ÜDV NEKTEK!
Tuja valaki hol lehet megtalálni a bérgyilkosdroidgyárat?(Amiről Goto beszél)
Mert még amikor a Dantooine-on voltam,a Jedi Enklave-ban,ott találtam 3 számítógépet,amiről csak a Czerka ügyleteiről volt szó.
Én erre gondoltam,hogy valami köze lehet az egészhez.(De csak tipp,szerintem nem ez a FORRÁS).
Én éppenséggel egyáltalán nem tudok ilyen bérgyilkosdorid (gondolom a HK egységekre gondolsz) gyárról, bár lehet hogy csak nem figyeltem egyszer Goto beszédénél.
Most lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de akkor ez ennyire jó játék?? Ne kövezzetek mert még sosem játszottam a Kotorral,csak a múltkor vermeskrisztián belép msn-be és mondja,hogy az elmúlt napban mással nem játszott,csak a kotorral. Akkor érdemes kipróbálni?
Igen, a Sötét Oldal sokkal könnyebb út XD. Egyszerűen nálam összeférhetetlen az, hogy megmentsem a Galaxist az álnok Köztársaság számára, vagy a Jediket támogassam XD. Más játékban lehet, hogy meg bírom csinálni a kíváncsiság miatt a "jó" befejezést, de a Star Wars-t én annyira komolyan veszem, hogy nálam ez már etikai kérdés, hogy melyik oldalra állok . Eleinte még megpróbáltam rávenni magam, hogy "jaj, de hát az is érdekes, haveromnál is láttam, milyen szépen összejönnek Batillával", de valahogy nem bírtam XD.
Meg amúgy is: szerintem sokkal érdekesebb és árnyaltabb az egész, ha a Sötét Oldalon viszed végig a játékot. Vagy csak én vagyok ilyen hataloméhes, megalomán g***?
Szerintem az a különbség, hogy ebben a felállásban mindenképp te leszel a Sith Lord, ha ott maradsz, ha elmész. Ezt tükrözi az is, hogy Nihilust felváltja egy idő után a képe a karakternek - nem tudom, Világos Oldalon így van-e XD.
Persze kidolgozhatták volna markánsabban... Én eddig kétféleképpen játszottam végig, és mindkettőnél ugyanazt a végső animációt kaptam, hiába húztam el a bolygóról, vagy maradtam ott.
Tehát szerintem tulajdonképpen mindegy, hogy mit csinálunk a Sötét Oldalon, mi leszünk az elpusztítandó Sith Lord. Azérti s mondja Traya /Kreia, hogy majd sok Jedi fog ide jönni, különféle szándékkal, mert ugye az ő tevékenysége sem marad azért nyom nélkül.
A prológust ki is lehet hagyni. Én is szívtam azzal a résszel sokat elsőre, aztán rájöttem, hogy ettől nem leszek szegényebb XD. Bár legutóbb megcsináltam.
Legegyszerűbb szerintem, ha végigjárod az egész hajót, és ugye értelemszerűen, ha zárt ajtóknak ütközöl, visszafordulsz. Elég nehéz eligazodni, nálam ez a random mászkálás jött be.
Amúgy a KotOR 1 karakterei, az Ebon Hawk legénysége szétszóródott. Bár 2 már megvan: a T3-as és Hk47. Bastilla-val és Carth-tal összefuthatsz még szintén, illetve csatlakozik hozzád egy mandalore-i harcos is később... Na, de többet nem árulok el, majd rájössz XD.
Ilyen Jolee-t, meg Juhani-t, illetve a Twi'lek csajt nem tudom, őket megöltem , s mivel az első rész történéseire is ráterelődik a kérdés, így a program így számolja ki.
De úgy tudom, velük nem lehet találkozni, se jó oldalon, se gonosz oldalon.
Nekem is tetszenek (én soroltam be őket XD), főleg amiatt, hogy láthatom a "másik oldal" befejezését. Mert azért érdekel, annak ellenére, hogy soha nem fogok afelé orientálódni XD.
Hátizé nekem is az a véleményem, hogy az 1 sokkla jobb volt a kettönél kevésbé volt élettel teli (vagy ha volt azt rögtön megölték )
bár a 2 se rossz de sztem sokkal nehezebb.
Nekem meg pont az 1 tetszett kevésbé, és a 2 jött be jobban. Szinte minden szempontból jobb volt (szerintem). De az 1 talán, ténylg egy kicsit könnyebb volt, mint a folytatása.
Amúgy Persian, én is úgy voltam, a KOTOR 2 végén, ahogy te, már nagyon vártam, a KOTOR 3-mat, de eléggé "megrázó" volt az, mikor észleltem, hogy annyi a befejezé, hogy a Malachor V elpusztul mi meg elrepülük, az Ében Héján.
Egy kis érdekesség (Darth) Malakkal kapcsolatban. Mivel nem tudom spoilernek számít-e, ezért spoilerként rakom be. (remélem nem volt még)
Malak szerepelt az egyik KOTOR képregényben. (Részben) fordítás az sw wikiről:
"Mielőtt felvette a Malak nevet, Alek Squinquargesimus-nak hívták, a képregényben Squintnek. Zayne Carrick (a KOTOR képregények egy főszereplője) mentette ki egy mandalori űrállomásról a Flashpoint Stationről több másik Jedivel együtt."
#183596 :: Vader nagyur (2008. március. 01. 09:26)
Mondjuk szerintem az nem csalás, ha megváltoztatom, a karakterem kinézetét. Akkor lenne csalás, ha az a kinézet amit választottam, 35-40-es védelemmel rendelkezne. Én így gondolom.
Egyébként, már mindkét részt végig játszottam, és egyikben sem váltottam ilyen módon kinézetet. Csak ilyen módon, még egy kicsi pluszt szertnék vinni a játékba, de főleg azért szeretnék Nihlius lenni, mert a kedvenc karakterem.
A modolás nem csalás,csak kiegészítik a játékotA CSarena4,vagy a remote tells your influence számomra szinte már a játék része
Nah de miért folyamocc csaláshoz? Hisz nem tem mondtad, hogy ennél a gammánál nem csalsz?
Ennél a játéknál bűn . Általában igaz, hogy sokkal élvezetesebb a játék, ha nem használsz csalást, a KOTOR-nál ez hatványozottan igaz Ez a Savegame Editoros buheráció meg minek?
#183371 :: Vader nagyur (2008. február. 29. 21:32)
OFF:
A KOTOR II vége fele, meg lehet szerezni, a sith csatahajón, Darth Nihilus köpenyét, maszkját, csak azért, mert nekem eltűnt, a hullája egyből, és nem maradt utána semmiféle maradvány, viszont nagyon szívesen "hordanám", a cuccait.
Amúyg bocs, ha elárultam valamit, a KOTOR bármelyik részével kapcsban, ezzel talán lelőve egy-két dolgot.
ÜDV NEKED!
Ezzel nem értek egyet,mert én amikor legyőztem NIHILUST,akkor két féle valasztás elé kerülsz.
1. Azt mondod VISASNAK hogy tegye amit meg kell hogy tegyen
2.Vagy azt mondod neki,menjen oda és vegy el tőle a maszkját,és hozza oda neked.(Bár lehet hogy neked sikerült a köpenye is,nekem eddig még nem).
Amúgy hiába van meg a maszk,a naplóban azt írja,hogy nem lehet felvenni,csak trófeaként szerepel,hogy dícsőitsen téged vele,mert legyőzted őt.
ÜDV NEKTEK!
KRISZ113-NAK
Nagyon szívesen,örülök hogy utána néztél.
OFF: Szerinten is nagyon jó az oldal.
Én még olyan dolgokat(más lényekről,robotok,droidok,magáról a BIRODALOMRÓL,SITH,JEDI NA MEG PERSZE AZ ERŐRŐL)is találtam,amelyekről fogalmam sem volt.
STAR WARS: AZ URALKODÓ AJÁNLÁSÁVAL 1999...
Itt rengeteg információ van mindenről,ami a STAR WARS-al kapcsolatos.
Jó böngészést.
OFF:
A KOTOR II vége fele, meg lehet szerezni, a sith csatahajón, Darth Nihilus köpenyét, maszkját, csak azért, mert nekem eltűnt, a hullája egyből, és nem maradt utána semmiféle maradvány, viszont nagyon szívesen "hordanám", a cuccait.
Amúyg bocs, ha elárultam valamit, a KOTOR bármelyik részével kapcsban, ezzel talán lelőve egy-két dolgot.
OFF: Nem tudna valaki tippet adni,hogy hol lehet a KOTOR1-et megvenni?
Már nagyon sok helyre benéztem(576,GALAXIS,STB...),és nem találok rá.
Most végre van is pénzem rá,bár egy barátomnak köszönthetem hogy a KOTOR2 meg van(2000-3000 ft-ért vette meg nekem ajándékba)aminek azóta is nagyon örülők.
Szóval ha,van egy tippje valakinek azzal nagyon lekötelezne.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.