Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#205113 seta-mihi 2008. április. 20. 13:08
seta-mihi
ÜGV NEKTEK!

Külön köszönet mindkettőtöknek.

Sikerült tovább jutnom,bár nem is tudom,hogy mi volt ebben olyan nehéz(a szélhámos droid esetében,szinte egyből megoldottam a próblemót)de a ti együttes segítségetekkel ez is sikerült.

Még hátra van a méregkard megszerzése(meg persze a két csapda,de remelem ezzen is túl juttok).

Még egyszer köszi mindkettőtöknek.
#204693 seta-mihi 2008. április. 19. 11:06
seta-mihi
ÜDV NEKED!

Ne haragudj,de azt hiszem rosszul írtam le az imént!

Van egy oszlop,amin négy energia karika van(piros,zöld,sárga,kék),és ezeket kell a három oszlop közül,a jobb oldalira rátenni,hogy be tudjak jutni AJUNTA PALL KARDJÁÉRT!

ERRE KÉNE EGY TIPP.

Köszönöm előre is.
#204622 seta-mihi 2008. április. 19. 09:46
seta-mihi
ÜDV NEKTEK!

Kérek valakit,hogy egy kis segítséget adjon.

Iszonyú sz...ban vagyok!

A KOTOR 1-ben AJUNTA PALL sírjában,nem tudok tovább menni!(ahol az oszlopok vannak)

Nem tudom a sorrendet!

Kérem segítsen valaki!HELP,HELP,HELP
#204547 fyktyvf 2008. április. 19. 00:38
fyktyvf
Én KOTOR2-vel folytatott igen hosszú kapcsolatom folyamán sajnos több kemény bugba is beleakadtam, egyik legidegesítőbb a Citadel Station-ös Bounty: Wanted Criminals küldetés volt, melynek során a bolygó felszínén nem jelentek meg a keresett bűnözők, pedig előtte teljesítettem a feltételt. De több ilyen, és más zavaró hibákkal is összefutottam, de még így sem nagyon vészes a dolog szerintem.
#204026 fyktyvf 2008. április. 17. 21:54
fyktyvf
No meg a TSL Restoration Project Keresd fel a Gizka Project honlapját, ők próbálják meg a szerencsétlen módon kihagyott dolgokat a játékba visszapakolni. Nekem még van hitem, hogy el fog készülni

Amúgy látom, hogy halad a dolog, tegnap-tegnapelőtt még 30 ismert megoldatlan bug volt, ma már csak 26. Ha a számláló véglegesen 0-ra érkezik, akkor végre kijön a public release, és akkor eljön a Mennyek Országa, és fél évig semmi más, csak KOTOR2
#203109 Vader nagyur 2008. április. 15. 18:54
Vader nagyur
#203084 :: fyktyvf (2008. április. 15. 18:22)
Na progress report Most megyek light side sentinel csajjal éppen, az előző végigjátszás pedig Sith Lorddal volt, 28-as szinten végeztem be, 41-es Wisdommal és 810 (kb.) Erőponttal Amúgy a Restoration Project hogy halad? Ahogy láttam a 1b5-ös buildnél tartanak, és még 30 megoldatlan bug van, de a legutolsó videó októberből való, remélem nem fulladtak le...
Én amikpr sith nagyúrként játszottam végigé, 30-as szinten voltam. De az biztos, hogy nagyon megéri sith nagyúrnak lenni a KOTOR II-ben.
#203084 fyktyvf 2008. április. 15. 18:22
fyktyvf
Na progress report Most megyek light side sentinel csajjal éppen, az előző végigjátszás pedig Sith Lorddal volt, 28-as szinten végeztem be, 41-es Wisdommal és 810 (kb.) Erőponttal

Amúgy a Restoration Project hogy halad? Ahogy láttam a 1b5-ös buildnél tartanak, és még 30 megoldatlan bug van, de a legutolsó videó októberből való, remélem nem fulladtak le...
#202081 Atish 2008. április. 13. 17:36
Atish
#201895 :: Vader nagyur (2008. április. 13. 11:09)
Mondjuk a KOTOR II-ben le is teszteltem minden kicsi lehetőséget.
Kotor II-ben ott tartok h választhatok h mi legyek, jedi vigyázó, jedi fegyvermester, jedi mester!

Melyik éri meg a legjobban???
One Shot One Kill
#201328 seta-mihi 2008. április. 11. 17:54
seta-mihi
ÜDV NEKED!

ATISH-nak!

OFFajna még nem tudtam játszani a KOTOR 1-el,mert megvettem az EMPIRE EARTH 2-őt(csak azért,mert az 1 már megvan,és az nagyon tetszett).Rögtön ki is próbáltam.Nagyon jó kis játék,de az 1-től egy kicsit eltér.

Amúgy,ha tetszet a KOTOR 1,akkor a 2-tőtt is kiválónak fogod találni.

Engem az 1-ső rész ámulattba ejtett,bár még csak most fogok utazgatni,de szerintem sokkal több benne a póén(MISSION beszélgetései ZAALBAR-ral,CART és BASTILLA),több bejátszás,videók.

Azért a 2-tő sem rossz,csak szerintem sötétebb rész lett(mint a STAR WARS 3-rom),bár lehet hogy csak én látom így,mert még nem játszottam végig az 1-ső részt.

Különbben jó játékot kívánok a 2-tőhöz.
#201313 czibiklaszlo 2008. április. 11. 17:40
czibiklaszlo
#201264 :: Vader nagyur (2008. április. 11. 16:54)
Nekem mondjuk tetszett a KOTOR-ok harcrendszere. Lehet, hogy azzal a "kattingatós" módszerrel működik, de attól még jól kezelhető, és jól is működik.
Hát persze hogy jól müködik az első rész után azért nem is nyúltak hozzá.ÉN UGY ÁLLTALÁBAN MONDTAM hogy a hirtelen oda-csapok modszer hive vagyok.