szia valaki tudna segíteni? ma telepítettem a kotor 1-et a magyarítással együtt. a főmenüben a játék gomra kattintok és ennyi nem indul el a játék. mi lehet a baj? most vettem a lemezt, vadi új eredeti. aztán próbáltam törölni az egészet, hogy aztán majd újra telepítem a játékot és akkor talán jó lesz, de törölni sem tudom. elég béna vagyok mi?! ha valaki tud segítsen. köszi.
hello, nekem a kotor 2-höz kéne segitség. Ha vki tudja h hogyan lehet berakni a modokat, skineket,ruhákat... a játékba akkor az pls irja meg. az egyben sikerült berakni de itt valahogy nem megy előre is thx
Segítsetek nekem, legyetek szívesek!!!
Hogyan tudom legyőzni Darth Bandont? Összefutottam vele (a Koribbean-on - elentem a Kashyyk-ről, próba szerencse), de egyszerűen nem megy a megölése. Juhani, és Carth Onasi van velem, de nem tudom legyőzni őt és a két emberét. Állandóan megbénit, levegőben pörget, stb. Milyen fegyver hatásos ellene? A lézerkard-ra nem reagál, mindig kivédi! Aki túljutott rajta, írja meg a módját!
Más: megtaláltuk Carth fiát, de ellenségesen fiselkedik, és megtámadta az apját. Hogyan tudom őt visszacsábítani a családjához?
Más 2.0.: A Koribbean-on összefutottam egy kereskedővel, aki még Daviktól várt egy fűszerszállítmányt. Megadta a kdot a tárolóhoz, vörös 47, csak a tárolót nem találom. Ez hol van?
Felteszem ha Kashyyyk-ról eljöttél, akkor Jolee még nincs a csapatban. Akkor tedd be Bastila-t Juhani mellé, mert 3 jedivel mégis könnyebb. Tegyél fel minden védelmet a harc elején, Erőket, mindent, plusz közelharci pajzsokat és stimulálókat, aztán mehet a menet. Juhani egyedül a Force Guardian (hacsak a főkaraktered nem az), úgyhogy ő menjen Bandonra, és attól függően, hogy neked milyen osztályod van (Guardian, Consular vagy Sentinel), a te karaktered vagy Bastila nyomja a támadó erőket, a másik pedig koncentrálljon ugyanúgy Bandonra. Ha kivédi a fénykardütéseket, akkor valószínűleg túl nagy az AC-je, ezt pedig úgy korrigálhatod, hogy vagy őt küldöd meg gyengítővel (pl. Force Plague), vagy te nyomj magadra tekintélyes mennyiségű strenghtet, ezt megteheted stimulánssal, meg Force Valorral. Plusz hasznos a Force Insanity (vagy ilyesmi), vagy a Force Stasis is ellene. Ha nagyon elnyel minden támadó erőt, akkor inkább 3-an koncentráljatok rá, ha két (vagy több) ember támadja (közrefogás RPG-nyelven), akkor elveszti a Dexterityből származó AC módosítóját, így kevésbé tudja elkerülni a támadásait. Plusz ebben a harcban is játszik minden gránát, használj a minionjai ellen bénítót, vagy befagyasztót, hogy csak vele kelljen törődni.
A gyereket a Sith mester (a férfi) szobájában talált datapaddal tudod eltántorítani az akadémiától. Ezt nem tudod betörni, zárnyitás kell, vidd Missiont magaddal, vagy T3-M4-et.
A hajón! Az Ebon Hawk raktárában találod, ott van egy cső, és abban van a titkos rekesz.
Segítsetek nekem, legyetek szívesek!!!
Hogyan tudom legyőzni Darth Bandont? Összefutottam vele (a Koribbean-on - elentem a Kashyyk-ről, próba szerencse), de egyszerűen nem megy a megölése. Juhani, és Carth Onasi van velem, de nem tudom legyőzni őt és a két emberét. Állandóan megbénit, levegőben pörget, stb. Milyen fegyver hatásos ellene? A lézerkard-ra nem reagál, mindig kivédi! Aki túljutott rajta, írja meg a módját!
Más: megtaláltuk Carth fiát, de ellenségesen fiselkedik, és megtámadta az apját. Hogyan tudom őt visszacsábítani a családjához?
Más 2.0.: A Koribbean-on összefutottam egy kereskedővel, aki még Daviktól várt egy fűszerszállítmányt. Megadta a kdot a tárolóhoz, vörös 47, csak a tárolót nem találom. Ez hol van?
ööööö ha korribanon vagy csináld azt h ki-be mész a kapun azt feltöltöd az életed ha bevan zárva akkor rakd easy nehéséggre az opciokban ha ezekkelse megy akkor nemtudok segiteni
Ismét a segítségetekre lenne szükségem Az utolsó előtti "pályán" az Ismeretlen Világon vagyok. Már bent vagyok a templonban és ki kell rakni vmilyen formát egy "padló játékban". Régen tudtam, hogy kell, most azonban nem
1 jobb alsó
2 bal felső
3 középső
4 jobb alsó
5 bal felső
Engem is csak a szerencse vezérelt kb 30perc alatt megoldottam úgy hogy próbáltam ráálni valamire azt elmenni más irányba és a végén már szaladgáltam körbe körbe.
Ismét a segítségetekre lenne szükségem Az utolsó előtti "pályán" az Ismeretlen Világon vagyok. Már bent vagyok a templonban és ki kell rakni vmilyen formát egy "padló játékban". Régen tudtam, hogy kell, most azonban nem
Kéne egy kis segítség. Mannan-on járok és most kell dekódolni a sith belépőkártyát, azonban nem tudom megfejteni ezt a kis feladványt Leírnátok a megfejtéseket?
OFF: én max. akkor cheat-elek, ha min. 1x végigtoltam egy játékot
ON: nosztalgia gyaránt én is neki estem a játéknak és egész jól állok Már megtaláltam a 2. csillagtérképet is
Amint megszeret egy játékot amihez nem lesz kód ami segít neki de akkor is végigviszi mert nagyon tetszik neki a játék,akkor fog rájönni hogy mennyire jó végigszenvedni egy játékot és a végső csata után megkönnyebbülni hogy hát igen nehéz volt de sikerültEleinte én is csiteltem pl GTA san andreas de utána jöttek a nagy kedvencek amik megtanítottak játszani jah és ez OFF volt.
Lenne egy kérdésem. Az unokatestvérem szeretne cheat-leni a Kotor 1-ben, de valamiért nem mindegyik működik neki. Az alt+ctrl+7 lenyomására elő is jön a konzol, de a cheatek már nem teljesen működnek. Neki a következők a legszükségesebbek: credit, számítógéptüskék(ez műkszik) + egy tucat azok közül, melyek után vmi számot kell írni. Szóval valaki tud vmi értelmes megoldást? Én amikor kipróbáltam nálam nem volt semmi gond.
Ahogy megnéztem a konfigodat láttam hogy ati kártyád van . Na lehet ez az egyik okozója
nálam a kotor 1-nél volt hasonló dolog és az a vicc hogy pont a dantoinon. a megoldás lehet :
új videokártya drivert telepíteni (bár bevallom tök hülye vagyok az ilyen dolgokhoz ) ha jól tudom a neve valamiféle Ati katalyst .
Ha így nem jó akkor patch. (van hozzá biztos)
Bár lehet hogy amit mondtam hülyeség csak nálam a kotor 1 pont ugyanezeket csinálta és megjavult .... (2 év után végre.. ).
Szerintem lehet ez a gond merthát mindkettő kotor . nem?
Próbáld ki!
Szerintem a Patchet hanyagolni kéne, ez az Ati Katalyst jó ötlet, de Patchet egyszer fölraktam a Kotor 1-hez emg egyszer a kettőhöz is és szétzúzzta őket.
Hát ez nagyon vicces.Nekem az egybe ugyan ez a probléma és ugyan ott ahol nektek.És a legjobb Nvidiám van szóval nem is Ati.Én az 2 nél úgy oldottam meg hogy ha elkezdett szaggatni levettem a grafikát ha már lent volt akkor felnyomtam.Lehet hülyeségnek hangzik mert az is de ha felnyomtam a grafikát utána nem szaggatott csak ha új töltés jött akkor meg levettem a grafot és jó volt és ezt váltakozva.Nem hinném hogy segít amit írtam Dantes de próbáld ki ha gondolod.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.