Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#191082 fyktyvf 2008. március. 15. 23:43
fyktyvf
#191075 :: Vader nagyur (2008. március. 15. 23:12)
Na és akkor, hogyan lehet találkozni vele? Vagy tán, ez a videó, amit belinkeltél, csak valami rajongói modból van?
Emberek, a legelső postot kellett volna a videónál elolvasni.... Előbb a Carth-tal való dumálásban kell addig eljutni, hogy meséljen a fiáról, és a gyerek ezután jelenik meg.......
#190575 fyktyvf 2008. március. 15. 01:27
fyktyvf
#190454 :: Tenebra (2008. március. 14. 20:05)
Persian_Warrior írta: @Deltaleader "I'm the Dark Lord of the Sith and you are nothing!"
"Death to the Jedi!" Nah, jó, hagyjuk ezt, mert ez egy soha véget nem érő vita szintén XD. A jedik úgy sem fognak áttérni, a sith-ek sem. Én maradok Tenebra, Filius Nobis . Ja, és persze: "Latus tenebrus est potior!" (The Dark side is more powerful XD LOL - bocs, nem hagyhattam ki )
CheAttilaTenebra írta:

Persian_Warrior írta:
@Deltaleader
"I'm the Dark Lord of the Sith and you are nothing!"

"Death to the Jedi!"

Nah, jó, hagyjuk ezt, mert ez egy soha véget nem érő vita szintén XD. A jedik úgy sem fognak áttérni, a sith-ek sem. Én maradok Tenebra, Filius Nobis .

Ja, és persze: "Latus tenebrus est potior!" (The Dark side is more powerful XD LOL - bocs, nem hagyhattam ki )

Ehhez 1, azaz egy dolgot tudok hozzáfűzni: Éjen Erdei! Leütötte mint a büdös...

Amúgy a Light Side-ban pont az a jó, hogy nem érzed a késztetést a sarki raszta fűszeres "felvillanyozására" Egyszerűen elmész mellette, beszélsz vele, és nem kötsz bele.
#190433 Deltaleader 2008. március. 14. 19:25
Deltaleader
#190412 :: Tenebra (2008. március. 14. 19:03)
De minek kíméjek másokat, egy olyan világban, ahol az idegeneket gyűlölik, tehát gyűlölnek minket is, ha egy bolygóra lépünk? Ennek kapcsán mindig a Kill Bill jut eszembe, Pai Mei tanácsaival, igaz, ő az ellenségeket veszi csak be: "Mit csinálsz, ha előtted áll az ellenséged pát centivel? Összehúzod magad, vagy pedig belevágod az öklöd?". Vannak ártatlanok biztos, de nálam a megélhetési bűnözés, vagy a tévedésből való "nem felismerés" játékban is elítélendő. Tőlem lehet valaki "jó" (bár ez is relatív, főleg a KotOR II-ben - bár te azt nem ismered el, mint folytatást ), de, ha inzultál, akkor levágom. Vagy legalábbis ráveszem, hogy letérdeljen előttem (s még mindig a játéknál vagyunk ). Persze ez szubjektív. Én szenvedélyes, hirtelen haragú vagyok - nemcsak játékokban. S nem is akarom kontrollálni ezt, főleg egy játékban nem. Hiszen itt mindenféle számonkérés nélkül megtehetsz bármit. Ha meg elcseszed, vissza lehet tölteni. Ezért jó a játék. Játékban én nyilvánvalóan azt fogom tenni, amit a valóságban nem tennék, vagy nem tehetek meg - elvégre ezért játék a játék, nem? A Sims 2-t is azért nem szeretem, mert tulajdonképpen azt kell benne csinálni, amit a valóságban is csinálok. Ha játszom, ugyan had loccsantsak már szét ellenséges pofákat XD. Amúgy a játékban én sem kötök bele mindenkibe . (Aki csak álldogáll, és nem lehet vele különösebb dialógust folytatni ). Meg tényleg: próbáltam nyitni a KotOR II-ben is legutóbbi végigjátszáskor. Pl. Visas-hoz és Handmaiden-hez kedves voltam nagyon (neem, nem azért, mert tanítványaimmá akartam tenni őket - áhhh XD ). Meg akit lehetett, Force Persuade-del győztem meg (pl.: Nar Shadaan egy kéregetőt, hogy ugorjon a szakadékba - ugye Budapesten ezt nem tehetjük meg a fake-alapítványosokkal, akik idegesítően szinte kinézik a pénzt a pénztárcádból XD) . "Join us, and you'll taste the TRUE Power!"
CheAttilaTenebra írta:

De minek kíméjek másokat, egy olyan világban, ahol az idegeneket gyűlölik, tehát gyűlölnek minket is, ha egy bolygóra lépünk?

Ám a galaxis többi részein becsülik és kedvelik a jótevőket....ám rátapintottál a lényegre: ez szubjektív.

CheAttilaTenebra írta:

"Join us, and you'll taste the TRUE Power!"

I'll never fall to the Dark Side! Balance will be restored!
#190412 Tenebra 2008. március. 14. 19:03
Tenebra
#190389 :: Deltaleader (2008. március. 14. 18:33)
CheAttilaTenebra írta: Na, ugye, hogy ugye? Mondtam én mindig is, hogy a hatalom az nem vásárolható meg - még egy nőn sem. Kit érdekel, hogy sokak felnéznek rád, mert megmentetted a Galaxist, mikor az utolsó szar is beléd köthet egy kocsmában, kihasználva a "jó oldal" iránti elkötelezettséged, élősködve a megbocsátáson és a harag elaltatásán. Ha HATALMAD van, ha erős kezűnek látnak, ha félnek, az sokkal értékesebb.
Reméltem, hogy maga a Sötétség XD fog rákontrázni.... Nem azért kell jónak lenni, hogy aztán dicsőségben fürödjél, hanem azért, mert ezzel életeket menthetsz, másokat kímélhetsz... ha pedig a kocsmatöltelék úgy tartja jónak kössön belém, csak azért, mert frusztrál, nem fogom levágni... A hatalom értékes....akkor, ha nem csak magadat teszed erősebbé általa, hanem a világon segítesz. A félelem, bizonytalanság, egyetlen erős kéz sem elég ahhoz, hogy összetartson egy galaxist. A jó béke, azon belül a stabil állapot, az egyensúly az egyetlen olyan út, mely minden élőlény számára megfelelhet.
De minek kíméjek másokat, egy olyan világban, ahol az idegeneket gyűlölik, tehát gyűlölnek minket is, ha egy bolygóra lépünk? Ennek kapcsán mindig a Kill Bill jut eszembe, Pai Mei tanácsaival, igaz, ő az ellenségeket veszi csak be: "Mit csinálsz, ha előtted áll az ellenséged pát centivel? Összehúzod magad, vagy pedig belevágod az öklöd?". Vannak ártatlanok biztos, de nálam a megélhetési bűnözés, vagy a tévedésből való "nem felismerés" játékban is elítélendő. Tőlem lehet valaki "jó" (bár ez is relatív, főleg a KotOR II-ben - bár te azt nem ismered el, mint folytatást ), de, ha inzultál, akkor levágom. Vagy legalábbis ráveszem, hogy letérdeljen előttem (s még mindig a játéknál vagyunk ).

Persze ez szubjektív. Én szenvedélyes, hirtelen haragú vagyok - nemcsak játékokban. S nem is akarom kontrollálni ezt, főleg egy játékban nem. Hiszen itt mindenféle számonkérés nélkül megtehetsz bármit. Ha meg elcseszed, vissza lehet tölteni. Ezért jó a játék. Játékban én nyilvánvalóan azt fogom tenni, amit a valóságban nem tennék, vagy nem tehetek meg - elvégre ezért játék a játék, nem? A Sims 2-t is azért nem szeretem, mert tulajdonképpen azt kell benne csinálni, amit a valóságban is csinálok. Ha játszom, ugyan had loccsantsak már szét ellenséges pofákat XD.

Amúgy a játékban én sem kötök bele mindenkibe . (Aki csak álldogáll, és nem lehet vele különösebb dialógust folytatni ).

Meg tényleg: próbáltam nyitni a KotOR II-ben is legutóbbi végigjátszáskor. Pl. Visas-hoz és Handmaiden-hez kedves voltam nagyon (neem, nem azért, mert tanítványaimmá akartam tenni őket - áhhh XD ). Meg akit lehetett, Force Persuade-del győztem meg (pl.: Nar Shadaan egy kéregetőt, hogy ugorjon a szakadékba - ugye Budapesten ezt nem tehetjük meg a fake-alapítványosokkal, akik idegesítően szinte kinézik a pénzt a pénztárcádból XD) .

"Join us, and you'll taste the TRUE Power!"
Post tenebras lux
#190389 Deltaleader 2008. március. 14. 18:33
Deltaleader
#190368 :: Tenebra (2008. március. 14. 18:09)
Persian_Warrior írta: Annyira jó kifosztani,megölni az ártatlanokat! Te sosem próbáltad? Mellesleg az arcod is "szebb" lesz. Begyűjtheted a jutalmat,sőt ráveheted a hálás embereket,hogy adjanak több lét. A sitheknek vannak érzelmeik. Ha a kotor1-ben darkside-on vagy,Bastila beléd szeret....stb.
Welcome to the Dark Side, brother! Na, ugye, hogy ugye? Mondtam én mindig is, hogy a hatalom az nem vásárolható meg - még egy nőn sem. Kit érdekel, hogy sokak felnéznek rád, mert megmentetted a Galaxist, mikor az utolsó szar is beléd köthet egy kocsmában, kihasználva a "jó oldal" iránti elkötelezettséged, élősködve a megbocsátáson és a harag elaltatásán. Ha HATALMAD van, ha erős kezűnek látnak, ha félnek, az sokkal értékesebb. "Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering." "Through strenght, I gain power" . Persze, hogy vannak a Sith-eknek érzelmeik! Hiszen dogmájukban is benne van: "Peace is a lie, there is only passion!". A "szenvedélynél" pedig mi is lehet nagyob érzelemi kavargás? A Sith-ek egyet nem ismernek: a kegyelmet. S igazuk is van. Aki cseszekszik velem, annak nem fogok kegyelmezni, se játékban, sem máshol, nem igaz?
CheAttilaTenebra írta:

Na, ugye, hogy ugye? Mondtam én mindig is, hogy a hatalom az nem vásárolható meg - még egy nőn sem. Kit érdekel, hogy sokak felnéznek rád, mert megmentetted a Galaxist, mikor az utolsó szar is beléd köthet egy kocsmában, kihasználva a "jó oldal" iránti elkötelezettséged, élősködve a megbocsátáson és a harag elaltatásán.
Ha HATALMAD van, ha erős kezűnek látnak, ha félnek, az sokkal értékesebb.

Reméltem, hogy maga a Sötétség XD fog rákontrázni....

Nem azért kell jónak lenni, hogy aztán dicsőségben fürödjél, hanem azért, mert ezzel életeket menthetsz, másokat kímélhetsz... ha pedig a kocsmatöltelék úgy tartja jónak kössön belém, csak azért, mert frusztrál, nem fogom levágni...

A hatalom értékes....akkor, ha nem csak magadat teszed erősebbé általa, hanem a világon segítesz.

A félelem, bizonytalanság, egyetlen erős kéz sem elég ahhoz, hogy összetartson egy galaxist. A jó béke, azon belül a stabil állapot, az egyensúly az egyetlen olyan út, mely minden élőlény számára megfelelhet.
#190326 fyktyvf 2008. március. 14. 16:59
fyktyvf
#190319 :: Vader nagyur (2008. március. 14. 16:52)
Én is sokszor inkább csak az "erőre gyúrtam", s ennek köszönhetően eléggé könnyen legyőztem, ellenfeleimet. De attól még, hogy a Light side-on is lehet olyan hatalmas erőviharoka csinálni, mint Dark side-on, attól még mindig az előbbi a jobb.
Vader nagyur írta:

Én is sokszor inkább csak az "erőre gyúrtam", s ennek köszönhetően eléggé könnyen legyőztem, ellenfeleimet. De attól még, hogy a Light side-on is lehet olyan hatalmas erőviharoka csinálni, mint Dark side-on, attól még mindig az előbbi a jobb.

Előbbi? Akkor a Light Side a jobb? (Felteszem csak logikai bakiba keveredtél )

De miért jobb a Dark Side?
#190319 Vader nagyur 2008. március. 14. 16:52
Vader nagyur
#190306 :: fyktyvf (2008. március. 14. 16:27)
Persian_Warrior írta: A lightside sokkal gyengébb mint a dark,szerintem. Mekkora erőviharokat lehet csinálni sith nagyúrként...azt a jedi masterek el sem tudják képzelni!
Pontosan ugyanakkora erőviharokat lehet csinálni, csak legfeljebb több Erőbe kerül De az egyik legbikább képesség a Force Speed és a Force Valor, hatalmas bónuszokat lehet kapni, aztán karddal iszonyú sebzéseket bevinni Persze csak ha a kardra specializálódtál, de volt amikor én is csak a támadó erőkkel operáltam. Jobban belegondolva legtöbbször erőre gyúrtam
#190290 fyktyvf 2008. március. 14. 15:54
fyktyvf
Hmm, én vagyok itt az egyetlen Light Side-os? Ne mondjátok már
#188317 fyktyvf 2008. március. 09. 18:55
fyktyvf
#187863 :: Vader nagyur (2008. március. 09. 00:18)
Azt gondoltam, hogy azért, be lehet jutni, ezekbe a heyiségekbe, talán valami konzolról, de akkor tehát nem. Amúgy be lehet valahogy állítani, csapatunkba azt a "tudóst", akivel a Jedi Enklávé alsószintjein találkozunk, pontosabban, ott, ahol van egy pár zsoldos holtest is.
Vader nagyur írta:

Azt gondoltam, hogy azért, be lehet jutni, ezekbe a heyiségekbe, talán valami konzolról, de akkor tehát nem.
Amúgy be lehet valahogy állítani, csapatunkba azt a "tudóst", akivel a Jedi Enklávé alsószintjein találkozunk, pontosabban, ott, ahol van egy pár zsoldos holtest is.

Csak akkor áll be a csapatba, ha női karaktered van - ekkor (azaz ha nő a főkarakter) Handmaiden nem csatlakozik. Erő-oldali megkötés nincs...
#187823 Tenebra 2008. március. 08. 22:30
Tenebra

Mondjuk
Post tenebras lux
#187821 fyktyvf 2008. március. 08. 22:17
fyktyvf
#187818 :: Tenebra (2008. március. 08. 22:10)
Igen, ez csak az én kukacoskodásom és elmélkedésem, amit szinte minden játék kapcsán megteszek XD (eddig a legnagyobb teóriákat talán a PoP-topic-ban gyártottunk ). De erre a játék is sarkall, szerintem. Egy csomó kérdést megválaszolatlanul hagy, illetve nyitva hagy. Nekem pl. most ennek kapcsán az nagyon rossz érv Bastilla-tól, hogy azért nem jön velünk Korriban-ra, mert sötét erőket érez, vagy valami ilyesmit mond, most pontosan nem tudom idézni. Szóval szerintem van itt valami turpisság. Szerk.: Igen, mintha rémlett volna ez az első végigjátszásból. Akkor nem mentettem meg Juhani-t, hanem kinyírtam, és akkor rákényszerültem, hogy több olyat vigyek, akit nem jár át az erő .
CheAttilaTenebra írta:

Igen, ez csak az én kukacoskodásom és elmélkedésem, amit szinte minden játék kapcsán megteszek XD (eddig a legnagyobb teóriákat talán a PoP-topic-ban gyártottunk ).
De erre a játék is sarkall, szerintem. Egy csomó kérdést megválaszolatlanul hagy, illetve nyitva hagy. Nekem pl. most ennek kapcsán az nagyon rossz érv Bastilla-tól, hogy azért nem jön velünk Korriban-ra, mert sötét erőket érez, vagy valami ilyesmit mond, most pontosan nem tudom idézni. Szóval szerintem van itt valami turpisság.

Szerk.: Igen, mintha rémlett volna ez az első végigjátszásból. Akkor nem mentettem meg Juhani-t, hanem kinyírtam, és akkor rákényszerültem, hogy több olyat vigyek, akit nem jár át az erő .

Hmm, erre a Koribbanos-Bastilás dologra nem emlékszem . Anno Kreia volt az, a KOTOR II-ben, aki nem akart velünk jönni Korribanra, mert szerinte ez csak régi emlékek romja (roma ). Mondjuk Bastila részéről sokkal jobb indok lett volna az, hogy egy bazi nagy Sith akadémia van ott, ahol mindenki az ő fejére utazik .

Kreia esetében pedig olyan elmélet kreálható, hogy