Nagyon tetszik és ugye olvassgat az ember hogy ilyen más meg olyan más akárhányszor játsza az ember ,hát ezért és tanusithatom hogy rengeteg részben más , a párpeszédektől kezdödöen ki hol tünik ,vagy nem tünik fel , estleg megtámadnak vagy nem.Szoval ilyanek miatt ,egyébbként a jó oldalt akartam vinni ,de valahogy olyan szokatlan volt igy inkább ezzel a másik csinibabával most szélhámosként kezdtem. Andrasp tesó én is megszenvedtem és ugy sikerült hogy alaposan bevásároltam vettem kábitó gránátott ,valamint repeszt ,valamint gyógy csomagot ,és és most jönn a lényeg kinyitottam minden ajtót és Bastila szintett lépett és már sokkat ütősebb lett.Amikor beléptem az ajtón megkináltam egy kábito grátáttal és egy repesszel majd a hátamögé kerültem ,Bstila előről adott neki és kb igy sikerült.Sok sikert Andrasp.
Jó ,de én nem akarok senkit életben hagyni Se a robikat,se a fogjokat ,se senkit Jelenleg végre eltűzztem és már le is vizsgáztam ,igaz hazudtam mint a vizfolyás,de végülis tanácsosként szerelhettem egy kardot magamnak
Nagyon helyes hogy olyan gonosz vagy mint egy állat,csak igy tovább szerintem is Nekem sikerült végeznem Davik birtokán aránylag simán ,modjuk igy hogy Bstila már tud gyógyitani nem olyan gáz.Eldobom a kardot majd szépen sorba leszedem az összes ellent.Sötétedek is rendesen nincs irgalom nincs kegyelem senkinek
Innen letöltheted Genesis már nekem sem gáz mert egy ajtot kinyitottam még és Bastila szintetlépet a Sith bázison és igy már simás kinyirtuk a liftes fiút
Látom tetszik a mod. Nekem most az egyhez van fenn csak. De ami késik nem múlik. Már végeztem a Kashyyk-al is, és most a Tatooin-t nyomom ezerrel. Persze olyan gonosz vagyok mint állat.
Innen letöltheted Genesis már nekem sem gáz mert egy ajtot kinyitottam még és Bastila szintetlépet a Sith bázison és igy már simás kinyirtuk a liftes fiút
Ambdari Padawan teso linkelte nekem személyesen,biztos linkeli neked is. Ha nem akkor majd én megteszem Csak a csajokat kell leöltöztetni ,de a játékba n menebe nem kavar be.
A saját börömön érzem Benn vagyok a sith bázison most jön a harc a liftezés után Amig ide eljutottam kétszer mentem vissza cuccokért ,valami iszonyat.Bevásároltam maajd elkezdtem küzdeni ,de már vagy 10x kampecolok meg ,van kábito gránátom repeszgránátom páncélom meg meinden,A multokr lazán levertem .Még jó hogy a 2-ben regenerálodok
Én örölök hogy élek az életben többet nem inditok szélhámos karaktert,ez egy kész szenvedés Én nem tudom milesz mert ilyen tempoban jobban járok ha szerzek valamelyik gyógygyárban részvényeket mert igy minden a gyógycsomagokra megy el
Én szélhámossal csak egyszer vittem ki, de soha többet nem fogom. Nagyon gáz. Megszenvedtem vele.
Én örölök hogy élek az életben többet nem inditok szélhámos karaktert,ez egy kész szenvedés Én nem tudom milesz mert ilyen tempoban jobban járok ha szerzek valamelyik gyógygyárban részvényeket mert igy minden a gyógycsomagokra megy el
Jön a jó idő ,nyugi Köszönöm , és ujra kezdtem szélhámos ként , valamint egy Padawan tesó 2 -höz linkelt modokat és azt is felraktam Gyönyörüen el vagyok
Jó nyaralást neked Persian_Warrior. Örülök, hogy tetszenek a modok most én azzal tolom az egyet. Ma már megyek Dantooin-ra. Jedi leszek. Bastila elég jól néz így ki. Na hali.
Jön a jó idő ,nyugi Köszönöm , és ujra kezdtem szélhámos ként , valamint egy Padawan tesó 2 -höz linkelt modokat és azt is felraktam Gyönyörüen el vagyok
További jó nyaralást Mester.Közben én is mester lettem,deazota már szélhámoskodom is Padawan jelöltként.Megynyertem a suhano versenyt ,végre szabad az utolsó reményem mert ezzel a karakterrel idáig csak annyi örömömet leltem amikor leöltöztettem
Sikerült végre kinyirni a bekk bandát Valaki ha estleg most kezdi majd keservesen rádöbben hogy a szélhámosok élete nem is olyan könnyű,sőt Van ezeknek valami erősségük? Vitte már vaaki végig szélhámosként ,mert ezek hogy harcolni nem tudnak az tuti, kész agygörcs az egész,azért az előző katona csajjal polival nem volt ilyen nehéz Na nem sokára suhanok
Oké de ez csak ilyen dekor jellegü változtatás és mást nem is nagyon akarok mert a 1- ben és a 2-ben is mindig máshogy alakulnak a dolgok és egyenlőre ebbe nem nyulok bele Amugy se tudok,mert még áram sem volt Na mindegy majd este bepotolom
Sikerült KOTOR 2 -őt is vissza tornázni a gépre,majd készitek pár képet a moddal Lehet hogy kellhozzá valamilyen segég prigi ,mert mind tökéletes,de mivel nem vagyok telhetettlen ezzel is elégedett vagyok Vulkár bázis rendezve,viszont mivel gonosz vagyok nem itt nyirok ki mindenkit, hanem megyek a bekk-ekhez vissza Utána meg suhanok tovább
Nagyon szívesen segítek ha tudok. Én tegnap az egyet is teleraktam ezekkel a modokkal. Elég komoly volt így a játék.
Sikerült KOTOR 2 -őt is vissza tornázni a gépre,majd készitek pár képet a moddal Lehet hogy kellhozzá valamilyen segég prigi ,mert mind tökéletes,de mivel nem vagyok telhetettlen ezzel is elégedett vagyok Vulkár bázis rendezve,viszont mivel gonosz vagyok nem itt nyirok ki mindenkit, hanem megyek a bekk-ekhez vissza Utána meg suhanok tovább
Ügyes vagy,gratula Én a Jade Epire -t most szedem le és felrakom a 2-t is, a moddal természetesen Sajna én még nem szabaditottam ki pedig pont egyszere mennénk ha nem kellett volna a gyógy cuccokért visszamenni Egyébbként ezek a társak végig igy fognak nyávokni ,ne is foglalkoz velük a végén majd ugyis te leszel a király.
Közben rájöttem mert elovastam a szöveget Sajna a 2 most helyszüke miatt lemászott de elteszem és valoszinű letöltöm pluszba a többit is.Na köszi mégegyszer hamarosan eljön az ideje Tovább kinoztam magam a csatonákban de vissza kellettmennem mert teljesen kifogytam gyógycsomagokból.Gondolod már teljesen a Vulkár bázis mélyén voltam és akkor teljesen visszamenni, vásárolgatni, kész agygörcs BÁR itt tartanák már
Én most szabadítottam ki Bastillát, és egy csomó darkside pontot kaptam eddig. Csak ez a hülye Carth állandóan hisztizik. Kicsit idegesít.
Közben rájöttem mert elovastam a szöveget Sajna a 2 most helyszüke miatt lemászott de elteszem és valoszinű letöltöm pluszba a többit is.Na köszi mégegyszer hamarosan eljön az ideje Tovább kinoztam magam a csatonákban de vissza kellettmennem mert teljesen kifogytam gyógycsomagokból.Gondolod már teljesen a Vulkár bázis mélyén voltam és akkor teljesen visszamenni, vásárolgatni, kész agygörcs BÁR itt tartanák már
Hát bemásoltam de egyenlőre nem történt semmi.A z utolsót töltöttem le ami ajánlottál ,de a történetben még nem szabaditottam ki Bastilat lehet hogy ezért nem történik semmi.Mondjuk nem is irt semmit felül.Na mindegy nem érdekes köszönöm a fáradozást Egyébbként a többivel is szemezgetek
Amit mondtam neked (a Visas-os) az a kettőhöz való! Csak avval fog menni. Majd ha csatlakozik hozzád a kettőben elméletileg így kellene kinéznie.
Hát bemásoltam de egyenlőre nem történt semmi.A z utolsót töltöttem le ami ajánlottál ,de a történetben még nem szabaditottam ki Bastilat lehet hogy ezért nem történik semmi.Mondjuk nem is irt semmit felül.Na mindegy nem érdekes köszönöm a fáradozást Egyébbként a többivel is szemezgetek
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.