Szervusztok! Elöször is vitatkoznék egyet a KOTOR nem a legjobb sw játék hanem A legjobb játék .
Namármost az elsöt végigvittem de a kettöben Nar Shaadan amikor lent vagyok az arénában Mirával miután megöltem a vukit egyszerűen nem tudo kijutni (nem a kulcs megvan) az örök tulontul erösek neki és sehogy nemtok 1 nél többet megölni .
Szoval légyszives ha vlaki tudja megoldást irja le elöre is köszönöm!
Szerintem, először is adj Miranak közelharci fegyvert (a legerősebbet, a cuccaidközül), de érdemes még egy jó páncélt is ráadni, és mikor ez megvan, menny ki az arénából, és szerintem "dobáld meg" gránátokkal, az ellenfeleket, és ha attól nem dőlnek ki (valószínűleg nem fognak), akkor ha van védőpajzsod, akkor azt kapcsold be, és úgy rohanj nekik, viszont ha nincs, akkor menekülj el előlük, és valahol, valami biztonságos helyen töltsd fel az életed.
El kezdtem újra a Kotor 2, és lenne egy kérdésem:
Amikor először találkozok a HK egységgel, akkor leáll velem dumálni.
Nekem kellen egy hanglenyomat attól a tiszttől, de a HK egység nekem ezt nem adja meg sose.
Valami tippet nem tudtuk?
Tudom, hogy meglehet csinálni másképp is ezt a részt, csak ugye a kíváncsiság
Tényleg érdemes kinyírni Visquist (bár én nem tettem meg), mert majd a játék ezután következő "részében", sokat segíthet, kihúzhat egy-két pácból. Bár ha a jó oldalon állsz, és nem nyírsz ki mindenkit, aki az utadba kerül, tehát ezt a bizonyos quarent sem ölöd meg, akkor lesz még plusz kihívás (úgy emlékszem, de bocs ha tévedek).
A KotOR II-ben most a Nar Shadaa-t vetttem célba, nekem első pillantásra nem tetszik ez a bolygó. A kinézete gyönyörű, de nagyon kesze-kusza. Minden helyiség összevissza van elrendezve.
Ki tud tippet adni a téjákozódáshoz?
igazából, az a tippem hogy elöszőr menj a menekült zónába, mert ott sok a küldi (atton nélkül, mert ott lesz egy kis titok ) aztán ha megcsináltad ott a küldiket, menj fel a kikötőkbe, ahol a jeeck'jeeck tar is van, menj be a lakó negyedbe, (itt feltétlenűl segíts a srácnak mert ha jól keverted a lapokat, de még nincs lézerkardod, akkor ez nagy segítség lesz) ezután már szerintem sodorni fognak az események
A KotOR II-ben most a Nar Shadaa-t vetttem célba, nekem első pillantásra nem tetszik ez a bolygó. A kinézete gyönyörű, de nagyon kesze-kusza. Minden helyiség összevissza van elrendezve.
ÜDV NEKTEK!
Megint segítség kellene a KOTOR2-höz.
Jedi tanácsossá képeztem Discriple-t,de nem akar beszélni hogy mi a baja a Jedikel.
Hogy tudom rábeszélni hogy elmondja nekem?
Kérlek segítsen valaki.
Própáld meg szép finoman meggyőzni, arról, hogy mondja el azt, hogy mi a baja a jedikkel.
OFF: Nem tud valaki egy jobb oldalt, ahonnan le lehet tölteni módokat, a KOTOR I. és II. részéhez? Vagy nem ismertek egy olyan módot, amivel úgy nézhtünk ki, mint Darth Nihlius?
#182152 :: Vader nagyur (2008. február. 28. 15:59)
OFF: Na pontosan egy perce vittem végig a KOTOR 2-t. Szerintem jobb volt, mint az első. Tömören ennyi. És még azt mondanám, hogy jöhetne már a KOTOR 3!
Vader nagyur írta:
OFF: Na pontosan egy perce vittem végig a KOTOR 2-t. Szerintem jobb volt, mint az első. Tömören ennyi. És még azt mondanám, hogy jöhetne már a KOTOR 3!
ÜDV NEKTEK!
BAYLEE-nak!
Nagyon szépen köszönöm amit írtál.
Örülök hogy neked nem rontottam el a kedved.
Ígérem megfogadom a tanácsodat.
Csak tudod néha elfelejtkezek magamról,és mint kiderült valakiknek többet ártottam(természetesen a játékra gondoltam).
Mégegyszer nagyon sajnálom.(sorry)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.