Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#180796 fyktyvf 2008. február. 24. 15:07
fyktyvf
Ezt imádom a KOTOR2-ben, annyi elrejtett dolog van, hogy 6 végigjátszás (legalább) után sem tudod mindet megtalálni
#180795 fyktyvf 2008. február. 24. 15:04
fyktyvf
Ezeket az elrejtett videókat nem sikerült előhozni, ezek szerint túl kicsi vot az Int-em hozzá Ó, a fene vigyen el titeket, most újra bele fogok kezdeni, és 2 hónapig mással se fogok játszani, és mindez a videók miatt
#180698 nokia 2008. február. 24. 12:30
#180671 bigbone18481956 2008. február. 24. 11:35
bigbone18481956
A Dantooine-on élből össze lehet szedni a lézerkardot. Kristály van Crystal Cave-ben, Az enklávóból ha kiszbadítod Jorrant, 1000 kretidért megveheted tőle a második részt is ekkor jön a videó vissza az Ebon Hawkra nyomd le Visast és Bao-Dur össze rakja a l ightsabre-t
#180665 Tenebra 2008. február. 24. 11:30
Tenebra
VERMESKRISZTIAN:

A Rancor-t hasonlóan lehet leölni, ahogy nokia mondta XD. Csak ő részletekre emlékezett, ezért nem pontos a meghatározása.
Ott van egy test, nem messze a járattól, ahonnan jössz a csapatoddal. Abba bele kell rakni egy gránátot (simán rákattintasz a testre, ahogy "loot"-olni szoktál, és nem kiveszel belőle, hanem beleraksz). A rancor ezt észreveszi, és megeszi. Ekkor felrobban a gránát, és a rancor kidől.

NOKIA:

A KotOR 2-ben elég sokára lesz lézerkardod, hacsak nem ügyeskedsz kicsit XD.
3 komponensre (Lens Fixture, Emitter Fixture, Energy Cell Fixture) és egy kristályra lesz szükséged elkészítéséhez. Ezeket lehetetlen eltéveszteni, mert általában valamilyen küldetéshelyszínen, esetleg küldetésért kapod őket. Legegyszerűbb, ha célirányosan elmész a Dantooine-ra egy kristályért, Teloson megkapod az egyik komponenst, Nar Shadaa-n szintén kapsz egyet, illetve azt hiszem, a Dantooine-on is lesz valahol komponens, erre már nem emlékszem. De nekem kb. 4 óra játékidő után volt már lézerkardom.
Szerk.: Ja, és a legfontosabb: Bao-Dur fogja csinálni neked, az egyik technikus csapattársad. Tehát hozzá kell menni, nála ellenőrizheted, hogy mennyi komponens kell még.
Post tenebras lux
#180663 jedimaster 2008. február. 24. 11:28
jedimaster
Én elsőre lopakodva mentem el mellette, a második végigjátszsánál pedig a hullahegybe beleraktam egy gránátot és oda csaltam valami szag izével... Aztán szépen lenyelte és bumm
#180659 nokia 2008. február. 24. 11:20
nokia
Én gránátot dobtam mindig rá
Lőfegyverrel ill. karddal lehetetlenség megölni.
De ha jól emlékszem rá, akkor lopakodva is ellehet menni mellette(már ha olyan karaktered van )
#180654 nokia 2008. február. 24. 11:16
nokia
Megszereztem a Kotor 2-t, és lenne egy kérdésem:
Mikor lesz fénykardom?
Mert annál a fehér hajú csajnál van az enyém, de nem adta vissza

Vagy majd nekem kell csinálni egyet? És ha igen, akkor hogyan?
#180626 Alicool 2008. február. 24. 09:10
Alicool
Ez nem csít,ez mod
#180616 seta-mihi 2008. február. 24. 00:27
seta-mihi
#180442 :: Tenebra (2008. február. 23. 19:25)
Grat hozzá! Nekem az a fránya álszent Atton soha nem volt hajlandó még azt sem elmondani, mi történt a Tarison vele részletesebben... Mondjuk én inkább a csajra hajtottam, őt akartam megtörni. Azt értem én, hogy kedvében kell járni a sok kö khm. társunknak, de illogikus módon ez a Handmaiden is hirtelen megutált... XD. (Lehet, az a baj, hogy nem tudok parancsolni a passzióimnak... Pedig olyan jó megforgatni a tőrt a társakban olykor ). SZERK: FYKTYVF! Kösz a tippeket! Akkor ezek szerint mindig el kell találni, melyik karakterrel milyen helyre kell menni... A francba, hogy mindig ugyanazokkal nyomultam XD. A navicomputer-t nekem sem sikerült soha kinyitni... Sőt, HK beszélt a többi bérgyilkos droidról is. Na, azokkal is mi van??? Na, majd 20. végigjátszásra!
cheattilatelebra:köszönöm hozzászólást és a segítséget.sikerült megcsinálni mindent.majd még a képet át fogom cserélni,de addigis jó.köszönöm még 1-szer,és ha bármilyen problémád van a kotor2vel,csak kérdezz vagy írj.az első részre nem tudok válaszolni,mert még nem játszottam vele.de nagyon szeretnék.(erről jut eszembe,ha tudnál segíteni hogy hol lehet beszerezni a kotor1et,vagy esetleg megvenni,letölteni,nagyon sokat segítenél nekem).rengeteg jót hallotam róla,sokan dicsérik de a kettő sem rossz(szerintem)a kotor2őt én már végig vittem mindegyik karakterrel(férfi,nő.és szerintem attont,jedivé képezni lehet,én(jedi védelmezőt)csináltam belőle.nem befolyásolja a játékot(emellet még képezni lehet:handmaiden,vagy ha női karakterrel játszol discriple,ő amugy kéri is mert szerelmes beléd,mirát a nar shaddaaán,ahol kreia először tanította,hogy hogyan figyelj).
#180560 Alicool 2008. február. 23. 22:50
Alicool
Én modokkal túrbózom fel az erőket,új erőket kapok.Az egyik láncvillám,a másik fagyaszt,a harmadik lángszóró,de van még erőhúzás,meg még vagy húsz stuff:3
#180558 bigbone18481956 2008. február. 23. 22:41
bigbone18481956
Alicool írta:

Hogy-hogy 15-ös wisdom mikor Jedi Mester vagy?

Hát így De ilyen szinten annyi erőm volt hogy nem is nagyon vettem észre Mesteri gyorsaság meg néhány villám azt már feküdt mindenki
#180545 Alicool 2008. február. 23. 22:18
#180541 Alicool 2008. február. 23. 22:02
Alicool
Bocs Sanyi,de ezt nem hagyhatom ki:LOLN00bHogy-hogy 15-ös wisdom mikor Jedi Mester vagy?
#180536 bigbone18481956 2008. február. 23. 21:46
bigbone18481956
Fő Karakterem a Malacorn V-ön a végső csata előtt
#180522 Alicool 2008. február. 23. 21:13
Alicool
Én is minden féle kavarást megcsináltam,de csak férfi karakterrel.A női karakterrel nem vittem végig még,pedig 15x minimum végigjátszottam/belekezdtem
#180519 NY124 2008. február. 23. 21:07
NY124
Sziasztok!

Lenne egy problémám a KotOR II-vel. A Telos-on vagyok, ki kéne szabadítanom a heverokat, Atton és Kreia egy teremben álnak, Kreia-val nem tudok beszélni, hanem a kamera ugrik egyte és kész, Atton-ra kattintva pedig egy olyan szöveg jön ki, hogy: Ugrás a PC-re, újra szembesülni Atrissal vagy beszélni Kreiaval. A harmadik követő pedig egy olyan erőhenger izében fekszik. T3 pedig be van zárva és szerelésre szorul, de lehet vele dumálni. Mit kéne tennem? Mert több végigjátszást megnéztem, de egyik sem segít. Elvileg ki kéne szabadítanom a csapattagokat. VALAKI SEGÍTSEN!
#180495 Ádám01 2008. február. 23. 20:35
Ádám01
Valaki feltudta törni a KotOR 2-ben T3? Ha igen, hogy lehet feltörni?
Elvileg három felvételt tárol Bastilanak 2 fevételét és Carthnak egyet
Bastila
Bastila2
Carth
#180441 fyktyvf 2008. február. 23. 19:25
fyktyvf
Mivel én kb. hatszor végigtoltam, ezért minden lehetséges variációt sikerült megcsinálni Szóval, nekem elsőre nem sikerült, csak 1 vagy 2 tagot Jedivé nevelni, de utána sikerült az összeset, leírom az alap módszereket:
Először is, ami mindenkihez kell, az jó sok Influence, tehát próbálj a beszélgetések során jó pontokat szerezni náluk.
Atton: ha Nar Shadaa-n jársz a Refugee Sectorban megszólítják majd ketten, és a múltjáról beszélnek. Ha Atton nélül visszajössz többet is megtudhatsz. Ha elég Influence-ed van, kikérdezheted Atton-t, és a beszélgetés végén rábeszélheted, hogy Jedivé váljon. (A történeteket nem fogom elmesélni, mivel nem szeretném lelőni a poént, mindegyik tagnak nagyon érdekes története van.)
Bao-Dur: dícsérd mindig a mérnöki tulajdonságait, és ha elég Influence-et szedtél össze, több dumálási lehetőséged lesz vele, ekkor képezheted át.
Handmaiden: kérdezd a harcművészetről és győzd le őt három pusztakezes párbajban (Influence-függő, hogy mikor tudsz vele megint gyakorolni), valamint Kreiától tudhatsz meg többet Handmaiden anyjáról. Ha megvan a párbaj és az info, akkor képezheted át. Teszem hozzá magas Wisdom-ú kari esetén a három párbaj után a játék egyik legerősebb képességű featje lesz a tiéd, a Battle Precognition, amivel hozzáadhatod a WIS módosítód az AC-dhoz. Egy 36-40-es WIS-ú kari esetén ez nagyon durva képesség...
Disciple: csak duma kérdése, nekem már akkor sikerült rábeszélni, mikor csatlakozott hozzám a dantooine-i templomban...
Mira: beszélj vele a múltjáról és Nar Shadaa-ról. Beszélj vele sokat, ha elég Influence-ed van, megmutathatod neki azt, amit Kreia mutatott Nar Shadaa főterén (el kell vinned oda) és akkor Jedi lesz.

Ennyi a nem-jedi, átképezhető szereplőkről. Amúgy én fenntartom, hogy a legérdékesebb történetei HK-47-nek vannak, csak épp nem tudsz vele Influence-t szerezni Dark Side pontok benyelése nélkül, ami Light Side-os kari esetén bosszantó.

Plusz még nagyon idegesített, hogy nem lehetett hozzáférni lezárt navikomputerhez a hajón, amit HK és T3 vizsgált, pedig biztos, hogy Revan útjának a végcélja van benne. Kreia mesél érdekeset a végén, de még mindig siralmasan lezáratlan a történet Remélem a Gizka Resto Project erre is talál valami orvoslatot...
#180403 Tenebra 2008. február. 23. 18:58
Tenebra
#180373 :: fyktyvf (2008. február. 23. 18:41)
Deltaleader írta: Persian_Warrior írta:Lehet,hogy én vagyok hülye,de én ilyenre nem emlékszem,pedig egy hete toltam végig a Telos-i részt. Pedig, az a rész tényleg a Carth-szal folytatott dialógussal ér véget...
Most buktatok le kiskomák, ha Dark Side-os karival vagytok (vagyis inkább olyan választ adtatok az elején Attonnak, mikor kérdezgetett), akkor nincs Carth-os rész, mivel olyankor nincs Carth se (Emlékeztek KOTOR 1 végén, ha gonosz lettél, akkor Carth kivált a csapatból az Unknown World-on )
Akkor csak azért lesek itt, mint hal a vízben, hogy mindenki Carth-tal találkozgat? Én abszolút sötét oldalas vagyok, így eddigi 3 végigjátszásból egyszer sem találkoztam vele, pedig küzdöttem (Bastilla-val végre sikerült - igaz, csak hologramosan).

Tényleg: valaki képes volt arra a jelenlevő -a játékot már végigjátszók- közül, hogy jedit/sith-et faragjon bármelyik karakterből is? (Handmaiden, Bao-Dur. ) Mert én Handmaiden-nél már majdnem elértem, de az istennek sem tudtam befejezni, a végén nem akart szóba állni sem velem ilyen témával kapcsolatban... Pedig abszolút nyaltam neki, annak ellenére, hogy a Sötét Oldalon álltam a játék elejétől kezdve... Mi lehet a baj? (Illetve Bao-Dur-ról is láttam olyan képeket, hogy... Na, mindegy, nem SPOILER-ezek XD. )
Tudom, mindből nem lehet (nyilván Hanharr-ból nehezen lehetne jedi, vagy HK-47-ből ).
Post tenebras lux

Olvastad már? ×