A Nagy Vadászat résztvevőire gondolsz? Én csak róluk tudok. Ők a legnagyobb fenevadakra vadásztak, pl. terentekekre, csak a szörnyek kifogtak rajtuk, és a játékban csak a holttestüket találhatjuk meg, egy-két cuccal. Nem hinném, hogy Bastila azelőtt valaha is járt volna a Koribbanon.
Uthar szobájába be lehet jutni, csak zárfeltörő ember kell hozzá, pl. Mission. Itt találod a bizonyítékot, amivel Carth fiát meg lehet győzni a Sithek csalárdságáról.
szerk.: A holokronok amúgy régi, Erővel átitatott ereklyék, és nem olyan könnyű őket elkészíteni...
Igen, ez csak az én kukacoskodásom és elmélkedésem, amit szinte minden játék kapcsán megteszek XD (eddig a legnagyobb teóriákat talán a PoP-topic-ban gyártottunk ).
De erre a játék is sarkall, szerintem. Egy csomó kérdést megválaszolatlanul hagy, illetve nyitva hagy. Nekem pl. most ennek kapcsán az nagyon rossz érv Bastilla-tól, hogy azért nem jön velünk Korriban-ra, mert sötét erőket érez, vagy valami ilyesmit mond, most pontosan nem tudom idézni. Szóval szerintem van itt valami turpisság.
Szerk.: Igen, mintha rémlett volna ez az első végigjátszásból. Akkor nem mentettem meg Juhani-t, hanem kinyírtam, és akkor rákényszerültem, hogy több olyat vigyek, akit nem jár át az erő .
Én viszont úgy emlékszem, hogy Bastilla és több jedi is járt a Korriban-on, expedíció-gyanánt (a KotOR I-ben láthatunk is pár "nyomot" ezzel kapcsolatban). Szerintem nem hiába nem lehet bejutni az első részben abba a kamrába. Vagy: be lehet? XD Már nem emlékszem jól... (Legalábbis úgy emlékszem, az ajtó alapból nem nyílik, mert Master Uthar szobája - de lehet, hogy keverem. )
Holo-videot, vagy mit, szerintem bárhol lehet készíteni, nem helyhez kötött az .
A Nagy Vadászat résztvevőire gondolsz? Én csak róluk tudok. Ők a legnagyobb fenevadakra vadásztak, pl. terentekekre, csak a szörnyek kifogtak rajtuk, és a játékban csak a holttestüket találhatjuk meg, egy-két cuccal. Nem hinném, hogy Bastila azelőtt valaha is járt volna a Koribbanon.
Uthar szobájába be lehet jutni, csak zárfeltörő ember kell hozzá, pl. Mission. Itt találod a bizonyítékot, amivel Carth fiát meg lehet győzni a Sithek csalárdságáról.
szerk.: A holokronok amúgy régi, Erővel átitatott ereklyék, és nem olyan könnyű őket elkészíteni...
Én viszont úgy emlékszem, hogy Bastilla és több jedi is járt a Korriban-on, expedíció-gyanánt (a KotOR I-ben láthatunk is pár "nyomot" ezzel kapcsolatban). Szerintem nem hiába nem lehet bejutni az első részben abba a kamrába. Vagy: be lehet? XD Már nem emlékszem jól... (Legalábbis úgy emlékszem, az ajtó alapból nem nyílik, mert Master Uthar szobája - de lehet, hogy keverem. )
Holo-videot, vagy mit, szerintem bárhol lehet készíteni, nem helyhez kötött az .
Én csak abból gondolom, hogy fiatalabb korában lehet, hogy -nekem legalábbis- "jedi robe"-ban jelent meg. Ebből pedig arra következtetek, ha csak a képet nézem, hogy ez még a sötét oldalra térése előtt készült. Legalábbis én sötét oldalon vittem végig a játékot legutóbb is, és ugye az első részről való beszélgetések közben is egyértelműen arra utaztam, hogy az első részt is a sötét oldalon vittem végig - tehát Bastilla ennek értelmében, ha a két rész között készült a felvétel, dark jedi ruhában kellene, hogy legyen.
De ez csak az én logikám XD.
Nar Sahadaan nem kelle keresned a jedit, mert ő fog megtalálni téged. Csak haladj az eseményekkel - el fogsz jutni a jedi-hez!
CheAttilaTenebra írta:
Én csak abból gondolom, hogy fiatalabb korában lehet, hogy -nekem legalábbis- "jedi robe"-ban jelent meg. Ebből pedig arra következtetek, ha csak a képet nézem, hogy ez még a sötét oldalra térése előtt készült. Legalábbis én sötét oldalon vittem végig a játékot legutóbb is, és ugye az első részről való beszélgetések közben is egyértelműen arra utaztam, hogy az első részt is a sötét oldalon vittem végig - tehát Bastilla ennek értelmében, ha a két rész között készült a felvétel, dark jedi ruhában kellene, hogy legyen.
Nar Sahadaan nem kelle keresned a jedit, mert ő fog megtalálni téged. Csak haladj az eseményekkel - el fogsz jutni a jedi-hez!
Ez igaz, de akkor a felvett szöveg nem egy Sith Holokronban, a Koribbanon lehetne látható
Igen, az Bastilla! Én is meglepődtem, hogy pont a Korriban-on futok össze vele hologram formájában. Nem nagyon lehet eldönteni igazából, hogy a felvétel mikor készült. Az öltözéke és amit mond, eléggé ellentmondásban vannak egymással. Hiszen egyértelműen ifjú jedinek néz ki, de a beszéde Revan-ról elég szenvedélyes. Lehet, hogy már a KotOR I elején látható nagy csata előtt Revan-ról ábrándozott?
CheAttilaTenebra írta:
Igen, az Bastilla! Én is meglepődtem, hogy pont a Korriban-on futok össze vele hologram formájában. Nem nagyon lehet eldönteni igazából, hogy a felvétel mikor készült. Az öltözéke és amit mond, eléggé ellentmondásban vannak egymással. Hiszen egyértelműen ifjú jedinek néz ki, de a beszéde Revan-ról elég szenvedélyes. Lehet, hogy már a KotOR I elején látható nagy csata előtt Revan-ról ábrándozott?
Szerintem egyértelműen a két rész között készült (ezt erősíti meg az is, hogy ezt az üzenetet csak akkor láthatod, ha Attonnak úgy válaszoltál, mintha a KOTOR-ban a Sötét Oldalra áltál volna. Gondolom ez a két rész közötti időben készülhetett (mármint a holokronfelvétel), a Sötét Oldali befejezés után, mikor Bastilával a koribbani akadémián volt Revan. Az meg, hogy fiatalnak néz ki, hát nem tudom, sztem Bastilára csak egyféle tile-t készítettek a programozók
A KOTOR2-nek a végén,amikor Kriával beszélek mit értett ez alatt:
Valami olyasmit mond,hogy ha én is követtem Revant(meg még a jövő Jedi
nemzedékei is)akkor majd együtes erővel szembe nézünk(valami minden eddiginél is hatalmasabb sötét erővel).
1. Most vagy ennek a folytatása lesz a KOTOR3-ban
2. Vagy ezzel azt akarta mondani,hogy meg kell küzdenem Revannal,és megint a KÖZTÁRSASÁG és aJEDIK fogják uralni a galaxist,és béke lesz egy
darabig(amíg fel nem bukannak újra a SITH-ek)...
ÜDV NEKED!
CHEATTILA TENEBRÁNAK.
Egészen biztos hogy igazad van(eltekintve attól,hogy még nem játszottam az 1-gyel).
Igen! Nagyon úgy tűnik,mintha ő is követni akarta volna őt.
Én is találkoztam vele(egyébként ha rá gondol mindenki,mert még sajna nem játszottam az 1-gyel),közvetlen azután mikor felrobbantják a Revegane űrhajót,
és utána egy rövid pillanatra Grenn hadnagyal találkozom,és közli miszerint egy régi barát szeretne beszélni velem.
Valami olyasmit akart tőlem,hogy ha találkoznék vele(Revan)akkor mondjam
meg neki,hogy minden úgy történt ahogy azt ő is akarta.(vagy valami ilyesmi).
Meg azt hiszem hogy T3-M4 felvételein is ő láttam.(De itt is sajnos nem sok
minden vettem ki ebből,(szándék,indíték,okok),csak azt tudom,hogy barátja
volt T3-M4-nek).
ÜDV NEKTEK!
Meg akarom kérdezni valakitől,hogy amikor a Korribanon vagyok(KOTOR2)régi Sith akadémián,Basttila jelenik meg a holokronon?
(Ezt csak azért kérdezem,mert még nem játszottam az 1-gyel,de nekem nagyon úgy tűnik,teljes odadással beszél Revan-ről).
A Mandalore = Canderous találgatásokon nevetnem kellett. Tök egyértelmű. Canderous hang, pipa, "For Clan Ordo!" felkiáltás, pipa, meg még elég sok párbeszéd utal rá. (Kreia első párbeszéde vele.) És nem ölte meg az előző Mandalore-et, mivel az meghalt a Mandalori háborúban. Abból lesz Mandalore aki viseli az első Mandalore sisakját, és mivel a háború alatt élő Mandalore-t Revan ölte meg, nála volt, Malak megölése után nem sokkal Canderousnek adta a sisakot.
Vrook mestert, a kynrathok barlangjában találod meg, a zsoldos táborban. Ha még nem jártál itt, akkor szerintem érdemes, körbejárnod, az egész barlangod, mert rengeteg jó cuccot találhatsz itt.
A Mandalore = Canderous találgatásokon nevetnem kellett. Tök egyértelmű. Canderous hang, pipa, "For Clan Ordo!" felkiáltás, pipa, meg még elég sok párbeszéd utal rá. (Kreia első párbeszéde vele.) És nem ölte meg az előző Mandalore-et, mivel az meghalt a Mandalori háborúban. Abból lesz Mandalore aki viseli az első Mandalore sisakját, és mivel a háború alatt élő Mandalore-t Revan ölte meg, nála volt, Malak megölése után nem sokkal Canderousnek adta a sisakot.
Épp Tarison vagyok(KotOR 1 ), és elvállaltam a fejvadászos melót.
Már mindegyik meg, van kivéve ez a Selven(ha jól emlékszem ez a neve) csaj-t nem találtam meg.
Volt olyan, hogy ő volt az Alsóvárosi apartmanokban, de akkor meg a másikat nem találtam meg
Hol van ez a Selven?
És kérdezd meg azt a másik pár milliót, ki egyetért velem...
fyktyvf írta: SZERINTED átlagos. SZERINTED elbaltázott. Kérdezd már meg a másik pármillió embert, aki rajong érte.
És kérdezd meg azt másik milliót, aki csalódott benne, mert bizony vannak szép számmal...
A jövőképek helyett megválaszolhatták volna a megmaradt kérdéseket, így egy kicsit epizodikusra sikeredett...sebaj legalább lesz miért izgulnunk a következő részben.
Deltaleader írta:
És kérdezd meg azt a másik pár milliót, ki egyetért velem... fyktyvf írta: SZERINTED átlagos. SZERINTED elbaltázott. Kérdezd már meg a másik pármillió embert, aki rajong érte.
És kérdezd meg azt másik milliót, aki csalódott benne, mert bizony vannak szép számmal...
A jövőképek helyett megválaszolhatták volna a megmaradt kérdéseket, így egy kicsit epizodikusra sikeredett...sebaj legalább lesz miért izgulnunk a következő részben.
SZERINTED átlagos. SZERINTED elbaltázott. Kérdezd már meg a másik pármillió embert, aki rajong érte. Na ugye... Ameddig jó vele szórakozni, addig lehet akármilyen, én játszani fogok vele. Mert ha jól szórakozol vele, akkor nem keresed szándékosan a hibákat. Ha meg igen, akkor elég furcsa ember vagy...
(utóbbi kifejezés többször át lett fogalmazva)
És kérdezd meg azt a másik pár milliót, ki egyetért velem...
fyktyvf írta:
SZERINTED átlagos. SZERINTED elbaltázott. Kérdezd már meg a másik pármillió embert, aki rajong érte.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.