Padawan jelenkezik,ejnye-bejnye , lári-fári s valahány név a naptárban,bár nem vagyok halhatatlan de azt hiszem igyis szépen haladok.Jelenleg a gyik faj utolsó példányát vetettem hentelő bárdjaim elé és tártam fel ama tényt hogy e faj végleg kipusztult.Na jó használtam az erő villámokat is mint ahogy a mesterek tanácsolták.Egyébbként Hanharr-bol is lehet sith padawan-t fejleszteni,vagy csak ugy simán lesz egyre gonoszabb?
Padawan jelenkezik meg van a lemez és ráadásul duplán jóljártam mert mivel a vizumit is a csajnak adtam el,eggyuttal azt is visszaszereztem.Igaz nem sokáig volt nálam mert az ajtó közelében levő lufi-fejű véglénynek egy 500.-as éert elpasszoltam..Ennyelőre ennyi csaó mesterek.
WATSON jelenti. sikerült ronggyá rohangászni a lábamat és felderitenia gyilkosságot.Ennek nagyon örülök,viszont most mehetek valami lemezt keresni.Borzalmas nehéz egy sötét Padawan élete.Na ennyi mesterek.csaó.
Azt a lemezt megtalálod a kocsmában, az egyik "magán teremben", ahol zsoldosok vannak. Nos ha gonosz vagy Padawan, akkor őket kinyírod, és elveszed a vezetőjüktől a lemezt.
OFF: Persian. Látom kiraktad azt a PoP-os userbarom. Örvendetes.
Hidd el nekem, gonoszként sokkalta jobb akármelyik részről is legyen szó.
Határozottan emlékszem én is hogy rongybabaként összeesett a fickó,bár én arra gondoltam szintetléptem és hirtelen kaptam valami szuper erőt Szépen haladok a nyomozással ,bár nem az hogy panaszkodok de valamiért ezeket a kukás guberálos részeket nagyon erőltetik Na mesterek Padawan távozik.Csaó. Preda,grat és engedj a belső késztetésnek......állj át.
És igen! Megcsináltam! Végigvittem a KOTOR-t! Megmentettem a galaxist! Jöhet a KOTOR 2.
A 2. részt is jóként viszem végig, majd utána gonoszként mind a két részt újra.
Hidd el nekem, gonoszként sokkalta jobb akármelyik részről is legyen szó.
Most ott tartok, hogy kiderült, hogy ki is vagyok valójában. Egy kicsit gonoszkodtam az elmúlt időszakban, de kezdek újra áttérni a jó oldalra. Tök jó volt amikor Bastillának azt mondtam, hogy csak azért hagytam, hogy kinozzák, mert csak látni akartam, hogy szenved. Na, az LOL volt.
Most a Sith kiképzőknél vagyok, vagyis, hogy pontosítsak a síroknál. Már csak egy Csillagtérkép kell!
Majd második végigjátszáskor gonosz leszek. Megmondom őszintén nagyon vonz a sötét oldal, alig tudok néha ellánálni néhány gonoszságnak.
A társaim csak most először bénáztak ennyire. Remélem többször nem fordul elő. Most megyek megkeresem a csillagtérkép második darabját.
Engedj a belső késztetésnek Padawan s meg lesz a megérdemelt jutalmad,,,ez nem vicc.Térj át még nem késő, jó bármikor lehetsz,mert jónak lenni könnyü,de az igazi kihivás a sötétoldal megismerése,,bizz a belső hangra térl át ,térj át ,térj át........térj át.
Én most a buckalakókkal küszködöm. A két csapattársam olyan hülyék voltak. Bementem a haditáborba ölöm a buckikat erre azt veszem észre, hogy az egyik társam meghalt, mégnézem mit csinálnak, hát a tábor másik felében hülyéskednek, én meg azt hittem ott jönnek mögöttem. Ajjj...
Beezeg Padawan tesó ha gonosz lennél mint én akkor aljas modon meghuzodnál egy-egy távoli harcmentes sarokban és a végén slattyognál elő Én ezzel a technikával valamiért mindig életben maradok,,pedig nem vagyok halhatatlan Még nem késő állj át.VESSZENEK A JEDIK.
Én most a buckalakókkal küszködöm. A két csapattársam olyan hülyék voltak. Bementem a haditáborba ölöm a buckikat erre azt veszem észre, hogy az egyik társam meghalt, mégnézem mit csinálnak, hát a tábor másik felében hülyéskednek, én meg azt hittem ott jönnek mögöttem. Ajjj...
Nekem nem volt ilyen gondom, a társakkal, szerintem eléggé okosak voltak.
Ja, a Mandalore szerintem is jófej. Egyébként a KOTOR I-ben HK szövegei tényleg nagyok voltak.
Padawan jelenkezik.Osztom a mesterek véleményét a Mandalore- i jófejséggel kapcsolatban azzal kiegészitve hogy amikor a dzsungelben rekedt cimborát megtaláltam szabályszerű lelkiismerefurdalásom amikor felrobbantottam.Mondjuk az is lehet hogy csak nagyon bekajáltam Padawan távozik,csaó mesterek.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.