hát, én egyszer kipróbáltam a coruscant academy modot. az eredmény az lett, hogy eltűntek a szövegek, és minden vagy coruscant, vagy academy volt (a főmenüben csak ezek voltak ). elég irritáló volt
Végre láttam az én kis Visas-kámat táncos-ruhában Köszi Mester.Egyébbként beküldtem a végső összecsapásaim képeit,bár nem tudom berakják-e mert ugy veszem észre képek terén beköszöntött az obo-a korszak.Jövöhéten is mét Padawanként kezdek Szigoruan felhasználom majd a Persian_Warrior Mester álltal készitett végigjátszást CSAÓ
Hát az ilyen skin modoknál nem fontos a nyelv, viszont ha egy komplett modot töltesz le, akkor az álatlában angol lesz, mert nincs hozzájuk magyarítás.
Köszi Mester . Jövöhéten megrendelem a első részt,saját magamat ezzel fogom meglepni laszlo napra Már alig várom.
Hát ez nagyon félelmetes Ezek a modok cakkli-pakkli kompatibilisek a honositással?Nem kavarnak be semmit?
Hát az ilyen skin modoknál nem fontos a nyelv, viszont ha egy komplett modot töltesz le, akkor az álatlában angol lesz, mert nincs hozzájuk magyarítás.
nem is tom. szerintem a 2 sokkal hangulatosabb volt, de az egy összességében jobb volt. talán ha a 2 kidolgozására hagynak időt. így viszont csak egy kiegészítőnek menne el a 2. vannak jó elemei, pl a két oldal különbségei, de ienekre elment az idejük, és másra nem maradt idő. nekem a területek üresek voltak (még a nar shadaa is), míg az 1ben a tatooine is zsúfoltnak, élettel telinek tűnt
Valahogy egybe kéne "gyúrn"i a két részt, és megszülethetne egy tökéletes játék, ami reményeim szerint a KOTOR III lesz. Átkéne építeni a II. KOTOR újításait az I-be annak erős, izgalmas, fordulatos történetét pedig meghagyni illetve ilyen módon folytatni, és máris megvan az az egyveleg amit szerintem sok KOTOR fan szívesen fogadna.
Nagyon jó ötlet De lesz ilyen hogy KOTOR3 ,már mint sima szóló játékban?
az egy meg a kettő között nagy a különbség!!! pl:.a kettőben vannak fénykard formák meg más támadási stílus de az 1 szerintem jobban sikerült a történet miatt
Valahogy egybe kéne "gyúrn"i a két részt, és megszülethetne egy tökéletes játék, ami reményeim szerint a KOTOR III lesz. Átkéne építeni a II. KOTOR újításait az I-be annak erős, izgalmas, fordulatos történetét pedig meghagyni illetve ilyen módon folytatni, és máris megvan az az egyveleg amit szerintem sok KOTOR fan szívesen fogadna.
az egy meg a kettő között nagy a különbség!!! pl:.a kettőben vannak fénykard formák meg más támadási stílus de az 1 szerintem jobban sikerült a történet miatt
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.