Hát a dvd mellékleteken is szokot lenni ilyen mondjuk a mostaniakon értelemszerűen az újak.A gyárto honlapján tuti hogy találsz.Egyébbként nekem a gépen van az Everest ami cakkli-pakkli meg keres mindent a gépen és bármit,bármit kell vagy akarok frissiteni a cim is ott van és csak kattintani kell és kész.
EZek szerint továbbra sem sikerült megoldani.Sajna én kifogytam az ötletekből,max még annyi lenne hogy estleg egy régebbi kártya verzió letöltése,legalább addig amig ezzel sikerülne játszani,tényleg sajna csak ennyi,csaó
Perzse mert ha megszolalsz egyből rájön hogy egy mukkot se tud gagyi nyelven és szerintem ezek saját társaikkal igy vérengzenek folyamatosan,mondjuk járőr szolgálatban az már tényleg vicces .Mindenesetre kaptak a pofájukra
Padawan jelentkezik.Adrasp ismét grat Jlédricsi sajna nem tudom,viszont van itt ilyen szoftveres részleg,én a multkor benéztem ,hát gyakorlatilag Nobel dijas segitők vannak ha végképp nem megy semmi probálld meg ott Ferdzso gonosz vagyok természetesen.Megszerzte a bucka cuccot de kb ennyit volt rajta,jelenleg minden akadály(bucka) letudva tele vagyok botokkal lemezzekkel megyek is vissza.Egyébbként mint sejtettem ahogy kimentem a sivatagba a létező összes haragosom megjelent
Szerintem tvagy túl jó a kártyád,vagy probáld meg felraki a K-lite codek-et ha jó irom ,mert nálam ez megoldott mindent.. Remélem összejön valami.CSAó.Buckalako vagyok jelenleg IRTÓ jó
Jelentem Jedi fegyvermester lettem a 2-be és a Handmaiddenből is Jedit csináltam . Csak má nincs elég lézerkardom hogy Bao-Dur-nak Visas-nak Handmaidennek és végül de nem utolsó sorban nekem is legyen!
emberek!
HELP MEEEEEEE.
I REPEAT:HELP MEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
honnan lehet letölteni az opengl 1.4 et?????lécci segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem tvagy túl jó a kártyád,vagy probáld meg felraki a K-lite codek-et ha jó irom ,mert nálam ez megoldott mindent.. Remélem összejön valami.CSAó.Buckalako vagyok jelenleg IRTÓ jó
léci segítsetek
most vettem meg a kotor 1 et és a textúrák hibásak.
a menüben nem látszanak a feliratok és a játék is úgy világít mint dysney land.HELP ME COMRADES,HELP MEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
Padawan jelenti ,sikerült ezen a hajon is eltévedni,ráadásul valami léptek is hallatszottak folyamatosan,a frász kerülgetett Végül megoldottam pár sötét pont és nincs semmi felesleges a hajon.Monjuk ez is változott hamarosan, ezen is mérgelődhettem megint Jelenleg minden létező helyről tünnek folyamatosan az emberek meg nem az emberek tejelés után Szépen gyülnek a pontjaim.Gondolom ha kimegyek majd vadászni az egész banda rám ront majd Csak jöjjenek ,a kis robotommal annyi gránáttt készittettem hogy az egész bolygot fel tudnám robbantani Padawan távozik.
Mndenesetre influence ide-influence oda ,én gratulálok andrasp-nak. Ferdzso ez a Jade Empires rész valahonnan ismerős Én jelenleg fenn vagyok a hajon,azért ez nekem áttekinthetőbb ,itt legalábbis még nem tévedtem el a 2-részben többször Bőven ment vagyok már a sötét zonában már ami a pontokat illeti.Padawan távozik,beszélgetni a rég látott társakkal
Mndenesetre influence ide-influence oda ,én gratulálok andrasp-nak. Ferdzso ez a Jade Empires rész valahonnan ismerős Én jelenleg fenn vagyok a hajon,azért ez nekem áttekinthetőbb ,itt legalábbis még nem tévedtem el a 2-részben többször Bőven ment vagyok már a sötét zonában már ami a pontokat illeti.Padawan távozik,beszélgetni a rég látott társakkal
á, hát még messze van az újrakezdés meg már van egy mentésem, vhol tarison még két hónapja kezdtem de előbb a jade empire jön (hajh, még messze a vége, főleg ha meg akarom csinálni lord lao küldetését ).
am ezt az influences dolgot nem nagyon tudtam. am az a vicces, hogy atton sose bízik benned, és folyton távolodik. nekem az volt a kedvencem, mikor sikerült darkra csalni, már rohadt volt az arca, és átmentünk egy másik mapra, és ismét középen volt a mérője. csöppet sem voltam ideges
á most jutott eszembe, amikor dark voltam, Joleenek akkora beszólása volt. vmi csövestől szereztem meg vmit, fenyegetéssel, erre vmi iesmit szól: "persze, ne tépjük ki esetleg a lábát is?!" nem emlékszem már pontosan mi volt, de most már annyira megjött a kedvem a kotorhoz, hogy fel fogom rakni
Nagy dumák vannak benne,egyébbként sikerült Elise-nek a küldetése Köszi a segitséget mégegyszer,ott volt csak nem az első hanem a második ajtonál.Amikor előszőr beszéltem vele nekem olyan érzésem volt hogy ez a nő nemcsak beszélgeésre használta ezt a szerencsétlen papi -pótlo robotot,és most hogy megtaláltam egyből egy pasival volt,a bestia.Mindesetre a megérdemelt sötét pontjaimat megkaptam Megyek a hajóra.Ferdzso Padawan jelölt hajrá Padawan távozik köszi, Genesis.
Az Atton gonosz - Bao jó témához: gondolom arra mindenki rájött, hogy minél több influenced van egy adott karakternél, annál jobban idomul annak jelleme a sajátodhoz. Ez működik fordítva is: minél kevesebb influence-ed van egy adott karinál, annál jobban eltávolodik a saját és az ő jelleme. Ez nem bug, valószínűleg csak sok influence-t vesztettél Attonnál.
á most jutott eszembe, amikor dark voltam, Joleenek akkora beszólása volt. vmi csövestől szereztem meg vmit, fenyegetéssel, erre vmi iesmit szól: "persze, ne tépjük ki esetleg a lábát is?!" nem emlékszem már pontosan mi volt, de most már annyira megjött a kedvem a kotorhoz, hogy fel fogom rakni
Genesis,ha itt végeztem azonnal megyek és beszélek vele Köszönöm Egyébbként én is beszélgettem mindenkivel még Baó-val is, egyrészt mert érdekelt mindegyik sorsa a másik meg hogy mindig kapott valamit az ember Tehát tényleg érdemes beszélni mindenkivel.Mondjuk, Baó ezeket a mészárlásaimat nem nagyon értékelte,ezért maradt ahol volt,van
öh azt hogy? most akkor atton dark jedi (ugye nem lehet sith, de gyakorlatilag ez egy és ugyanaz), és bao meg jedi (mármint én azt vettem ki, hogy light jedi), és te is sith vagy, vagy jedi? mer azt eléggé kétlem, hogy atton sith, ha te jó vagy, és baonál vice versa.
egyébként ha háborús sztorikat akarsz, akkor Canderous. könyörgöm, ő a legjobb arc, még HK-t is megelőzi. egyébként GO-TO-t viszi magáva vki, mer engem hihetetlenül irritált (ahogy a wookie is /nem zaalbar, most így nem tom a nevét ), még a szövegeit is átugrottam. nagyon sz*r a hangja
1ébként én se naon vok oda GOTO-ért mert HK-47 el nagyon szervezkednek és 1 átvezető jelenetben még Bao-Dur remote droidját is leszedik meg T3-nál is próbálkoznak csak hát ő táposabb mint a remote (de enm lett semmi baja mert mentem Bao-Dur-hoz és ott volt)Hanharr-al meg még nem volt dolgom mert nem megx nekem a sötét oldal a vérembe van hogy Jedi legyek!! amúgy én is csípem Mandalore-t.
öh azt hogy? most akkor atton dark jedi (ugye nem lehet sith, de gyakorlatilag ez egy és ugyanaz), és bao meg jedi (mármint én azt vettem ki, hogy light jedi), és te is sith vagy, vagy jedi? mer azt eléggé kétlem, hogy atton sith, ha te jó vagy, és baonál vice versa.
egyébként ha háborús sztorikat akarsz, akkor Canderous. könyörgöm, ő a legjobb arc, még HK-t is megelőzi. egyébként GO-TO-t viszi magáva vki, mer engem hihetetlenül irritált (ahogy a wookie is /nem zaalbar, most így nem tom a nevét ), még a szövegeit is átugrottam. nagyon sz*r a hangja
Jedi vagyok és Attonnál mégis piros a füst és bao-dur-nál pedig kék és igen jedi jól vetted le mert tud lézerkardot meg erő képességet használni és a megtérítéséhez még annyit hogy nem szabad semmiben elutasítani mert akkor vége az egésznek.és lehet hogx attonra nem a legjobb megfogalmazás a sith mert erőt nem tud még használni (és ha Sith lesz belőle akkor soha ne is tudjon)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.