Nagyon helyes Padawan tesok csak igy tovább,tessék szorgalamasan gonoszkodni Andrasp én a multokor megjártam amikor már közvtlenül jJuhani közelébe kerültem mert rengeteg kobor bika tanyázik ott Éredems Padawan menteni és előbb kinyirni őket és utána menni téritgetni.Ha kifogysz az éltből a szünetekben használd a vissza térést és feltöltödve tuti hogy sikerül. seta-mihi nekem is ezek a csajok az eseteim, olyan édesek
ZAHL: Köszönöm hogy biztatsz,de én amúgy is jobban szeretek lenni DARK lenni,mert nagyon jó ,de mind a kettő részt JEDI -ként vittem végig,mert szerintem így jó.
Dark-on már a játék elejétől fogva,csak gonoszkodom,Carth-tal is mindig veszekszek,mindenkit kifosztok,Juhanit megszégyenitem,Bastila-át figyelmen kivül hagyom,Mission-nak meg ölöm a bátyját,Zaalbar apját is kinyírom,csak Canderus-szal barátolok.
Én is most kezdtem az 1-gyel játszani,és felderítőt választotam,ja és persze egyszép nőt.
Múlt héten fejeztem be katona(nő),és light side-on,és sajna MALAK nem mondot semmit se,csak egyfojtába jött,de már van TP-om,és mielőtt feltőltötte volna magát a Jedi foglyokból,én már addigra megsemmisitettem őket. Ezek után már nem volt hova menekülnie,és sajna lecsaptam mint a lovat.
Most nagyon kiváncsi leszek Dark side-on,hogy milyen lesz,mert persze nem mondtam le a gonoszságról.
ÜDV!
Lehet hogy idétlen kérdés,de miért jobb modokkal játszani a két játékot?
Nekem ezek nélkül is megy. Bár ezt csak azért mondom,mert már bele untam a sok örök élet,meg a stb.stb...
ok kösz a segítséget és Czibiklaszlo Mester átvettem a bikavadász hejedet a Dantooin-on mert hááát 1 kis XP-sose árt + kell is mert kevés a +győzésem és az kell Juhani-hoz
Na ezt nem tudom Andrasp Padawan ,mert idáig mindig menekültem azon a részen Ez komoly Később mindig terveztem hogy visszamegyek ,de inkább a Matuka birtokon,ha jól irom gonoszkodtam mert az a mészárlás igen kifizetődő.Rengeteget lehet ott gonoszkodni.Jelenleg a Tatooine-re érkeztem meg és a gizkákat csináltam ki.Imádom ezt a bolygót ,olyan mintha igazibol ott lenne az ember Annyira jól meg van csinálva
Én azon gondolkodom hogy ugykéne hogy miután végztem a YAVIN-ON felkeresem a Tatooine-t,majd a Korriban , tovább tényleg nem tudom,sőt még ez sem biztos
Én is más bolygó sorrendben fogok most menni ha végzek az akadémián ezt a Yavint fogom megnézzni ,mert ott egyáltalán nem voltam, a többit még nem tudom
Ambdari Padawan még annyi hogy amikor végeztél a tengeralatt és vissza jössz,Ronaldhoz ,majd kérjél ajándékot tőle ,én folyamatosan kértem és mindik sötét pontokat adott,mondjuk nem voltam rászorulva ,de azért jól esettz
Elnézést az előbbi nagy semmiért de van valami gondom,ezt is most irom 2 X Na annyit akarok mondani Padawav tesó ha a bérgyilkos küldetéséket elvállaltad és ott vagy a Manaan-on akkor utazzál el és tud le mert ha a vizivilágban végeztél a lábadat ide többé nem tehedet,tehát nem tudsz visszajönni jelenteni
Rendben úgy lesz. De amúgy is így akartam csinálni, mert már olvastam, hogy kitiltanak ha megölöm azt a dögöt. De azért köszi. A helyreigazítás meg nem gáz Persian_Warrior, mert az ember a hibáiból tanul. Így legalább már tudom
Elnézést az előbbi nagy semmiért de van valami gondom,ezt is most irom 2 X Na annyit akarok mondani Padawav tesó ha a bérgyilkos küldetéséket elvállaltad és ott vagy a Manaan-on akkor utazzál el és tud le mert ha a vizivilágban végeztél a lábadat ide többé nem tehedet,tehát nem tudsz visszajönni jelenteni
A 2-ben voltam jó is még nagyon régen ,ott mindkét oldal nagyon tetszett Itt az 1-ben jelenleg számomra ismeretlen fogalom a jóság, majd eljönn az ideje ,de egyenlőre remekül el vagyoksik gonoszként
Hát én most már sokáig nem leszek jó. Már alig várom, hogy ezt befejezzem, mert sith lord akarok lenni.
A 2-ben voltam jó is még nagyon régen ,ott mindkét oldal nagyon tetszett Itt az 1-ben jelenleg számomra ismeretlen fogalom a jóság, majd eljönn az ideje ,de egyenlőre remekül el vagyoksik gonoszként
Én is már sokszor végigjátszottam mégsem tudom megunni. Én is mindig jó oldalon csináltam, de most a dark-on viszem és nagyon király. Ha végeztem vele jön a kettő legalább hatszor, mert mindegyikkel ki akarom vinni dark-on.
Andrasp Padawan örülök neki Én még csak most fogok indulni Egyébbként ezek a nagy bikák folyamatosan úlra termelődnek én a multokor végig ezeket nyirtam Bementem az egyik kijáraton majd vissza és két bikának annyi lehet gyűjtőgetni alaposan
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.