Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#181661 seta-mihi 2008. február. 27. 12:49
seta-mihi
Szerintem nem mindegy,hogy melyik oldalon is állunk,mert a kérdésekkel,válaszokkal és a hozzáállásokkal állandóan változnak a kapcsolataink a csapat társainknál.szerintettek?
#181654 seta-mihi 2008. február. 27. 12:21
seta-mihi

#181651 seta-mihi 2008. február. 27. 12:09
seta-mihi
már nagyon sokszor végigjátszottam a kotor 2 ,szinte az összes (férfi,nő,jó,rossz) karakterekkel,de mindig találok rengeteg (rejtvény,kérdés,válasz)-okat. ezért szeretem játszok vele újra-meg újra.
#181565 bigbone18481956 2008. február. 26. 21:06
bigbone18481956
Felveszed a Data Padot a hullából, a mellete lévő terminálon bejelentkezel és kinyitod a fő kaput
#181542 bigbone18481956 2008. február. 26. 20:16
bigbone18481956
Persian_Warrior írta:

Jaj,elakadtam. Nem tudom teljesíteni a testet amit a számítógép kér tőlem! Vki tudja a helyes válaszokat?? És olvastam hogy a jedi a kínzókamrában van,de nem tudok oda bemenni. Egy kis helpre lenne szükségem a korribani sith akadémiában... (KOTOR2)

A válaszok: Freedon Nadd, 20, Gizka, I always lie, passion-strenght-power-victory
#181522 jedimaster 2008. február. 26. 19:25
jedimaster
Ez a sok nosztalgizás arra ösztökél, hogy hamarosan újra megpróbálkozzak a KotOR 2-vel Anno, mikor először játszottam vele nem tudtam, hogy sírjak-e van nevessek. Míg az első rész szinte végig pörgös volt, addig itt annyira unatkoztam...Ráadásul valamiért sokkal nehezebben ment, mint az első rész. Egyébként nem is vittem végig, amit azért sajnálok
#181411 Vader nagyur 2008. február. 26. 14:05
Vader nagyur
#181349 :: sleazy (2008. február. 26. 08:56)
Goto majd a sztorival foyamán csatlakozik hozzád, nem kell majd keresni, de mindenképp megéri elbeszélgetni vele .
De mégis, már magamra hívtam a t?zsde figyelmét (2000 kreditért), de még mindig nem támadnak meg, és Goto-t se találom. Mit kell tennem?
#181349 sleazy 2008. február. 26. 08:56
sleazy
#181340 :: Vader nagyur (2008. február. 26. 06:42)
Én mondjuk a KOTOR 2-ben páncélokat (amikből mondjuk több van, és 7000 kreditért el lehet adni) szoktam eladni, meg sok mellékküldetést vállalok föl, és mindet meg is csinálom. De ilyen módszerrel, most összesen 20000 kreditem van. De tényleg! OFF: Hol találom a Nar Shaadan Goto-t, a KOTOR 2-ben? Nagyon szeretném már megtalállni, mert sejtéseim szerint ott lesz, a jedi mester is, akit még keresek, mert egyébként már mindenki megvan (kivéve, ez a Nar Shaadan-i, meg a Telosi).
Goto majd a sztorival foyamán csatlakozik hozzád, nem kell majd keresni, de mindenképp megéri elbeszélgetni vele .
#181256 fyktyvf 2008. február. 25. 18:34
fyktyvf
#181250 :: Deltaleader (2008. február. 25. 18:18)
fyktyvf írta: Amúgy én fenntartom, hogy a legérdékesebb történetei HK-47-nek vannak, csak épp nem tudsz vele Influence-t szerezni Dark Side pontok benyelése nélkül, ami Light Side-os kari esetén bosszantó.
Nah, ebben egyetértünk. Bár inkább a Kotor I dialógusait komálom, tény, hogy HK-47 cinikus beszólásait jól visszahozták a II-ben. Kínos szituációk, véletlenszerű gazdagyilkolások, stb. R2 óta a legeredetibb, és leghumorosabb masina.
Deltaleader írta:

fyktyvf írta:
Amúgy én fenntartom, hogy a legérdékesebb történetei HK-47-nek vannak, csak épp nem tudsz vele Influence-t szerezni Dark Side pontok benyelése nélkül, ami Light Side-os kari esetén bosszantó.

Nah, ebben egyetértünk. Bár inkább a Kotor I dialógusait komálom, tény, hogy HK-47 cinikus beszólásait jól visszahozták a II-ben. Kínos szituációk, véletlenszerű gazdagyilkolások, stb. R2 óta a legeredetibb, és leghumorosabb masina.

A 2. befutó nálam pedig szorosan bár, de Kreia.

De a többi is elég súlyos lett, szerintem companion oldalról sokkalta erősebb lett a KOTOR2, mint az 1. rész.
#181255 sleazy 2008. február. 25. 18:34
sleazy
#181250 :: Deltaleader (2008. február. 25. 18:18)
fyktyvf írta: Amúgy én fenntartom, hogy a legérdékesebb történetei HK-47-nek vannak, csak épp nem tudsz vele Influence-t szerezni Dark Side pontok benyelése nélkül, ami Light Side-os kari esetén bosszantó.
Hát HK47 az első robot az SW univerzumban amit bírok, nagyon jól lett eltalálva. Már a meatbag-es monológja is bejött de a legjobb, amikor elmagyarázza, hogy mi a szerelem:

"Definition: 'Love' is making a shot to the knees of a target 120 kilometers away using an Aratech sniper rifle with a tri-light scope. Statement: This definition, I am told, is subject to interpretation. Obviously, love is a matter of odds. Not many meatbags could make such a shot, and fewer would derive love from it. Yet for me, love is knowing your target, putting them in your targeting reticle, and together, achieving a singular purpose, against statistically long odds."

Aztán még rengeteg ilyen van, szinte az teljes HK47-es scriptet ide lehetne írni. Csak az a baj, hogy későn lett kész nálam a kotor2-ben és addigra már volt egy erősebb csapatom, amibe már nem fért be.
#181250 Deltaleader 2008. február. 25. 18:18
Deltaleader
#181244 :: fyktyvf (2008. február. 25. 18:08)
Persian: a jedivé képezhető karikról nemrég írtam egy jó hosszú leírást... De a kedvedért felhozom újra. Az idevágó post:
fyktyvf írta: Mivel én kb. hatszor végigtoltam, ezért minden lehetséges variációt sikerült megcsinálni Szóval, nekem elsőre nem sikerült, csak 1 vagy 2 tagot Jedivé nevelni, de utána sikerült az összeset, leírom az alap módszereket: Először is, ami mindenkihez kell, az jó sok Influence, tehát próbálj a beszélgetések során jó pontokat szerezni náluk. Atton: ha Nar Shadaa-n jársz a Refugee Sectorban megszólítják majd ketten, és a múltjáról beszélnek. Ha Atton nélül visszajössz többet is megtudhatsz. Ha elég Influence-ed van, kikérdezheted Atton-t, és a beszélgetés végén rábeszélheted, hogy Jedivé váljon. (A történeteket nem fogom elmesélni, mivel nem szeretném lelőni a poént, mindegyik tagnak nagyon érdekes története van.) Bao-Dur: dícsérd mindig a mérnöki tulajdonságait, és ha elég Influence-et szedtél össze, több dumálási lehetőséged lesz vele, ekkor képezheted át. Handmaiden: kérdezd a harcművészetről és győzd le őt három pusztakezes párbajban (Influence-függő, hogy mikor tudsz vele megint gyakorolni), valamint Kreiától tudhatsz meg többet Handmaiden anyjáról. Ha megvan a párbaj és az info, akkor képezheted át. Teszem hozzá magas Wisdom-ú kari esetén a három párbaj után a játék egyik legerősebb képességű featje lesz a tiéd, a Battle Precognition, amivel hozzáadhatod a WIS módosítód az AC-dhoz. Egy 36-40-es WIS-ú kari esetén ez nagyon durva képesség... Disciple: csak duma kérdése, nekem már akkor sikerült rábeszélni, mikor csatlakozott hozzám a dantooine-i templomban... Mira: beszélj vele a múltjáról és Nar Shadaa-ról. Beszélj vele sokat, ha elég Influence-ed van, megmutathatod neki azt, amit Kreia mutatott Nar Shadaa főterén (el kell vinned oda) és akkor Jedi lesz. Ennyi a nem-jedi, átképezhető szereplőkről. Amúgy én fenntartom, hogy a legérdékesebb történetei HK-47-nek vannak, csak épp nem tudsz vele Influence-t szerezni Dark Side pontok benyelése nélkül, ami Light Side-os kari esetén bosszantó. Plusz még nagyon idegesített, hogy nem lehetett hozzáférni lezárt navikomputerhez a hajón, amit HK és T3 vizsgált, pedig biztos, hogy Revan útjának a végcélja van benne. Kreia mesél érdekeset a végén, de még mindig siralmasan lezáratlan a történet Remélem a Gizka Resto Project erre is talál valami orvoslatot...
fyktyvf írta:

Amúgy én fenntartom, hogy a legérdékesebb történetei HK-47-nek vannak, csak épp nem tudsz vele Influence-t szerezni Dark Side pontok benyelése nélkül, ami Light Side-os kari esetén bosszantó.

#181244 fyktyvf 2008. február. 25. 18:08
fyktyvf
Persian: a jedivé képezhető karikról nemrég írtam egy jó hosszú leírást... De a kedvedért felhozom újra.

Az idevágó post:
fyktyvf írta:

Mivel én kb. hatszor végigtoltam, ezért minden lehetséges variációt sikerült megcsinálni Szóval, nekem elsőre nem sikerült, csak 1 vagy 2 tagot Jedivé nevelni, de utána sikerült az összeset, leírom az alap módszereket:
Először is, ami mindenkihez kell, az jó sok Influence, tehát próbálj a beszélgetések során jó pontokat szerezni náluk.
Atton: ha Nar Shadaa-n jársz a Refugee Sectorban megszólítják majd ketten, és a múltjáról beszélnek. Ha Atton nélül visszajössz többet is megtudhatsz. Ha elég Influence-ed van, kikérdezheted Atton-t, és a beszélgetés végén rábeszélheted, hogy Jedivé váljon. (A történeteket nem fogom elmesélni, mivel nem szeretném lelőni a poént, mindegyik tagnak nagyon érdekes története van.)
Bao-Dur: dícsérd mindig a mérnöki tulajdonságait, és ha elég Influence-et szedtél össze, több dumálási lehetőséged lesz vele, ekkor képezheted át.
Handmaiden: kérdezd a harcművészetről és győzd le őt három pusztakezes párbajban (Influence-függő, hogy mikor tudsz vele megint gyakorolni), valamint Kreiától tudhatsz meg többet Handmaiden anyjáról. Ha megvan a párbaj és az info, akkor képezheted át. Teszem hozzá magas Wisdom-ú kari esetén a három párbaj után a játék egyik legerősebb képességű featje lesz a tiéd, a Battle Precognition, amivel hozzáadhatod a WIS módosítód az AC-dhoz. Egy 36-40-es WIS-ú kari esetén ez nagyon durva képesség...
Disciple: csak duma kérdése, nekem már akkor sikerült rábeszélni, mikor csatlakozott hozzám a dantooine-i templomban...
Mira: beszélj vele a múltjáról és Nar Shadaa-ról. Beszélj vele sokat, ha elég Influence-ed van, megmutathatod neki azt, amit Kreia mutatott Nar Shadaa főterén (el kell vinned oda) és akkor Jedi lesz.

Ennyi a nem-jedi, átképezhető szereplőkről. Amúgy én fenntartom, hogy a legérdékesebb történetei HK-47-nek vannak, csak épp nem tudsz vele Influence-t szerezni Dark Side pontok benyelése nélkül, ami Light Side-os kari esetén bosszantó.

Plusz még nagyon idegesített, hogy nem lehetett hozzáférni lezárt navikomputerhez a hajón, amit HK és T3 vizsgált, pedig biztos, hogy Revan útjának a végcélja van benne. Kreia mesél érdekeset a végén, de még mindig siralmasan lezáratlan a történet Remélem a Gizka Resto Project erre is talál valami orvoslatot...
#181231 jedimaster 2008. február. 25. 17:36
jedimaster
Hát azokkal meggyűlt a bajom rendesen... Igazából tippet nem tudok adni, nagyon sokáig küzdöttem ellenük, de végülis legyűrtem őket.
#181209 jedimaster 2008. február. 25. 16:43
jedimaster

#180947 Alicool 2008. február. 24. 19:21
Alicool
Egyszerű a dolog: Elsőnek a gyógyítókat kell leölni,aztán kell a droidokra ugrani.