Felirtam a biztonság kedvéért . Köszönöm mégegyszer De most ha bemásolom akkor mikor lesz velem az kis édesem?
Ezt most nem nagyon értem. A lényeg, hogy a screenshotok alapján tudod melyik tetszik, és azt kell bemásolni. Ha esetleg nem jelenne meg valamilyen oknál fogva akkor savegame editorral is be tudod rakni. De szerintem elég ha bemásolod.
Megérkezet és le is töltöttem ,ha itt végzek megprobálom felrakni ,ha nem sikerül akkor jelentkzem Közben beljebb küzdöttem mgam a csatonákba de valószinú hogy a multkor más irányba mentem mert itt rengeteg ellen van,nem baj mert gyarapodok legalább
Oké, de nem nehéz felrakni. Az a lényeg, hogy kiválasztod melyik kell és bemásolod a TGA file-t az override mappába.
Megérkezet és le is töltöttem ,ha itt végzek megprobálom felrakni ,ha nem sikerül akkor jelentkzem Közben beljebb küzdöttem mgam a csatonákba de valószinú hogy a multkor más irányba mentem mert itt rengeteg ellen van,nem baj mert gyarapodok legalább
Köszönöm Padawn tesó. Gepard ez csak játékbeli gonoszság ,mi összetartunk Adrasp tesó most voltam fenn a magyaritások portálon és az a helyzet hogy jelenleg gondjaik vannak a letöltéssel és hamarosan lehet majd tölteni ,állitolag a EA kavar be a szerverüknek.Türelem Andrasp,Türelem
Na akkor mindjárt küldöm. A telepítése elég egyszerű. Ha segítség kell akkor szólj. Ja és vannak ott még jó dolgok.
Köszönöm Padawn tesó. Gepard ez csak játékbeli gonoszság ,mi összetartunk Adrasp tesó most voltam fenn a magyaritások portálon és az a helyzet hogy jelenleg gondjaik vannak a letöltéssel és hamarosan lehet majd tölteni ,állitolag a EA kavar be a szerverüknek.Türelem Andrasp,Türelem
Ugye-ugye Csak igy tovább Padawan,csak igy tovább Nem lesz itt semmi gond , csak hallgas a belső késztetésre és ne foglalkoz vele mint mondanak a társaid Én is igy értem a csúcsra
Egyébként olvasgattam mennyire odavagy Visas-ért, és be is volt linkelve egy kép neked. Biztos tudod melyik. Na ehhez van mod, hogy úgy rohangáljon utánad mint a képen. Ha gondolod elküldöm neked privátban a linket. Erre gondolok:
Hát majd 2-2,5 hét múlva jövök vissza, addigra összeszedem minden gonszságomat ( habár szerintem nem nagyon van, szeretek segíteni másoknak - de majd igyekezni fogok )
Ugye-ugye Csak igy tovább Padawan,csak igy tovább Nem lesz itt semmi gond , csak hallgas a belső késztetésre és ne foglalkoz vele mint mondanak a társaid Én is igy értem a csúcsra
Engedj a sötét oldal csábitásának Padawan ,engedj Az a lényeg hogy senkit ne hagyj életben és ne segitcs senkinek sohasemmit. Fog ez menni Padawan tesó
Tegnap egész jól ment ez a gonoszkodás, csak az első egy kettőnél volt nehéz. Egész jól belejöttem.
Engedj a sötét oldal csábitásának Padawan ,engedj Az a lényeg hogy senkit ne hagyj életben és ne segitcs senkinek sohasemmit. Fog ez menni Padawan tesó
Padawan tesó ne szaladj mindenkivel beszélges alposan vállal el mindent és törjél fel minden ládát Én is azzal ktdetem hogy kinyirtam Dia-t ,pedig jó akartam lenni Én bejutottam a csatornákba és folyamatosan jövök vissza agyógyitóhoz ,mert aznem kerül pénze.Kicsit macerás de ráérek.Az erő legyen leved és vesszenek a jedik
Jól mondod. Nem is tudom miért nem játszottam eddig a sötét oldalon. Valamiért nem vitt rá a lélek. De most, hogy kipróbáltam nagyon jó!!
Padawan tesó ne szaladj mindenkivel beszélges alposan vállal el mindent és törjél fel minden ládát Én is azzal ktdetem hogy kinyirtam Dia-t ,pedig jó akartam lenni Én bejutottam a csatornákba és folyamatosan jövök vissza agyógyitóhoz ,mert aznem kerül pénze.Kicsit macerás de ráérek.Az erő legyen leved és vesszenek a jedik
Sith Padawan szoritok neked és az erő legyen veled Én is átáltam pedig még az 1-ben most erkeztem le a csatornákhoz.Eddig birtam. Ja ha már gonoszkodol akkor ne kicsit Melyik résben teszed a kötelességedet?
Mind a kettőt végig tolom. Már legalább egy vagy két hónapja nem játszottam vele, tehát most megint jó sokáig el leszek vele. Most egy női katonával kezdek és olyan sötét lesz mint az állat.
Andras Padawan szerintem csak engedélyezni kell neki de ha rám hallgatsz V8506 tesónak irsz egy privátot és hivatkoz rám ő segiteni fog és pontosan el magyarázza .Sok sikert és aa kitartás legyen veled.Ja várunk Andrasp.Beértem én is a csatornákhoz ismét és inditok egy vuki szabaditó missiont
Sith Padawan szoritok neked és az erő legyen veled Én is átáltam pedig még az 1-ben most erkeztem le a csatornákhoz.Eddig birtam. Ja ha már gonoszkodol akkor ne kicsit Melyik résben teszed a kötelességedet?
van 1 kis gondom az1 magyarosításával(megint) mert az új explorer van feltelepítve és nem engedi letölteni mit kéne csinálnom????
Végigvittem már mind a két kotort legalább 5x, de eddig mindig jó oldalom. Viszont annyit írtok itt a dark-ról hogy asszem elkezdek gonoszkodni egy kicsit.
Nem csak én tanácsot adtam Superstan-nak és idéztem Gabif-ot majd mivel most ujrakzdtem akkor döbbentem hogy nincs is ilyen lehetőség ,szegénynek én meg ajánlottam Egyébbként emlékszem ,bár azokban a szemüvegeben amiket hordtam hogy nelássam gonosz karakterem arcát nem sok mindent láttam Tehát Gabifnak igaza volt ,sőt neked is
Oké Gabif tesó Majd legközelebb,mert mosz megint az 1-ben vagyok és szélhámoskodom Egy gondom van hogy a sötét oldal megint csábitgat ,pl itt van ez a csaj a DIA nevű elsőre a párbeszédekben ott van hogy a fejére kitűzőtt vérdijért jöttem Hát nem egyből lecsaptam Nem hiszem birni fogom ezt a jó oldalos izét
Most kezdtem újra és Gabif az egyben nincs ia tanácsos csak katona ,felderitő meg szélhámos amit inditani lehet.Ezekszerint te végig azt hitted hogy a KOTOR 2 -ről beszélek Na mindegy azért aránylag eltaláltad a dolgokat Ismét egy csajt inditottam de most igérem jó leszek Egyébbként nem tudom ezeket a csajokat hogy gondolták hogy tökre olyanok mintha nem lenne rajtuk ruha.Hát lehet igy koncentráltan játszani
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.