Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#84211 Token 2007. július. 06. 17:03
Token
#83340 :: jedimaster (2007. július. 04. 20:18)
Na merre felé vagy pozandr? Rég nem írtál ide
Most én irok megint, Onderon 2. felvonás és Kavar-t, nem tudom rábeszélni arra hogy ne harcoljunk, már sokadszorra próbáltam és nem, és utána nem tudom megmenteni a kiálynőt se.
#83340 jedimaster 2007. július. 04. 20:18
jedimaster
Na merre felé vagy pozandr? Rég nem írtál ide
#82366 fyktyvf 2007. július. 02. 20:21
fyktyvf
#82217 :: Seka (2007. július. 02. 14:53)
Gondolom van fénykardod... Ha nem, akkor kezdjél újra egy Dantooine-i mentést köbö. Különben én erőket használtam mielőtt odamentem hozzá. Maxon volt a gyors támadás, és hozzá benyomta még egy mega speed-et(már nem emlékszem a kifejezésekre.), meg szerintem erő pajzsot ois, meg rendes pajzsot. Aztán amikor legyengül kissé, megidéz 3 repülő fénykardot. Na akkor nekem spuri körbe, addig, hogy ne érjenek el a kardok, közben csak egy kicsit áltam meg mindig hogy heal-eljem magam, meg pajzsot. Ilyenkor mindig szétszórodtak a kardok, én meg szépen egyesével leszedtem őket. Megint feltúrbóztam magam mindennel, aztán irány Krei-t legyakni megint.
Hát ja, itt aztán már nem érdemes finomkodni, mindent vess be Kreia ellen, amid csak van. Ez már úgyis az utolsó csata. A Dantooine-on kapott két Erő, a Crush, vagy az Enlightement elengedhetetlen.
#81220 Zack 2007. június. 30. 17:17
Zack
Hy. Csak szeretném leadni az infót hogy a kotor 2 honosítás a mai nappal frissült. Sajnos még mindig nem teljes de haldnak vele és ez a lényeg. További infóért menjetek ide.
#81086 Kegan 2007. június. 30. 11:39
Kegan
Ha jól emlékszem akkor nem kell semmi mást tenned csak a másik kijáraton (az aréna résztől nem messze) ki menned és ott kell valamit kikapcsolnod. Ha így nem megy akkor van egy számítógépszoba a közelben, ott babrálgas egy kicsit.
#80918 Ádám01 2007. június. 29. 21:40
Ádám01
Pazandr ha a társaidat megakarod is merni sokat beszélj velük leírom neked hogy melyik trásad mit mond el magárol.
Bastila:hogy milyen rossz gyerek kora volt,és az anyjával nem volt tul jó a kapcsolata majd lesz egy küldetésed ezzel kapcsolatban
Canderous: ő a Mandaloriai háborúról fog sokat beszélni
Carth: elmondja neked amikor a Saul megtámadja Telost akkor a felesége meghal,de a fiáról nem tudja hogy él vagy halott,de a fia Dustil él és a sith akadémián tanonc
Juhani: a családjáról fog mesélni hogy ő Tarison nagyon sanyarú sorsa volt...
HK-47: a birizgálod a memóriáját akkor az előted lévő gazdájairól mesél a vége legyen meglepetés
Jolee: elmeséli hogy volt egy felesége akit jedinek tanított de a sötét oldalra átált...
Mission: mesél a bátjáról Griffről
T3M4: nem lehet tudni semmit csak azt hogy anno Daviknak készült
Zaalbar:pedig a Wookie törsfönök fia akit kiközösítettek mert a karmaival megtámadta a testvérét, mert lepaktált a Czerkával
haezeket megtudod a társaidról ezek + küldetések lesznek
#80908 Ádám01 2007. június. 29. 21:31
Ádám01
A Sandral birtokon találod meg
#80907 fyktyvf 2007. június. 29. 21:30
fyktyvf
#80891 :: Ádám01 (2007. június. 29. 21:14)
Az lenne a kérdésem, hogy amikor Manaan bolygón Jolee barátját ki akarom szabadítani információkat kell gyűjtenem, hogy ártatalan vagy nem, egyszer egy titokzatos férfi mondja, hogy kutakodjak a köztársasági és a sith nagykövetségen,de csak a köztársasági követségen találok információt sith követségen semmit a hotelben már kérdezősködtem. Jolee bartáját meg a feleségét is kérdeztem de a sötét jedi akit megölt annak a mesterét se hogy sem találom. Eddig úgy sikerült ezt a küldetést teljesíteni, hogy vagy hagyom hogy elítéljék vagy megmetnem abban a tudatban hogy ő ölte meg a sith nőt.
Én is erre jutottam csak, azt hiszem csak ezeken a módokon lehet megcsinálni. Én legtöbbször megmentettem a pasast, néha meg odaadtam a dekódolt mátrixot a bizottságnak. Szerintem nincs más megoldás, de azért utánanézek...

Egyvalami van, amivel én se boldogulok, pedig én is legalább 20-szor végigjátszottam mindkét részt: van egy küldetés a KOTOR2-ben a Dantooine-on, a Redemption, elméletileg a Jedik dantooine-i megítélését kéne visszaváltoztatni jóra. Ha beszélek a pasassal a leszállónál, és megtudja, hogy Jedi vagy, akkor elrohan beárulni a többieknek. A nővel Khoonda bejárata mellett is lehet beszélni erről, az adminisztrátorral és a Berun nevű milícia-taggal is. De ezután nincs mit tenni... A küldetés stagnál, nincs napló-frissítésre több lehetőség. Ez a quest egy a fejlesztők által be nem fejezett küldetés, vagy csak én vagyok túl hülye a megoldásához???
#80900 Ádám01 2007. június. 29. 21:23
Ádám01
Én már 20-szor kijátszottam a kotort kérdezhet engem bárki ha elakadt, csak amit kérdeztem nem olyan rég még arra nem jöttem rá.
#80899 Pozandr 2007. június. 29. 21:23
Pozandr
#80895 :: Ádám01 (2007. június. 29. 21:17)
a kristály barlang közelében találod meg a robotot
És hol van a kristálybarlang? Végigjártam mindent, az ősi romoktól kezdve a sandral birtokig, de várjunk csak..., most jutott eszembe, hogy a matala földek egy részén még nem voltam. Lehet, hogy ott van?
Olvasni jó - a művelődés legjobb formája.
#80896 jedimaster 2007. június. 29. 21:18
jedimaster
Ja igen, a Yavin és a Korriban. Bár a Yavin végülis csak egy "bolt", semmi különös nincs azon az űrállomáson. A Korribanon meg be kell állnunk a Sith-ek közé, persze ez csak egy kényszer helyzet, csak így juthatunk el a Csillagtérképhez. Fogalmam sincs hol található a droid, sajnos én sem találtam meg, pedig szinte mindenütt megnéztem
#80895 Ádám01 2007. június. 29. 21:17
Ádám01
a kristály barlang közelében találod meg a robotot
#80893 Pozandr 2007. június. 29. 21:16
Pozandr
#80881 :: jedimaster (2007. június. 29. 21:01)
Pozandr írta: Nekem is lenne egy kérdésem: a KotOR 1-ben el lehet jutni Coruscantra? Mindig is az volt a vágyam, hogy a Köztársaság szívében sétálhassak... Hány világ van összesen? Eddig voltam a Taris-on, a Dantooine-en, Tatooine-en, és most a Manaan-on tartózkodom.
Coruscant-ba én is szívesen el mentem volna Nem tom így fejből, hátra van még a Kashyyyk, egy ismeretlen világ, a Leviathan fedélzete és a Csillagkohó belseje. Van még aszem valami, de sajnos már nem tom mi
jedimaster írta:

Pozandr írta:
Nekem is lenne egy kérdésem: a KotOR 1-ben el lehet jutni Coruscantra? Mindig is az volt a vágyam, hogy a Köztársaság szívében sétálhassak... Hány világ van összesen?

Eddig voltam a Taris-on, a Dantooine-en, Tatooine-en, és most a Manaan-on tartózkodom.

Coruscant-ba én is szívesen el mentem volna Nem tom így fejből, hátra van még a Kashyyyk, egy ismeretlen világ, a Leviathan fedélzete és a Csillagkohó belseje. Van még aszem valami, de sajnos már nem tom mi

A csillagtérképen ott van még a Yavin, Korribean, és még valami, ha jól emlékszem. Most tartok kb. 13 óra játékidőnél... A Dantooine-ra, ha visszatérek, hol találom az élettárs robotot? Amit a krath vérebek támadnak. Végignéztem az egséz völgyet, de nem találtam meg.
#80891 Ádám01 2007. június. 29. 21:14
Ádám01
Az lenne a kérdésem, hogy amikor Manaan bolygón Jolee barátját ki akarom szabadítani
információkat kell gyűjtenem, hogy ártatalan vagy nem, egyszer egy titokzatos férfi mondja, hogy kutakodjak a köztársasági és a sith nagykövetségen,de csak a köztársasági követségen találok információt sith követségen semmit a hotelben már kérdezősködtem. Jolee bartáját meg a feleségét is kérdeztem de a sötét jedi akit megölt annak a mesterét se hogy sem találom. Eddig úgy sikerült ezt a küldetést teljesíteni, hogy vagy hagyom hogy elítéljék vagy megmetnem abban a tudatban hogy ő ölte meg a sith nőt.
#80881 jedimaster 2007. június. 29. 21:01
jedimaster
#80859 :: Pozandr (2007. június. 29. 20:28)
Nekem is lenne egy kérdésem: a KotOR 1-ben el lehet jutni Coruscantra? Mindig is az volt a vágyam, hogy a Köztársaság szívében sétálhassak... Hány világ van összesen? Eddig voltam a Taris-on, a Dantooine-en, Tatooine-en, és most a Manaan-on tartózkodom.
Pozandr írta:

Nekem is lenne egy kérdésem: a KotOR 1-ben el lehet jutni Coruscantra? Mindig is az volt a vágyam, hogy a Köztársaság szívében sétálhassak... Hány világ van összesen?

Eddig voltam a Taris-on, a Dantooine-en, Tatooine-en, és most a Manaan-on tartózkodom.

#80861 Ádám01 2007. június. 29. 20:31
Ádám01
Coruscantra sajnos nem lehet eljutni
#80859 Pozandr 2007. június. 29. 20:28
Pozandr

#80856 Zack 2007. június. 29. 20:21
#80826 fyktyvf 2007. június. 29. 19:13
fyktyvf
#80788 :: Zack (2007. június. 29. 17:24)
Köszi de tőle valami mást kaptam nagy mindegy má meg van a kardom. Visas mikor csatlakozik hozzám? Vrookkal nagyon megszenvedtem alig tudtam kicsinálni de sikerült.
Visas a legközelebbi hajóutad során csatlakozik hozzád. Mutatni fogja a játék.
#80788 Zack 2007. június. 29. 17:24
Zack
Köszi de tőle valami mást kaptam nagy mindegy má meg van a kardom. Visas mikor csatlakozik hozzám? Vrookkal nagyon megszenvedtem alig tudtam kicsinálni de sikerült.
#80357 fyktyvf 2007. június. 28. 19:37
fyktyvf
#80207 :: Zack (2007. június. 28. 16:28)
Hy. Nem tudja valaki hogy a dantooinon hol lehet megszerezni a lencsét? Már csak az kéne a fénykardhoz. Előre is kössz.
Ha kiszabadítod az egyik guberálót a régi Enklávé romjaiban (az egyik szobában van, a közeli laigrekeket kell leölni, és akkor kijön), ő vissza megy a táborba, és ha odamész hozzá, felajánlja, hogy elad neked egy Jedi Artifactot 1000 creditért. Jó kis pasas, megmented, és akkor így viszonozza. Na, asszem ha elég jó a Persuade-ed, akkor le lehet beszélni róla, hogy pénzt kérjen (vagy pedig csak olcsóbban adja?... már nem emlékszem elég jól rá). Ha eddigre megvan a kardod, akkor valami jó hozzávalót ad, pl. lencsék, emitterek, színkristályok stb.
#80207 Zack 2007. június. 28. 16:28
Zack
Hy. Nem tudja valaki hogy a dantooinon hol lehet megszerezni a lencsét? Már csak az kéne a fénykardhoz. Előre is kössz.
#79892 Zack 2007. június. 28. 06:10
Zack
Oké nem zaklatom többé de azt hittem arra van a hangár na mindegy. Köszi szépen a segítséget.