A PC GURU mellékletén megtalálod a Cheatland című programot, és ott le van írva, hogy hogyan bírod "használni" a kódokat a játékhoz, illetve melyek a kódok.
Hali! A KOTOR első részéhez hogy lehet a letöltött elemeket betenni. Úgyértem ,mint mondjuk új ruhák meg hasonló, légyszi aki tudja segítsen mert már nem tudom mit csináljak.
Tudna valaki sérthetetlenség cheatet / trainert a KOTOR 2-höz?
A PC GURU mellékletén megtalálod a Cheatland című programot, és ott le van írva, hogy hogyan bírod "használni" a kódokat a játékhoz, illetve melyek a kódok.
Gondoltam újra előveszem a KOTOR 1-et. Felraktam update-eltem aztán elindítottam. Bejön a fekete képernyő, majd megjelenik a szokásos Windows-hibajelző ablak, hogy "A Star Wars Knights of the Old Republic hibát észlelt, ezért leállt, blablabla...". Nyomtam egy Scan Hardware-t és azt írja, hogy túl régi a Catalyst-om, a KOTOR-nak legalább a 3.8-as kell. Jó vicc, nekem a 8.4-es van fenn... Mit lehet ilyenkor tenni? Remélem tud valaki segíteni.
HÁT, én nem akarok SENKIT megbántani,DE amennyi pénzt elkérnek ezekért a játékokért,UGYAN legyen már az emberre bizzva hogy milyen nyelven akarja játszani.Spec,bár nem vagyunk világnyelv de kiváncsi lennék pl:a kedves szigetlakokra hogy milyen arcot vágnának egy sik-magyar játékhoz.Ez csak egy feltételezés.Szerintem jó hogy egyre több játék magyarositva kapható.
ÜGV NEKTEK!
Külön köszönet mindkettőtöknek.
Sikerült tovább jutnom,bár nem is tudom,hogy mi volt ebben olyan nehéz(a szélhámos droid esetében,szinte egyből megoldottam a próblemót)de a ti együttes segítségetekkel ez is sikerült.
Még hátra van a méregkard megszerzése(meg persze a két csapda,de remelem ezzen is túl juttok).
Még egyszer köszi mindkettőtöknek.
seta-mihi írta:
ÜGV NEKTEK!
Külön köszönet mindkettőtöknek.
Sikerült tovább jutnom,bár nem is tudom,hogy mi volt ebben olyan nehéz(a szélhámos droid esetében,szinte egyből megoldottam a próblemót)de a ti együttes segítségetekkel ez is sikerült.
Még hátra van a méregkard megszerzése(meg persze a két csapda,de remelem ezzen is túl juttok).
Még egyszer köszi mindkettőtöknek.
Eltaláltam, hogy magyarosítással nyomod Rogue Droid = Szélhámos Droid tipikus tükörfordítási, vagy inkább szótári hiba Amúgy szivesen
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.