Igen, van ilyesmi, pár lelkes dolgozik (dolgozott? nem tudom, ez készen van-e már) rajta, hogy a fájlokban ott lévő, de a játékban nem szereplő tartalmakat elérhetővé tegyék. Nézz utána a neten, most hirtelen nem tudom, hogy áll a dolog.
De ettől függetlenül nem volt annyira rossz a vége szerintem. Persze egy harmadik részre nagy szükség lenne már, hogy végre befejezzék/tovább meséljék a történetet. A játékot pedig mindenképp vedd meg, megéri, ennek ellenére is, hiszen többször végig lehet játszani a sokféle karakter, a mellékküldetések és a jó-rossz oldal miatt is.
Hát ez gáz . Na mindegy, megveszem, végül, ha ez, akkor is. Egyébként erre nem jött ki valami mod? Értelems befelyezés címmel pl? CheAttilaTenebra: Azért máskor ne nagyon \"reklámozd\", hogy tört verziókkal játszol, mert a PGO-n ez tilos! Most még csak szólok, de legközelebb ilyenért már warn jár.
Srácok valaki segítsen!
Illetve ne is segítsen inkább mondja, hogy rosszúl láttam.
A KOTOR2 vége tényleg annyi lenne mint amit láttam? Beszéd és ennyi (bolygórol el, és felirat? )
Csak azért mert én álltalában, most is. Előbb a játék tört verziójával játszom, és ha bejön, meg veszem az eredetit. Ez bejött a KOTOR 1 nél is, pl, meg is van eredetiben. De ha KOTOR 2 nek ez a vége, háát, nem tudom, megéri -e?
Ha csak harcolni kellene benne, akkor lehetne egy Jedi Knight rész is...XD. Pont az a lényege, hogy szerepjátszol benne, tehát beszélgetsz, interakciózol a világgal (de hülye szó ez XD). Azért RPG valami, mert nemcsak öldökölsz egy jellem és személyiség nélküli néma hőssel, hanem valóban van ráhatásod a világra.
Mondjuk én is örültem volna egy "lézerkardozós Diablo-klónnak" régebben, de a Star Wars-ban annál azért több rejlik XD. Mert egy ilyen klisésztorira épülő Titan Quest-ben el is megy, hogy csak megyünk és ölünk, meg tápolunk, de egy KotOR-ban kikérném magamnak XD.
Ha nem lennének benne 5 perces beszélgetések, be sem töltöttem volna, azt hiszem.
(Ellenben, ha a Diablo lett volna teletűzdelve ilyenekkel, akkor meg azt nem töltöm be soha . )
Hát ha nem akarsz olvasin meg nem tetszik a látvány keress más játékot.De akkor lemaradsz egy csodállatos történetrős.Én is elolvastam vele a nyaramat de megérte pedig utálok olvasni.És maradandó élmény a játékmenet is.Mert sok a választék és már végigvittem egy párszor de még mindig tudnak olyat mondani amit meg se csináltam a játékba.És ez benne a JÓXD
Hát ha nem akarsz olvasin meg nem tetszik a látvány keress más játékot.De akkor lemaradsz egy csodállatos történetrős.Én is elolvastam vele a nyaramat de megérte pedig utálok olvasni.És maradandó élmény a játékmenet is.Mert sok a választék és már végigvittem egy párszor de még mindig tudnak olyat mondani amit meg se csináltam a játékba.És ez benne a JÓXD
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.