Padawn jelentkezik Én még nem voltam ott de segitenék Jelenleg többször eltévedtem,többször szintetléptem és egyre kevesebb élőlény van a közelemben Olyan mélyan vagyok az erdőben hogy szinte alig látni,ezért nem is kegyelmezek senkinek,biztos ami biztos kapnak egy kis töltést hogy nehogy lemerüljenek Sutyiba már saját magam is megtaláltam amiért idejöttem de vissza kel mennem a fönökhöz.Tényleg ezekből a csajokból mit lehet csinálni?Van valami tuti recept hogy önként adják testüket lelküket hogy kizsigereljem őket Padawan távozik,vesszenek a jedik
Padawan jeletkezik A bikák már a mult ,csak kettesével regenerálodtak,gondoltam majd találok valami nagyobb reg-vadakat máshol Álltalában a csapatválasztot használva berakosgatog mindenkit ,mert ezeknek igy menek közben általában nemcsak a lábuk ,hanem a nyelvük is megered Sajna Mission kimaradt , de majd legközelebb Jlédricsi , te igen gyorsan rendezed a dolgokat,egyébbként remélem gonosz vagy,mert ha nem akkor térj át Jelenleg a csajokkal egyre mélyebbre hatolok,mármint az erdőben,az igazi erdőben Hát ,elég félelmetes.Padawan távozik.Vesszenek a jedik
itt nem regenerálódik semmi. viszont ha akarsz vmi izgalmasat a tatooineon, akkor vidd kashyyykra canderoust többet nem mondok
egyébként a kotor egy egyszerű, szal nem kell bonyolult dolgokra gondolni. ha valami nem megy, akkor nézz körül mindenütt (ami mindig segít). ha úgy sem segít, akkor beszélj mindenkivel akiknek van neve (ergo nem csak sima városlakó )
am czibiklaszlo: vitted magaddal missiont buckalakók közé?!
Mandalore neve az 1. részben Canderous??vagy mi?? azt tom hivatalosan az a neve csak érdekel.
itt nem regenerálódik semmi. viszont ha akarsz vmi izgalmasat a tatooineon, akkor vidd kashyyykra canderoust többet nem mondok
egyébként a kotor egy egyszerű, szal nem kell bonyolult dolgokra gondolni. ha valami nem megy, akkor nézz körül mindenütt (ami mindig segít). ha úgy sem segít, akkor beszélj mindenkivel akiknek van neve (ergo nem csak sima városlakó )
am czibiklaszlo: vitted magaddal missiont buckalakók közé?!
Padawan jelentkezik.Lapozzál vissza és Persian_Warrior végigjátszását tölsdd le Én is puskázok belőle. Egyébbkénnt én sem árulom el Jelenleg Vukizok ,sajna már végeztem mindenkivel a Tatooine -on ,de valoszinűleg még visszamegyek hátha regenerálodik az állat és bucka-lakó populáció
Padawan jelentkezik.Lapozzál vissza és Persian_Warrior végigjátszását tölsdd le Én is puskázok belőle. Egyébbkénnt én sem árulom el Jelenleg Vukizok ,sajna már végeztem mindenkivel a Tatooine -on ,de valoszinűleg még visszamegyek hátha regenerálodik az állat és bucka-lakó populáció
csak annyit segíts hogy hol találom az a vukit meg a másikat hogy megszerezzem a gyorsítót
jlédricsi írta:
csak annyit segíts hogy hol találom az a vukit meg a másikat hogy megszerezzem a gyorsítót
Menj le Alsó-Tarisba. Ott ki a faluból és majd találkozol Missional, ő majd mondja, hogy hol lesz a vuki.
Gondolom Zaalbarra gondolsz. Ő majd a csatornában lesz, valamelyik ketrecbe...Most így perpillanat nem ugrik, hogy melyikbe...
Nem kell szomorkodni Probáld meg V8506-al felvenni a kapcsolatot mert én ahogy olvasgatom eléggé benne van ezekben a témákban,biztos nem fogja leharapni a fejedet,Na fel a fejjel
Én nem vagyok szakértő ,azt se tudom mi ez a OpenGl.Mindenestere feltétlenül hozzál létre egy biztonsági visszaállitást mielőtt bármit elkezdesz piszkálni.Szerintem kell lenni valami cimnek és hasonlisd össze a kártya mostani verziójával majd probálkoz valami régebbi gyengébbel.Semmilyen felelősséget nem vállalok,én csak okoskodok.A szoftveres részen nem jelentkezet senki?Szerintem jobban járnál ha valamelyik Nobel jelöltnek küldenél egy privátot és ezerszázalék hogy értelmesen elmagyaráznák.Én sajna tényleg csak ennyit tudok, hiába akarnák segiteni.CSAÓ
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.