LZ SEGÍTSEN VALAKI!!! Belépek a KOTOR2-be,és nyomok egy "Betöltés" gombot,erre a játék totál befagy,és nem tudom mivan! Aztán bejön egy bezárás ikon! Eddig nem csinált ilyet,és nem tudom miért csinálja! Valami tipp??
Talán nem eredeti a játékod. Ez ritka, de előfordul nem eredet gammáknál. De én nem mondtam semmi torrentet, vagy letöltést.
A Kotor 1- ben be lehet valahogy jutni a matlék házába? Vagy a sandralék casus fiát meglehet találni valahol?
A Kotor2-ben teloson a katonai bunkerben le lhet valahogy jutni a alsoszintre?
ps: Nem tudom mi lehet a hiba, szerintem problj patch-et felrakni rá vagy tedujrafel hátha az megodja a problémát.
Persian Warrior: Szerintem, ha egy patch fölrakása után sem hagyja abba, akkor mentsd ki a mentéseid, és telepítsd újra a játékot.
Na jó de így tudod milyen rossz volt elkezdeni ?
Ott dumálok vele és közbe a sötét oldalon áll. De tényleg van valami arra utaló nyom , hogy a rossz oldalon áll, lehet sejteni ? Amúgy nekem is tetszett a KOTOR ötlet és most , hogy így elkezdtem a mondókámat talán még fel is rakom. Lehet csukja a fejeden ? Az adagolná a + pontot
Én a végén minidig visszacsábítóttam Bastillát a világos oldalra ( igaz nem volt könnyű, de jó kihívás ). Meg szerintem úgy a jó ha a világos oldalon vagy, mert akkor jó igazán a játék, az nem olyan érdekes mikor mindenkit végiggyilkolsz...
Én mindig az Ősök mellett álltam. A rankorokat simán kinyírtam a villámokkal miközben a másik két jedi püfölte őket, csak egy jó kis 3-as szintű villámcsapás kell az egészhez.
Hát ha juhani halott akkor mehetne mondjuk a ( droid semmiképpen ) talán, zalabar, vagy a az egyik keményebb harcos, mindig nagy ellenállásra kell számítani ( manaan-t soha nem szerettem ). De ha lehet mindenképpena 3 jedis felállással menj
Főleg az utolsó pályán amikor.... na de majdnem elszóltam magam
Fúúú hát ezt nem tudom, én arra emlékszem, hogy mindig a néger csávó és bastila volt mellettem szerintem az a legütősebb csapat. Ha meg még nincs emg jolee akkor mehet juhani is, maúgy sajnálom de erre a kérdésre nem tudok válaszolni
Én mindig a jó utat választottam, legalábbis a szerintem jó döntésekre kattinottam, nem kezdtem el gondolkozni, hogy na most ezért jó vagy rossz pontot kapok-e.
Mindegy milyen sorrendben csinálod, szerintem így a könnyű, ha jól emlékszem mindig a sith csávót öltem emg, de talán utána a csajt is emg lehet ölni ( ha jól tudom )
én speciel mindig jó utat váalsztottam a dicsö jedit arra emlékszem, h bastilát nem volt könnyü legyürni msot vettme elö megint a napokbaa szla megint elmerülök a témában
Mindegy milyen sorrendben csinálod, szerintem így a könnyű, ha jól emlékszem mindig a sith csávót öltem emg, de talán utána a csajt is emg lehet ölni ( ha jól tudom )
Most így vissza olvastam az egészet.
Ajánlom annak aki az egyet csinálja, hogy ebben a sorrendben menejn végig a bolygókon:
1 Tatooin
2. Kashhyk ( ezt nem így írják de tudjátok mire gondolok és az a lényeg )
3. Mannan
4. Koriban
Aztán ha vki eljut a Koribanon ahoz a szobához ahol azzal a hengeres géppel kell szórakozni, akkor mindenképpen keressen egy végigjátszást mert én anno egy fél napot elvoltam ott és végül egy papír és egy ceruza lett a vége ( és még úgy se volt könnyű ).
hello Krisz 113!megvan a végigjátszás de nem tudom most vagy én vagyok hülye hozzá de nem értem.bemásolom hogy irják." A logikai feladvány megoldása: a középső négy számot forgassuk balra, aztán a baloldali négy számot balra, és végül a jobboldali négy számot jobbra."na én ebböl nem vágom a sorrendet.kipróbáltam a tiédet is az sem jó!most sajna mennem kell dolgozni.5kor jövök ha addig tudnál vagy bárki segiteni köszönném.szia
nos... ahogy olvastam, kezdem kapisgálni, hogy mit nem értesz (a kicsivel régebbi végigjátszás valóban érthetőbb volt)
a megoldás: így néz ki magyarúl a konzol:
1.bal oldali jobbra
2.bal oldali balra
3. középső jobbra
4.középső ballra
5. jobb oldali jobbra,
6. jobb oldali balra.
sajnos nincs elöttem a játék, ezért ezt csak emlékezetből tudtam leírni, nem biztos hogy jó a sorrend, de ha jó akkor szerintem ez a megoldás: 4,2,5. de ma felrakom, és biztosat fogok mondani.
hello Krisz 113!megvan a végigjátszás de nem tudom most vagy én vagyok hülye hozzá de nem értem.bemásolom hogy irják." A logikai feladvány megoldása: a középső négy számot forgassuk balra, aztán a baloldali négy számot balra, és végül a jobboldali négy számot jobbra."na én ebböl nem vágom a sorrendet.kipróbáltam a tiédet is az sem jó!most sajna mennem kell dolgozni.5kor jövök ha addig tudnál vagy bárki segiteni köszönném.szia
Sziaztok!szeretnék segitségetkérni a kotor 2 hez!elakadtam a Nar Shadda bolygon ott mikor a T-3 al kell menni.valamilyen kaput kell kinyitni. van végigjátszásom hozzá de nem igazodom ki rajta.1-6 vannak a számok hogy mit merre forgatunk.ha valaki tudna nekem segiteni azt megköszönném.nem tudok rájönni melyiket merre kell forgatni.itt dekkolok már 1 ideje.
nos, ha nincs magyarosításaod, akkor ajánlom hogy töltsd le, katt ide , talán így már könnyebb lesz eligazodni, a végigjátszásban, ha így sem megy, akkor elöszőr a 2,4,6.-at üsd le (nem biztos hogy jó a sorrend, de így emlékszem)
Sziaztok!szeretnék segitségetkérni a kotor 2 hez!elakadtam a Nar Shadda bolygon ott mikor a T-3 al kell menni.valamilyen kaput kell kinyitni. van végigjátszásom hozzá de nem igazodom ki rajta.1-6 vannak a számok hogy mit merre forgatunk.ha valaki tudna nekem segiteni azt megköszönném.nem tudok rájönni melyiket merre kell forgatni.itt dekkolok már 1 ideje.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.