Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#219659 Dragnan 2008. május. 22. 21:31
Dragnan
#219656 :: Vader nagyur (2008. május. 22. 21:29)
Ja, én is utálom a pazaakot, még egy droidtól is kikaptam.
ohh...Akkor,én vagyok a kaszinó mester a 19 galaxis szerte
#219656 Vader nagyur 2008. május. 22. 21:29
Vader nagyur
#219648 :: Dragnan (2008. május. 22. 21:17)
megtanítsalak?nekem az az egyik kedvencem
Ja, én is utálom a pazaakot, még egy droidtól is kikaptam.
#219616 Dragnan 2008. május. 22. 20:40
Dragnan
#219491 :: czibiklaszlo (2008. május. 22. 18:31)
Fassa , már rendezve.Megyek a bárba Mester.Mindent köszönök.
pazakozni imádok 2be az onderonon kifosztottam nikkot-teljesen(elnyertem a kártyáit is,aztán sajnos már nem játszhattam vele)de attonnal még lehet
#219491 czibiklaszlo 2008. május. 22. 18:31
czibiklaszlo
Fassa , már rendezve.Megyek a bárba Mester.Mindent köszönök.
#219408 czibiklaszlo 2008. május. 22. 15:35
czibiklaszlo
Hát ,ez van kardnélkül azért mégsem járkálhatok Kedves Dragnan milyen kodok? Egyébbként bajban vagyok mert nem adják ide a táncosruhát.Mondjuk egyből ide jöttem egy-két gonoszkodás után,de én ugy tudom hogy Fassa adja a cuccot.Na ilyenkor mivan? Mester küldj valami jelet.Padawan távozik.
#219180 Dragnan 2008. május. 21. 19:18
Dragnan
#219175 :: czibiklaszlo (2008. május. 21. 19:16)
A Dantooine-on a küldetés végén vagy megtámadod,vagy megvéded az épületet.Na itt mindenféle előkészületeket kelle végezni:lővegek,aknák telepitése,emberek beszervezése a védelem érdekében.Na erről szól.Én specc a védelmet választottam,ellenben felszedtem minden aknát, és semmit,de semmit nem csináltam,leszámitva hogy berohantam egy sarokba és útána jött a bejátszás hogy köszönik a nagy segitséget bla-bla-bla.
ahamm...akkor sok sikert
#219175 czibiklaszlo 2008. május. 21. 19:16
czibiklaszlo
#219170 :: Dragnan (2008. május. 21. 19:06)
Valaki összefoglalná,hogy miről beszéltek?
A Dantooine-on a küldetés végén vagy megtámadod,vagy megvéded az épületet.Na itt mindenféle előkészületeket kelle végezni:lővegek,aknák telepitése,emberek beszervezése a védelem érdekében.Na erről szól.Én specc a védelmet választottam,ellenben felszedtem minden aknát, és semmit,de semmit nem csináltam,leszámitva hogy berohantam egy sarokba és útána jött a bejátszás hogy köszönik a nagy segitséget bla-bla-bla.
#219170 Dragnan 2008. május. 21. 19:06
Dragnan
#219130 :: czibiklaszlo (2008. május. 21. 18:19)
Mester, esküszöm SEMMIT nem csináltam.Álltam a sarokban.A kanyarban egy katona lődőzőtt ,de az se rám.Aztán jött a bejátszás hogy mennyire hálásak
Valaki összefoglalná,hogy miről beszéltek?
#219006 czibiklaszlo 2008. május. 21. 15:33
czibiklaszlo
Padawan jelentkezik.Mesterek meg van a kard.TRA-LA-LA TRA-LA-LA. Egyébbként az összes létező aknát felszedtem és egy keresztül szalmát sem tettem az épület védelme érdekében.Ellenben beugrottam a sarokba és semmit nem csináltam,de tényleg semmit.Nemsokára megköszönték a nagy segitségemet,sőt a pénzt is zsebrevágtam.Na,mondom jövök máskor is.
#218884 czibiklaszlo 2008. május. 21. 03:42
czibiklaszlo
Padawan jeltkezik.Mesterek nehéz küzdelmek árán a kúkás-csákot kiszabaditottam,sajna az alkatrész megszerzése után nem tudtam begépelni az arcát.Egyébbként nem gondoltam hogy ilyen kemény ezeket a óriás homárokat kiteriteni,pedig olyan két bárdom van hogy amikor előveszem a napra lehet nézzni de erre nem.Ja ezt az egy jedimajsztrot lehet hogy életben hagyom mert igen kellene a fénykard alkatrész.Ami még a kardokat illeti,mindenkire hallgatni fogok.Majd lesz két sima,meg egy dupla és majd felválltva zuzom az arcokat.Mondjuk egyenlőre egy néha néha pislogoval is beérném.TÁV -padawan távozik,legyen jók mesterek,akarom mondani rosszalkodjatok ti is sokat
#218872 Vader nagyur 2008. május. 20. 22:21
Vader nagyur
#218866 :: ferdzso (2008. május. 20. 21:54)
hát... elméletben azt a filozófiát követve, h két kard két kézben erősebb mint egy duplapengés, mert több kristály trallala, nem igaz. hisz két kard nem lehet pont ugyan olyan erős. és akkor máris ott tartunk, h az erősebből a kristályokat átrakjuk a staffba, és máris kész egy erős kard, hisz mind2 penge ugyanúgy sebez. egyébként egy karddal jó játszani, bár mediumon sem nagy cucc, max hardon.
Bár, talán tényleg erősebb két sima fénykard, én még mindig a kétoldalú pártján vagyok, de a simákat is szeretem. Mindenesetre mindkettőformával is végigjátszottam a gammát.
#218866 ferdzso 2008. május. 20. 21:54
ferdzso
hát... elméletben azt a filozófiát követve, h két kard két kézben erősebb mint egy duplapengés, mert több kristály trallala, nem igaz. hisz két kard nem lehet pont ugyan olyan erős. és akkor máris ott tartunk, h az erősebből a kristályokat átrakjuk a staffba, és máris kész egy erős kard, hisz mind2 penge ugyanúgy sebez.
egyébként egy karddal jó játszani, bár mediumon sem nagy cucc, max hardon.
#218825 fyktyvf 2008. május. 20. 17:34
fyktyvf
#218366 :: Vader nagyur (2008. május. 19. 13:55)
Pontosabban, a kétoldalú fénykard sebez a legtöbbet, de a gamorrean csatabárd is jó erős, akkor ha veszel mellé a másik kezdebe még egy erősebb kardot, akkor már kiálhatsz fénykardosok ellen is.
Vader nagyur írta:

Pontosabban, a kétoldalú fénykard sebez a legtöbbet, de a gamorrean csatabárd is jó erős, akkor ha veszel mellé a másik kezdebe még egy erősebb kardot, akkor már kiálhatsz fénykardosok ellen is.

Megint csak meg kell cáfolnom A két egyszerre forgatott fénykard sokkal erősebb, mint a Darth Maul féle duplapengés, azon egyszerű oknál fogva, hogy kettő van belőle xD, illetve mivel a két fénykardot külön-külön lehet kristályokkal és egyéb kiegészítőkkel specializálni, míg a duplapengés lényegében egy darab, és úgy is fejleszthető.

Csak kérdezzetek
#218293 czibiklaszlo 2008. május. 19. 10:09
czibiklaszlo
#218283 :: fyktyvf (2008. május. 19. 09:16)
Persian_Warrior írta: Csak Dantooine után kapsz fénykardot. XD A jedimester adja oda,ha nem ölöd meg. Egyébként nem érdemes őket megölni,még sötét oldalon sem,mert a végén érdekes infókat tudsz majd meg magadról tőlük. Egyik haverom Dantooine-t csináltam meg utoljára,és addig nem kapott fénykardot.
Hehe, ez nem igaz 3 darab kell hozzá, meg egy színkristály, ha ez megvan, Bao Dur összerakja a cuccot. Én már úgy védtem Khoondát, hogy volt fénykardom Dantooine-nal kezdtem (legtöbbször). Amúgy a történet szempontjából mindegy, hogy milyen sorrendben tolod a bolygókat, DS-en érdemesebb Nar Shadaa-val kezdeni. szerk.: Darabokat változatos helyeken kapsz, questekből legtöbbször, Visas is dob egyet, illetve ajánlott Enclave Lower Levelen Joruunt vagy kit megmenteni, a Salvagerektől is kaphatsz ugyanis.
Mindent köszönök, de már eldöntöttem nincs kegyelem.Mondjuk kardom se.Na mindegy majd lesz valahogy.Legfeljebb majd folytogatok,vagy valami távoli,vagy ez a bazi nagy bárd.