Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#67297 fyktyvf 2007. június. 02. 11:48
fyktyvf
#66519 :: mrecko (2007. május. 31. 10:12)
A KOTOR-ból fognak MMO készíteni

És erre van valami bizonyíték? Biztos hír? Linkelj kérlek...
#57970 fyktyvf 2007. május. 10. 22:07
fyktyvf
Ha jól tuningoltad a karidat, akkor nem olyan vészes legyőzni. Nekem a Jedi Masteremmel a végén olyan 38-as Wisdomom volt, így az Erők extra brutális sebzést vittek be, plusz ott volt a Battle Precognition képesség, ami passzív, de a Wis Modot hozzáadja az AC-dhez, ezzel az egyik legerősebb képesség a játékban. Kreiának meg hatalmas mentői vannak, szóval a legtöbb erő támadást felezi, néhányat vissza is ver, de ilyen szinten megküldöd egy rakás Force Storm-mal, egész gyorsan kifekszik, plusz nagyon jó ellene a Force Wave is. Meg ilyenkor már a kardoddal is illik minimum 40-50 (inkább 50) feletti sebzést nyomni, ha Kreia védelme el is nyel belőle. No meg a rengeteg Erő turbó, és miegymás, Darth Traya ellen én semmi pajzsot, se gránátot nem használtam, úgyis megvolt hamar.
#57814 Necros 2007. május. 10. 11:32
Necros
FEc, én úgy oldottam meg, hogy egyből elszaladtam előle, a fénykardok (szablyák igazából, de mindegy ) persze követtek. Ezeket levertem -erőhasználattal és fénykarddal-, majd visszamentem Kreiához. A legerősebb támadó erőkkel és a mesteri szintű támadási formákkal egy idő után le lehet győzni. Csak közben néha el kell szaladni, hogy meggyógyítsd magad, illetve új pajzsokat rakj fel, gránátokat válogass, ilyenek. Szóval kell egy kicsit taktikázni és akkor nem olyan nehéz.
#56948 Craftyx 2007. május. 07. 14:08
Craftyx
#56859 :: NY124 (2007. május. 06. 20:31)
A Pc Guru írta a 2007 1. számának hírei között a felső csíkban a 11. oldalon: "A LucasArts egyik fejese közölte, hogy a Force Unleashed mellett készítik a Kotor 3-at és a Battlefront 3-at is"
JEEEEE KOTOR 3!!!!!!
#56859 NY124 2007. május. 06. 20:31
NY124
A Pc Guru írta a 2007 1. számának hírei között a felső csíkban a 11. oldalon:
"A LucasArts egyik fejese közölte, hogy a Force Unleashed mellett készítik a Kotor 3-at és a Battlefront 3-at is"
#56848 nokia 2007. május. 06. 19:58
nokia
vermeskrisztian: nincsmit .

3. részről már én is tudtam.
http://www.gamekapocs.hu/hir/6072/Biztosan+lesz+Star+Wars:+KotOR+3
#56804 jedimaster 2007. május. 06. 18:20
jedimaster
Én is kíváncsi vagyok honnan veszed (bár voltak jelek rá hogy elöbb-utóbb lesz)
vermeskrisztián:ha bármiben kell segítség csak szóljál
#56800 NY124 2007. május. 06. 18:14
NY124
Lessz Knights of the old republic 3! Ennél job nem is lehetne! Éljen éljen éljen!
#56765 Alicool 2007. május. 06. 16:32
Alicool
vermeskrisztian:Ha többször elakadnál,vagy valami problémád van akkor ajánlom ezt a végigjátszást:KotOR végigjátszásnem teljes, és a világos oldalt követi,de én mégis hasznosnak találtam.
#56756 nokia 2007. május. 06. 15:55
nokia
Jaj boccsi rosszul írtam. Amúgy igen azt az ufót ha megmented az nem fog neked egyenruhát adni. Viszont akiket megöltél azoknál lesz egy egyenruha. Pontosabban egy Sith parancsnoknál lesz.
#56755 jedimaster 2007. május. 06. 15:54
jedimaster
Úgy látom nokia gyorsabb volt, na mindegy Ott én aszem megfenyegettem ennek hátránya vagy előnye az volt hogy kaptam egy szép kis sötét oldali pontot
#56750 nokia 2007. május. 06. 15:40
nokia
Hogy letudjál menni Alsó városba elsőnek szerzni kell egy Sith egyen ruhát.
Itt van két variáció is:

Elsőnek mondom a könnyebbet: Ahogy bemész a Felső Városi kocsmába ott van egy kis csaj aki egy Sith katona( azt nem tom, hogy a kocsmán belül holvan, szal kérdezd végig az összes embert. Ja tényleg a neven valamilyen Senna vagy valami ilyesmi). Azzal lelkizél egy kiscit és majd elfog hívni a bulijára ami a Felső Városnak az északi lakhelyein lesz. Ott bulizol egyet és miközben az új "sith havejaid" alszanak te lenyúlsz egy Sith egyenruhát.

A másik: Ott is oda kell menni ahol a buli volt( persze ha ezt választod akkor nem vagy meghívva a bulira). Na és ott lesz majd egy lakhely ahol Sith katonák vannak. Ott egy ártatlant bántani akarnak. És te pont ott vagy(micsoda véletlen). Ott majd bunyózni kell a katonákal. És aztán akit megmentetél ajándékba add neked egy Sith egyenruhát.

A papírokat meg majd máshol kell használni- nem akarom lelőni a poént...

Pont tegnap kezdtem el újra játszani vele.
#56748 jedimaster 2007. május. 06. 15:38
jedimaster
Most így nem tudom de ha tudsz várni egy kicsit megnézem neked.
#56739 jedimaster 2007. május. 06. 14:59
jedimaster
Biztosan tetszeni fog neked később, nem hiába lett anno az év játéka! Egyébként nekem sem tetszett elsőre főleg azért, mert mindig eltévedtem
#56691 nokia 2007. május. 06. 12:34
nokia
Ronny nagy részben leírta a megoldást. Annyival egészíteném ki, szed le a legújabb a patch-et és utána rakd fel a magyarosítást. Nálam ez bejött. Ha így sem lenne jó akkor vedd le a grafikát minimumra. Ha ekkor kiválóan fut, akkor a baj az lehet, hogy a géped nem elégíti ki a KOTOR 1-et. Ahogy látom Asus kártyád van. Amúgy ez egy hiba a KOTOR 1-be. Az ATI és ASUS kártyáknál szagat a játék. Ennek meg előzése a 1.03 Patch (ha jól tudom) letöltése.
#50982 Marka Ragnos 2007. április. 12. 20:14
Marka Ragnos
Anno töltöttem le a Pcgamemod.com ról de az már bezárt, legalábbis már nem olyan mint volt.

De ha kell írj egy mailt és levélfordultával elküldöm.
#50837 fyktyvf 2007. április. 12. 10:21
fyktyvf
#50830 :: Marka Ragnos (2007. április. 12. 09:57)
A konzolt altgr+7 -tel lehet előhozni, mindkettőben ez a Kotor 2 ben nem látszik, a Kotor 1 ben meg le kell kapcsolni a minimapot. Én most a legutobbi Chrasday-es Guru Starwars rovatából leszedett Dark Apprentice moddal játszok. (Két választható női karit is ad többek között, az egyik Bastila (nálam ő a gonosz) a másik meg Nomi Sunrider aki természetesen jó). Női karakterrel még soha nem vittem végig sem az első sem a második részt, de így is ki kell próbálni. Állítólag Darth Sion megpróbál megkörnyékezni a végén, és nagylelkűen elengedne, nem kellene vele harcolni. Csakhát Darth Traya-t le kell csapni. De van egy másik mod is ami nekem nagyon bejön. Mivel már eléggé kezdett unalmassá válni a szokásos fénykardos vívóstílus nagy nehezen sikerült találnom egy Nihilus Robe modot, ami mondanom sem kell új dimenziókba emeli a harcot. Nihilusra, Malak mozgáskultúráját alkalmazták, így pontosan ugyanabban a stílusban vív mint az első rész főelensége, ezáltal a köpeny által pedig Nomi is. Még a kardot is úgyanúgy pörgeti mint Malak az első részben. Egy baj van vele, bár remélem hogy az csak egy kis maőr volt vagy csak a szemem káprázott egy pillanatra de Sion kardja, mikor levágja Kreia kezét undorítóan fehér körvonalakkal fénylik. Ez sajnos, nem egy patchnél megjelenik csak azt nem tudom miért rakják bele ezt az amcsik. Komolyan nem értem a stílusukat vagy az ízlésüket, mi a jó abban ha egy fénykardnak pl, rózsaszín markolata van, zöld cirádákkal arany gombokkal, a pengéje vörös és kiábrándító fehér körvonalak határolják.
Hm, Marka, nem osztanád meg velünk ennek a modnak a pontos linkjét a neten? Úgy megjött a kedvem megint végigtolni a game-t
#50830 Marka Ragnos 2007. április. 12. 09:57
Marka Ragnos
A konzolt altgr+7 -tel lehet előhozni, mindkettőben ez a Kotor 2 ben nem látszik, a Kotor 1 ben meg le kell kapcsolni a minimapot.

Én most a legutobbi Chrasday-es Guru Starwars rovatából leszedett Dark Apprentice moddal játszok. (Két választható női karit is ad többek között, az egyik Bastila (nálam ő a gonosz) a másik meg Nomi Sunrider aki természetesen jó).

Női karakterrel még soha nem vittem végig sem az első sem a második részt, de így is ki kell próbálni. Állítólag Darth Sion megpróbál megkörnyékezni a végén, és nagylelkűen elengedne, nem kellene vele harcolni. Csakhát Darth Traya-t le kell csapni.

De van egy másik mod is ami nekem nagyon bejön. Mivel már eléggé kezdett unalmassá válni a szokásos fénykardos vívóstílus nagy nehezen sikerült találnom egy Nihilus Robe modot, ami mondanom sem kell új dimenziókba emeli a harcot. Nihilusra, Malak mozgáskultúráját alkalmazták, így pontosan ugyanabban a stílusban vív mint az első rész főelensége, ezáltal a köpeny által pedig Nomi is. Még a kardot is úgyanúgy pörgeti mint Malak az első részben. Egy baj van vele, bár remélem hogy az csak egy kis maőr volt vagy csak a szemem káprázott egy pillanatra de Sion kardja, mikor levágja Kreia kezét undorítóan fehér körvonalakkal fénylik.

Ez sajnos, nem egy patchnél megjelenik csak azt nem tudom miért rakják bele ezt az amcsik. Komolyan nem értem a stílusukat vagy az ízlésüket, mi a jó abban ha egy fénykardnak pl, rózsaszín markolata van, zöld cirádákkal arany gombokkal, a pengéje vörös és kiábrándító fehér körvonalak határolják.
#50633 gx-force 2007. április. 11. 15:22
gx-force
Ha mégis: A konzol láthatatlan, és akkor aktív, ha nem tudsz belépni az egérrel az egyes külön menükbe (pl. napló)
a menükben ha jól emlékszem nem lehet előhozni.
#50098 fyktyvf 2007. április. 09. 13:55
fyktyvf
@Klambi

Hát ez most elég közhelynek fog hangzani, de ne cheatelj. Ezt a játékot vétek elrontani cheattel, egyrészt egyáltalán nem olyan nehéz, másrészt meg a cheattel soha nem lesz meg az az öröm, amit akkor érzel, ha egy nagyon komoly főcsontit lenyomsz tisztességes harcban....

A Nar Shadaa-s ütközethez annyit, hogy ha van karid, aki tudja a Marka által említett Droid Destructiont (vagy mit ), azt mindenképpen vidd magaddal, plusz ajánlom T3-M4-et, eddigre ha minden igaz (ha jól fejlesztetted) igen komoly páncélzata van, és nagyon jól ért a zárfeltöréshez, aknátlanításhoz, a computerekhez, és a robotokhoz is.
#49844 Kegan 2007. április. 07. 17:15
Kegan
Szerintem 1 Erő használó (nem feltétlenül kell fénykarddal aprítina) és egy lőfegyverekkel nagyon jó bánó karakter kell (nekem ez Atton volt). A lőfegyvereshez beteszel 2 ion pisztolyt vagy puskát és ő leszedi szépen a droidokat az Erőhasználó (azért mondom ezt mert a többiek nem igazán Jedik csak olyan megtértek) meg támogatja őt. Ja plusz tényleg nagyon hasznos ha babrálgatod a terminálokat.
#49834 Marka Ragnos 2007. április. 07. 16:13
Marka Ragnos
Ha jó a kapcsolatod a többiekkel, ekkora már néhány igen kemény harcosod van, gondolom. Handmaiden illetve Discipline, Visas, Kreia. Mind jó a feladatra. Márpersze ha a fejlesztésnél, nem hanyagoltuk el a Jedi defense képességet, illetve tartunk magunknál olyan fénykard kristályt amit most a kardokba szerelve megnöveljük a blasterbolt deflectet (asszem így hívják) Szóval lényeg a lényeg hőseink valamilyen értsenek:

- a gyógyításhoz
- a droidok kisütéséhez
- és a jedi védekezéshez

A droidokra érdemes visszaütögetni a lövedékeiket, illetve alkalmazni ellenük a kisütő technikát, (droid destruction). És Mikor lebénultak ütni őket. továbbá nem árt figyelni a különféle konzolokat mert elég sok biztonsági berendezés kikapcsolható róluk, persze nem árt ha az egyik csapattag keni vágja a számítógép feltörés képességet.

szerk: Klambi sorry de Manaan-os mentésem nincsen, de mér nem kezded előről röpke 20 óra alatt el lehet jutni odáig:
#49825 jedimaster 2007. április. 07. 15:27
jedimaster
Nekem igazából segítség kéne. Ott tartok amikor a főhősünket elrabolják Nar Shaddaa-ról.Kiválasztom hogy melyik két társammal akarok menni. És itt a gond rögötn az elején van egy folyósó és jönnek a droidok és egyszerűen nem tudom megölni őket! Valaki segítsen pls!!!!!
#49820 Marka Ragnos 2007. április. 07. 14:55
Marka Ragnos
Csak két mentésem van az egyik a Leviathanon a másik meg már a Starforgeon a végső csata elött van.

Manaanon Bindo barátunk öreg cimbijét nem nehéz kiváltani, csak menj el a vendégek hotelébe beszélgess el mindenkivel és pénzeld le őket hogy a mellette tanuskodjanak. Aztán kezdődhet is a tárgyalás...