Pedig Thorium Charge-al kell amivel sikerülnie kell viszont ahhoz, hogy meghallgasd Bastilát a beszélgetések során azt kell mondanod, hogy Revan férfi és, hogy a sötét oldalat választotta.
fyktyvf írta: Deltaleader: még mindig érdekelne, hogy hogy tudtad 35. szintre feltolni a karidat, mert nekem az összes (és én is meggyőződtem róla, hogy az az összes) quest megcsinálása után is csak a 32. szintet értem el, és ebben már benne volt az, hogy kihasználtam a Hanharros glitch-et....
Igen, ennek már három éve ...mindenesetre annyit tudok, hogy a galaxis minden zugát bejártam, minden quest-et megcsináltam, bonus-t is, és emellett ugyebár light side-os karakterből adódóan voltak ellenségeim szép számmal. Aztán az is lehet, hogy csak lvl 34. voltam, közel a 35.-höz. Mindenesetre ezután nem mondhatjátok, hogy felületesen néztem a programot, a tesztemben. Természetesen, most megy a negyedik végigjátszás, és bevallom nem változott a véleményem...
Persian: Szerintem próbáld meg azt, hogy behozod egy régebbi mentéed (azért nem olyan régit), és onnan újra megpróbálod ezt a Goto hajójás dolgot, hátha akkor sikerül. Nekem különben, második véggjátzásra sem volt ilyen bug.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.