Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#240148 czibiklaszlo 2008. július. 15. 16:35
czibiklaszlo
Nincs mit Egyébbként mindenki azt tanácsolta hogy elsőre a jó oldalt játszam mert az nagyobb kihivás valamint nehezebb és szebb.Én most fogom csak ezt az oldalt kiprobálni mert eddig csak gonoszkodtam.Szoval légy jó az erő legyen veled+ valami jó csaj Ja gabif tesó azt állitja hogy tanácsosként még jobb tehát ezen is érdemes gondolkodni karakter generálás közben.
#240080 superstan 2008. július. 15. 14:31
superstan
#240071 :: czibiklaszlo (2008. július. 15. 14:21)
Van története de vétek lenne elrontani azzal ,saját magadat fosztanád meg Egyébbként az a lényeg hogy nem tudsz magadrol semmit nincs semmi szuper képességed és szépen társid lesznek akikiel rengeteg kalandban harcban érdekesebbnél érdekasebb történetben lesz részed .Közben egy főgonyosz és bandája üldőzgetni fog , bolygóról bolygóra mész rengeteg küldetés rengeteg képesség és kütyü tulajdonosa leszel,majd a több véle bevejezés.Nem akarok többet elárulni,de minden képpen probáldki.
Rendben, kösz . Mihelyt megtalálom a lemezeket, kipróbálom .
#240071 czibiklaszlo 2008. július. 15. 14:21
czibiklaszlo
Van története de vétek lenne elrontani azzal ,saját magadat fosztanád meg Egyébbként az a lényeg hogy nem tudsz magadrol semmit nincs semmi szuper képességed és szépen társid lesznek akikiel rengeteg kalandban harcban érdekesebbnél érdekasebb történetben lesz részed .Közben egy főgonyosz és bandája üldőzgetni fog , bolygóról bolygóra mész rengeteg küldetés rengeteg képesség és kütyü tulajdonosa leszel,majd a több véle bevejezés.Nem akarok többet elárulni,de minden képpen probáldki.
#240063 superstan 2008. július. 15. 14:12
superstan
#239472 :: fyktyvf (2008. július. 14. 12:40)
andrasp írta: nem tudja valaki hogy a 2ben az erő megvilágosodás (force enlighment) mire jó??? már a malachor-on vagyok és hááát... itt eléggé rossz idő van.
Ha megtanultad a Force Valor, Force Speed (asszem), meg Force Armor képességeket, egyszerre aktiválja mindet (de csak amilyen szinten tudod). Nem túl ütős képesség, ebből a szempontból a Crush körözi. Más kérdés, hogy Light Side karival jobb .
Az 1-nek van valami története? Ha van (gondolom) akkor valaki leírná?
#239472 fyktyvf 2008. július. 14. 12:40
fyktyvf
#238677 :: andrasp (2008. július. 12. 14:19)
nem tudja valaki hogy a 2ben az erő megvilágosodás (force enlighment) mire jó??? már a malachor-on vagyok és hááát... itt eléggé rossz idő van.
andrasp írta:

nem tudja valaki hogy a 2ben az erő megvilágosodás (force enlighment) mire jó??? már a malachor-on vagyok és hááát... itt eléggé rossz idő van.

Ha megtanultad a Force Valor, Force Speed (asszem), meg Force Armor képességeket, egyszerre aktiválja mindet (de csak amilyen szinten tudod). Nem túl ütős képesség, ebből a szempontból a Crush körözi. Más kérdés, hogy Light Side karival jobb .
#239069 czibiklaszlo 2008. július. 13. 16:58
czibiklaszlo
Szerintem kiakarod nyirni azokat a Mandaloriaiakat akiket csak egyedül ,vagy fegyvertelenül lehet megtalálni. Ha tévedek akkor áruld el légyszi mert nem akarok álmomban ezen rágodni
#238859 ferdzso 2008. július. 13. 13:36
ferdzso
én még mindig a csatornákban vok nagyon gáz egy hete semmit nem haladok és az egynek csak a befejezése jó darkon, az egész lighton jó a 2 viszont darkon nagyot üt. legközelebb kard nélkül megyek, és csak force-t fogok használni
meg most már én is más sorrendben megyek a bolygókra. általában tatooine, kashyyyk, vagy manaan, és korriban a sorrend, ami a legjobb kezdő sorrend (előbb manaan, és kashyyyk), hisz így nagyon sokat lehet fejlődni, hisz tatooinen könnyű a lényeket kinyírni, manaanon inkább beszélgetős küldik vannak, amikből jön az XP (meg a bérgyilkos küldetések, amiket a baranoglással egybe lehet kötni), korriban meg nehéz, még így is (jó nem annyira, de azért a sok tuk-ata vagy mi néha irritáló).
most viszont kashyyykkal fogok kezdeni. szerintetek ki miatt?!
#238841 czibiklaszlo 2008. július. 13. 13:00
czibiklaszlo
Kifogom Gabif tesó próbálni,kifogom Rögvest ahogy a vizholyagok begyógyulnak a sok kardhasználattól Mondjuk nekem igyis élvezetes volt, de mindenképpen ráállok.Egyedül ezt a bérgyilok küldetést sajnálom hogy nem tugtam visszamenni jelenteni.Valamint legközelebb más bolygó sorrendeben fogom végigvinni.
#238768 czibiklaszlo 2008. július. 13. 10:45
czibiklaszlo
Ferdzso ezekszerint te is gonosz vagy Egyébbként itt a végeredményem.Más hogy végzet?
#238762 ferdzso 2008. július. 13. 10:02
ferdzso
már meg akartam dícsérni a képet, de már emlékszem honnan van
#238761 czibiklaszlo 2008. július. 13. 09:23
czibiklaszlo
Sith Padawan jeletkezik.Ez valami jedi lári-fári én ott is sith voltam sajna nem tudom.Régen amikor még annak idején a jó oldalban hittem nincs semmilyen emlékem erről a jedi hum-bugról.Gondolom vali erősités.Na végeztem Malakkal ,valamint a lszegény rabokkal ,amiért nem kapta sötétpontokat,sajna.i vÉGEREDMÉNÍBEN MINDEGY A KÖZTÁRSASÁG MEG BUKOTT. Elértem célomat mindenki hajlong előttem.Mindenkinek ajánlom ezt a nagyon jó játékot.Csaó mindenki.
#238677 andrasp 2008. július. 12. 14:19
andrasp
#238646 :: czibiklaszlo (2008. július. 12. 13:17)
Padawan jeletkezik .Már megtörtént sajna nem tette ,igy kénytelen voltam rendezni a bandát.Ez mind semmi reggel panaszkodtam és reménykedtem mert csak Bastila van velem hogy már nem lesz több ellen,erre csordástol jöttek.Kénytelen voltam újra kezdeni a landolástól mert se gyógyszer ,se páncél se semmi.A végtelenségig harcoltam volna.Jelenleg az új csapattal azért aránylag könnyebb.Mondjuk ha kevesebben lennének akkkor hiteltelen lenne hogy semmi védelem igy egyenlőre annak is örülők hogy szakaszosan jönnek.Leendő Padawanok, érdems előtte bevásárolni mindenféle gyógyászati eszközt meg páncélt mert itt aranyat ér.Ennyi .AZ erő legyen veletek.
#238646 czibiklaszlo 2008. július. 12. 13:17
czibiklaszlo
Padawan jeletkezik .Már megtörtént sajna nem tette ,igy kénytelen voltam rendezni a bandát.Ez mind semmi reggel panaszkodtam és reménykedtem mert csak Bastila van velem hogy már nem lesz több ellen,erre csordástol jöttek.Kénytelen voltam újra kezdeni a landolástól mert se gyógyszer ,se páncél se semmi.A végtelenségig harcoltam volna.Jelenleg az új csapattal azért aránylag könnyebb.Mondjuk ha kevesebben lennének akkkor hiteltelen lenne hogy semmi védelem igy egyenlőre annak is örülők hogy szakaszosan jönnek.Leendő Padawanok, érdems előtte bevásárolni mindenféle gyógyászati eszközt meg páncélt mert itt aranyat ér.Ennyi .AZ erő legyen veletek.
#238540 czibiklaszlo 2008. július. 12. 05:53
czibiklaszlo
Padawan jeletezik ,Star Force .Most vettem fel a 25 tüskéből legyártatot Raven rucimat.Pont az én méretem Borzalmas hogy mennyi ellen van itt.Kezdem bánni hogy csak én meg Bastila van velem.Se gyogycsomag se semmi.Kemény nagyon kemény.Remélem már nem lesz több ellen mert tényleg alig birom.Ha nem sikerül kénytelen leszek teljesen a landolástól kezdeni mert nem rakhatok senkit a csapatba.Leendő Padawan jelöltek erre majd figyeljetek oda.Egyébbként az erővillámokat nem is hAsználtam ,a kábitást se nagyon mert amig ezzel vacakolgattam mindig lecsaptak.Ezért csak futásközben használgatom aképességeimet
#238140 czibiklaszlo 2008. július. 11. 05:36
czibiklaszlo
Padawan jeletkezik,ben vagyok a templomban, végeztem a söpredékkel,köztük megunt társaimmal isf Végre.Micsoda csavar van itt a végén Egyébbként bár sose kapok világs pontokat nekem olyan mintha nem teljesen lennelenn a skála de lehet hogy csak optikai csalodás,na mindegy.Közeledik a vég ,érzem
#237914 czibiklaszlo 2008. július. 10. 16:35
czibiklaszlo
Padawan jelentkezik.Köszi Mester .Hol van az még.Egyenlőre most tárgyaltamaz egyetlennel
#237822 czibiklaszlo 2008. július. 10. 12:58
czibiklaszlo
Igen-igen Volt hozzá szerencsém Nem nagyon akarta elhinni hogy a kisújjamat sem mozditom érte. Egyébbként ezt a bucacuccot csak addig vettem fel ameddig a képet elkészitettem és mindegyiket kinyirtam,voltak valami szent harcosok is köztük azok azért jól küzdöttek méltó ellen FELEK voltak Off nem tudom találkozunk e még mertmegyek kajálni ,ugyhogy jó nyaralást Mester. csaó
#237805 czibiklaszlo 2008. július. 10. 12:38
czibiklaszlo
Sejtettem,mondjuk mindig tanul az ember Kösz mester. Mindenesetre a küldetést letudtam legközelebb gógyisabb leszek Mondjuk erre a firaxára nagyon harapnak még az akadémián is emlegették ,néha le is tagadtam Ebben a bérgyilokban az tetszet a legjobban amikor a tatooineon a saját robiját ellene programoztam és néztem a műsort
#237743 czibiklaszlo 2008. július. 10. 11:21
czibiklaszlo
Padawan jelenkezik Oké Mester visszamegyek Egyébbként ezeket a bérgyilkos küldetéseket nem tudtam befejezni mert ugye jelenteni már nem mehetek vissza a MManaan-ra ugye,vagy tévedek?Pedig az is tetszett ,ott is egyből fürdőzési lehetőséget kerestem
#237729 czibiklaszlo 2008. július. 10. 11:02
czibiklaszlo
Padawan jeletkezik.OFF jó pihit Mester .Érezd jól magad és főleg másokat On akkor vissza fordulok ,ezekszerint ezért nem beszélt hozzám senki csak folyamatosan lődőztek meg harapgáltak ,még az is lehet hogy végeztem ezekkel rancorok-kal Mindenesetre visszafordulok., KOTOR- ászni
#237672 czibiklaszlo 2008. július. 10. 05:20
czibiklaszlo
Padawan jelentkezik.OFF origo szoftver bázis PhotoScape ,ingyen letölthető, anigif és értelemszerüen.On Jelenleg leküzdöttem a parton a túlerőt és elindultam balra ahol van egy erőteres ajtó gondolom késóőbb ide kell visszajönni Mindenesetre megtámadot leszámitva a fenevadakat egy csomo Mandaloriai ,na ezek kik voltak?Semmit nem szoltak csak támadtak Mindenesetre már incsenek életben
#237473 czibiklaszlo 2008. július. 09. 19:15
czibiklaszlo
A nyákos fejű még akkor jött oda amikor a hajóra akartam felszállni, és akkor mesélte el Juhani gyerekkorárol a történetet hogy annak idején ő vásárolta meg .Juhani-t most megint megakarta venni .én el is adtam volna neki de erre Juhani olyan mérges lett hogy majdnem átállt a sötét oldalra.Én ennek annyira örültem hogy többször is probálkoztam de sajna mindig visszakozott lecsapni a nyákos fejűt.Az a kép a buckalakos kaland,de te akkor nyaraltál ,gondoltam odabiggyesztem had örüljél neki.Jelenleg ismét az ismeretlen világban vagyok és most tényleg megmártozom ,mert nagyon rám fér
#237466 czibiklaszlo 2008. július. 09. 19:01
czibiklaszlo
Na jó nem teljesen polip hanem olyan nyákos fejű aki elárulja Juhani multját hogy ő vásárolta meg
#237458 czibiklaszlo 2008. július. 09. 18:51
czibiklaszlo
Sith Padawan jelentkezik.Visszatöltöttem és kinyirtam az egész iskolát, senkinek nem kegyelmeztem Egyszerüem képtelen voltam ellenállni egy ekkora mészárlásnak Igaz sok idő volt de megérte .Viszont most nem találkoztam a hajó közelében a polip fejű rabszolgatartó ocsmánysággal Igaz amugy se tudtam vele mit kezdeni,sőt még hűséges Juhani-társam se.Amugy most egyből megtaláltam ezt a multkor nem talált Lashowe-t, ő is halot. Na ennyi.Az erő legyen veletek.
#237325 czibiklaszlo 2008. július. 09. 15:55
czibiklaszlo
Padawan jeletkezik.Érdekből nem bántottam,nem jóságból Az egész akadémiával?Te jó ég hogy mit hagytam ki, ha nem lenne ez a űrlődőzés visszatölteném, de lehet hogy legközelebbre hagyom,mert most csapodtam be a tenger partra és egy kicsit megmártozom a csapatommal mert megérdemlik Viszont épp hogy leöltöztünk,hát nem megint megtámadtak Hát van ezeknek szivük,ezen a gyönyörü helyen ilyen gonosznak lenni