Gondolom majd itt is körbe-körbe fogok rohangálni mint a tökét vesztett kutya Visas sem nagyon akar bejönni,mondjuk ezeket a bombákat se sok kedvem van lerakni.Bár lehet hogy a bombákat kéne ,utána meg gyorsan lelécelni.Majd végeztek vele a robbanások Padawan távozik.
Egyszerűen rá kell uszítanod a két társadat, és te is püföld illetve szórj erővillámokat Nihilusra.
Padawan jelenkezik jelenleg2 bombát elhelyeztem és in vagyok a hid előt ahol az édes kis Visas azt mondja -most még gyüjthetek erőt.Nem tudom mire számit .Kicsit még időzők az ajtó előtt és azon gondolkodom,milenne ha gyorsan be majd gyorsan vissza ugérnék és az ajtó tuloldalárol támogatnám a segitőimet Padawan távozik.
Ne félj Padawan, nem lesz olyan vészes a hídon. Sőt akár úgy is fogalmazhatnék, hogy könnyű lesz.
Padawan jeletkezik.Legközelebb Bao-t én is beavatom a tanitványok küzdelmes életének eseményeibe.Jelenleg Tobin ismét halot,mondjuk ajánlom neki hogy mostmár tényleg örökálomra adja időkőzben penészgombára emlékeztető ocsmány fejét,mert szinte már csak Tobin-nal kell foglalkoznom.Ráadásul olyan szivos csávó lett hogy miközben ez a édes Visas adot neki a dupla pengéjű sebtapaszgyártojábol én addig ion repesz plazma és miegymás gránátok valamint háborgo-tengerre jellemző mennyiségü erőhullámot zuditottam rá és és még igyis eltartot egy ideik amig megadta magát a remélem végleges halálnak.Padawan távozik.csaó.
Bao-t érdemes sithé nevelni, mert mikorra teljesen gonosz lesz, akkor olyan lesz a feje, mint Darth Maul-nak.
én Attont, és Bao-t csak akkor viszem ha azt akarom, hogy tanítványaim legyenek (és akarom), Bao hatásosabb, viszont Atton nem csöndes. a másik csapattárs meg sidetól, bolygótól, és hangulattól függ. vagy kreai, canderous, vagy visas. hk-t ritkán viszem magammal, G0-t0-t meg gyűlölöm, irritál
Padawan jeletkezik.Legközelebb Bao-t én is beavatom a tanitványok küzdelmes életének eseményeibe.Jelenleg Tobin ismét halot,mondjuk ajánlom neki hogy mostmár tényleg örökálomra adja időkőzben penészgombára emlékeztető ocsmány fejét,mert szinte már csak Tobin-nal kell foglalkoznom.Ráadásul olyan szivos csávó lett hogy miközben ez a édes Visas adot neki a dupla pengéjű sebtapaszgyártojábol én addig ion repesz plazma és miegymás gránátok valamint háborgo-tengerre jellemző mennyiségü erőhullámot zuditottam rá és és még igyis eltartot egy ideik amig megadta magát a remélem végleges halálnak.Padawan távozik.csaó.
én Attont, és Bao-t csak akkor viszem ha azt akarom, hogy tanítványaim legyenek (és akarom), Bao hatásosabb, viszont Atton nem csöndes. a másik csapattárs meg sidetól, bolygótól, és hangulattól függ. vagy kreai, canderous, vagy visas. hk-t ritkán viszem magammal, G0-t0-t meg gyűlölöm, irritál
Hanharrt szerintem mindenhova vidd magaddal. Véleményem szerint a "leghatásosabb" csapat társaink közé tartozik. Kreiát pedig csak akkor állítsa be csapat társnak, ha már tud jópár erős mutatványt, és van fénykardja.
Én vagy hk-47- Visas vagy Hanharr-Visas, esetleg Mandalore-Visas.A többieket ritkán használom.Föleg Attont és Bao-durt, öket szinte sose viszem magammal.
azt csodáltam ahogy kinéz. dark side meg minden. a saját karaktereknél megszoktam, mert ott folyamatos volt az átalakulás, ha dark voltam, viszont az egyből az lett, mármint nem láttad az átmenetet, és így elég ijesztő volt, tényleg
azt csodáltam ahogy kinéz. dark side meg minden. a saját karaktereknél megszoktam, mert ott folyamatos volt az átalakulás, ha dark voltam, viszont az egyből az lett, mármint nem láttad az átmenetet, és így elég ijesztő volt, tényleg
Mester teljesen igazadvan.TEHÁT Vaklu a főgonosz ,aki jelenleg hálás és uralkodik.
-Kavar ,már nem kavar mert halot
-a királynő szintén halot
-Tobin szintén halot
Egyébbként Vaklu kiköpött GEORGE LUCAS ,mondjuk ehez semmi közöm Padawan távozik.
Egyetértek. Az a fej...hihetetlen.
Egyébként, akkor asszem összekevertem Vaklut, és Tobint, de tényleg abszolúte nem lényeges.
Mondjuk a királynőnek is kicsit hasonlo feje volt,előszőr még össze is kevertem őket.Végeredményben minegy mert mindkettővel végeztem,azon pár percen semmi sem mulik Padawan távozik,CSAÓ mesterek OffTOBEX a szemcsepp most láttam ugyhogy én sem emlékeztem jól
Vaklu nem az az őszes hajú, kissé talán George Lucas-os fejű egyén aki ott lesz akkor, mikor bemegyünk a királynőhöz?
TOBIN,mester jelentem,Tobin,Átadtam neki a hatalmat és nagyon hálás.Alig várja hogy újra eggyütmüködhessen velem.Hát igen,ahogy menekült félte a rongyos kis életét a királynő elől érthető hogy hálás.Padawan távozikMondjuk ez a Tobin is olyan George Lucas-os ,de mit is várhatna az ember.PL a SW filmekben is valoszinüleg nem véletlen a LUC név LUCas után.Padawan távozik.
Vaklutékat támogattam,jelenleg végre a gonoszok uralkodnak.Egyébbként amikor berontottam a palotába választanom kellett hogy harci meditációval támogatom-e őket vagy belevetem magam a hArcokba.A harcokat választottam de ugy hogy a szokásos sarokba huzodok technikát alkalmaztam,ugyhogy alaposan lecsökkent mindkét banda A királynőnél viszont a kezembe vettem az irányitást és adtam az elbüvőlő pofikájának.Mondjuk elbirtam volna képzelni magamhoz láncolva táncos jelmezben Sajna ez nem sikerült.Padawan távozik.
Én is Vakluénak engedtem át a hatalmat az Oderonon. Sokkal nyereségesebb volt velük üzletet kötni.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.