de ugy hogy a frászt hozta rám mert ugy elfelejtettem hogy létezik So se vittem sehova
de megéri el kell vele beszélgetni a háburokról és almeséli hogy amikor veled van megnyugvást talál a jelenlétedben és olyasmit kell mondanod neki hogy te majd tanítod és akkor kiírja hogy Bao-Dur-ból Jedi Védelmező lett . egyébként megéri magaddal vinned mert ért az aknákhoz meg a számítógépekhez is eléggé jó ért meh a kardot is jól forgatja ha megtanítod neki a használatt meg nem árt még 1 Jedi a csapatba úgyis sok a Sith nekem ott van Atton Sith lett belőle GOTO HK-47 Mandalore ezek mind a sötét oldalon állnak kell a másik oldalra is valaki elég Jedi párti vagyok
Endeg egyből szenté is avattak volna ,ugyanis nálam állandoan valamit bütykülgetet de ugy hogy a frászt hozta rám mert ugy elfelejtettem hogy létezik So se vittem sehova
a 2-be a Nar Shaddán vagyok és a jó-rossz csúszkám fenn van a tetején ez nekem már akkora rekor hogy... bazi nagy! habnak a tortára Bao- Dur-ból Jedi lett nem tom hogyan műveltem ezt az egészet de nincs kifogásom ellene . mellesleg a jó öreg lézerkardos témára visszatérve addgi télleg semmi értelme 2 1kezessel menni amíg nincs meg (legalább!!) a tökéletesített 2fegyveres harc de így mindenkinek jut 1 kard ha 1el nyomulok.
Nekem Bao Dur-ból sohasem sikerült sithet vagy éppen jedit képeznem.
Biztos Azt irja hogy na nem szó szerint de valami olyasmi hogy az kiborult a robot halálhirétől és az épület felé szaladt.Ez igy volt majd nyomatűnt a hidnál,remélem nem ugrott be a vizbe. Azért csodálkozok mert kifejezetten azért nyirtam ki a robotot hogy fájdalmasan közöljem a csajjal Ennyi ,amugy a Matulu család rendezve + a másik banda is ,egy túlélő sincs.Ahogy visszamentem a tanács elé mindnek hazudtam egy jó sztorit ,mert ezek már tudtak a mészárlásról.Annyi pontot kaptam külön külön minden mestertől hogy rendesen szégyeltem elfogadni Kicsit még keresgélem Eliset ,de már nagyon unom.Padawan távozik.Ja a másik jedi csaj a bikáknál akkorát ugrot hogy lazán felléphetne vele a cirkuszban,éedemes volt vele dumálni vagy tizpercet
a 2-be a Nar Shaddán vagyok és a jó-rossz csúszkám fenn van a tetején ez nekem már akkora rekor hogy... bazi nagy! habnak a tortára Bao- Dur-ból Jedi lett nem tom hogyan műveltem ezt az egészet de nincs kifogásom ellene . mellesleg a jó öreg lézerkardos témára visszatérve addgi télleg semmi értelme 2 1kezessel menni amíg nincs meg (legalább!!) a tökéletesített 2fegyveres harc de így mindenkinek jut 1 kard ha 1el nyomulok.
hát, ien nekem nem volt. legalábbis nem maradt ott a küldetés (biztos nem a megoldott küldetések képernyőt nézed?! ). ha meg meghagytad a robotot, akkor menj vissza hozzá. ennyit tok segíteni
Biztos Azt irja hogy na nem szó szerint de valami olyasmi hogy az kiborult a robot halálhirétől és az épület felé szaladt.Ez igy volt majd nyomatűnt a hidnál,remélem nem ugrott be a vizbe. Azért csodálkozok mert kifejezetten azért nyirtam ki a robotot hogy fájdalmasan közöljem a csajjal Ennyi ,amugy a Matulu család rendezve + a másik banda is ,egy túlélő sincs.Ahogy visszamentem a tanács elé mindnek hazudtam egy jó sztorit ,mert ezek már tudtak a mészárlásról.Annyi pontot kaptam külön külön minden mestertől hogy rendesen szégyeltem elfogadni Kicsit még keresgélem Eliset ,de már nagyon unom.Padawan távozik.Ja a másik jedi csaj a bikáknál akkorát ugrot hogy lazán felléphetne vele a cirkuszban,éedemes volt vele dumálni vagy tizpercet
hát, ien nekem nem volt. legalábbis nem maradt ott a küldetés (biztos nem a megoldott küldetések képernyőt nézed?! ). ha meg meghagytad a robotot, akkor menj vissza hozzá. ennyit tok segíteni
A lebegő kardjai beakadtak ahogy menekültem és nekem gyerekjáték volt tényleg Sajna most van egy kis gondom a KOTOR 1 ben,mégpedig Elise ha jól emlékszem ez az özvegy akinek a robotja lelécelt,ugy látszik a robot ezt a trükköt tőle tanulta ,mert miután végeztem a robival és elújságoltam neki elmenekült a csaj az épületfelé,de sehol nem találom.Küldetésként meg továbbra is jelen van.Na ilyenkor egy Padawan mit tegyen?CSAÓ
erő villám egyértelmű, és a drain (nem tom itt hogy hívják, de van itt is, az tuti). jah, és sithként érdemes Erőre gyúrni, mert hihetetlen erősek. pl a force crush + villám + drain (vagy heal, vagy medpackek) a legjobb társítás lehet. ha megtanulod emellé a lövedékek hárítását (kard nélkül), akkor kb kardra sincs szükséged, nagyon styleos
Én is az erővillámot gyurtam valamint okosodtam folyamatosan
erő villám egyértelmű, és a drain (nem tom itt hogy hívják, de van itt is, az tuti). jah, és sithként érdemes Erőre gyúrni, mert hihetetlen erősek. pl a force crush + villám + drain (vagy heal, vagy medpackek) a legjobb társítás lehet. ha megtanulod emellé a lövedékek hárítását (kard nélkül), akkor kb kardra sincs szükséged, nagyon styleos
Nya újra kezdtem a kotor 2-t és most Sith nö leszek eddig még ugyse probáltam Már eljuttoam a Citadellára és lenne egy kérdésem rossz oldalon mik a hasznos képességek ? mert jón teljesen mást használtam .
Az erő villám, egy igazán hasznos képesség, de ezenkívül érdemes "rágyúrni" még a folytogatásra is.
Nya újra kezdtem a kotor 2-t és most Sith nö leszek eddig még ugyse probáltam Már eljuttoam a Citadellára és lenne egy kérdésem rossz oldalon mik a hasznos képességek ? mert jón teljesen mást használtam .
de ha ki van fejlesztve akkor nem állhat az utamba semmi és senki még az se aki a képemen van se a mestere
Gratulálok Padawan tesó ,jól nézel ki azon a képen Jelenleg visszatéertem a Matuka épülethez csak ugy mert bikákra vadászgatok Hát itt egy jó kis sötétest hoztam össze+szétraboltam mindent Nagyon ugy tünik éedemes itt mindent bejárni.Remélem ezek a bikák újratermekődnek ,mert már kardom is van annyi hogy gyakorolni akarok.Padawan távozik fejleszteni
hát azért iet ne kérdezzünk, hogy ki van a legjobban megcsinálva!!! legalábbis a 2ben ne kérdezzünk iet ott nagyjából senki nincs jól megcsinálva, így elég gázos, hogy a félkész karakterek közül választunk egyébként ha már kérdezted, akkor az első részből hozott karik a legkidolgozattabbak, mivel azokat csak új helyszínre kellett rakni, és kész. tehát szerintem Canderous az
Tényleg rengeeg mellékszereplő lett áthozva,de engem nem zavar egyáltalán Gondolom hajcsárok űzték szerencsétlen készitőket ezért alakult igy a folytatás,ami attol függetlenűl nagyon tetszik.Kiváncsi vagyok ,ha lesz milyen lesz a harmadik
hát azért iet ne kérdezzünk, hogy ki van a legjobban megcsinálva!!! legalábbis a 2ben ne kérdezzünk iet ott nagyjából senki nincs jól megcsinálva, így elég gázos, hogy a félkész karakterek közül választunk egyébként ha már kérdezted, akkor az első részből hozott karik a legkidolgozattabbak, mivel azokat csak új helyszínre kellett rakni, és kész. tehát szerintem Canderous az
nem tod véletlenül honnan tudnám megszerezni az 1. részt? baromira kéne.
Én is most vettem meg a cd -galaxisnál 4 cd gyönyörü kézikönyv ami vastagabb mint a 2-rész kézikönyve 20 oldallal.Nagyon jó a történet ,az eljén az oktató rész valami csoda.Nagyon megéri.A magyaritások portálról lehet hozzá honositást letölteni. Itt nálunk pedig megtalálod Persian-Warrior nagyszerű végigjátszását. CSAÓ Padawan tesó
Éljen Én addig is gyakorlatozok.Jelenleg visszamentem a túlélő bikavadászatra
Kösz megvan a magyarositás (megy is ) am a 2 1kezes télleg 1000-szer jobb mert nekimentem 2kezessel Sionnak és semmit nem sebeztem aztán elkeztem 1 kezessel és 3 perc alatt levertem mint vak a poharat . 1ébkénet szerintetek ki van a legjobban megcsinálva????sztem Sion.
Padawan jeletkezik.Visszatéritettem az elsőrészben a liget-szépe jedi csaj Életemben nem dumáltam nőnek ennyit hogy meggyőzzem Mindenesetre sikerült most megyek vissza.Egyébbként se gyogycsomagom nem volt ,se semmim igy egyik pályárol a másikra rohangáltam és közben olyan volt mint egy indiános film amikor a bölény csordák üldözik az embereket+ a hátam mögött a meggyőzendő jedi-szépség.
Hát sajnos nem azt a képet szurtam be amit akartam,bocsika érte,van vele valami mert hiába jó a mérete nem engedi.Kárpotlásként egy régi emlék 2-ből a két kardos hatákony ság szemléltetéséről
Padawan jeletkezik.Visszatéritettem az elsőrészben a liget-szépe jedi csaj Életemben nem dumáltam nőnek ennyit hogy meggyőzzem Mindenesetre sikerült most megyek vissza.Egyébbként se gyogycsomagom nem volt ,se semmim igy egyik pályárol a másikra rohangáltam és közben olyan volt mint egy indiános film amikor a bölény csordák üldözik az embereket+ a hátam mögött a meggyőzendő jedi-szépség.
Padawan jelentkezik.Hivatalosan is padawanná avattak a KOTOR1 ben .A KOTOR2 -ben én azt nem szerettem hogy ezeket a HENTELŐS részeket mindiig nekem kellett elvégezni
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.