Genesis nem szeretek kötekedni , de mint láthato a képen ez egy Hutt, és ő viszi el a kislányt A twilek is oda jön de ezért mert megismeri Bastila-t és azt közli hogy a mamucikáját látta Ilyen hutt jön egyébbként az emlitett Juhanis szálnál is
Azon a nyelven kel pedig vele beszélni, jó sokat és elmondja lassan a történetét, utána meg ha visszamész az akadémia előtt közvetlenül a hajónál ott lesz a huut,ha jól irom és ennyi
Zack Padaan nak van igaza én a buckalokok után mentem vissza és a kislányos akció és a robis akció is sikerült,viszont szerintem nem muszály a nővel előtte beszélni,mert én ugyis rábukkanatam a robira,csak a fák és dombocskák közt kell keresni ott ahol a barlang van.t
Ugy tünik el hogy beszélni kell vele sokat majd a hajó előtt leszolitanak és simán feljön a mandro a hajóra és visszaviszi a kicsikét a szűleinek, a kis csaj kb gizka szinten tiltakozik,de nincs mese innen mennie kell
Én most voltam megint a Dantooine-on és a barlangban begyűjtőttem mindent és maradok egy ideig bikákat ölni,csontr nyirtam mindenkit az egész Matuka -banda halott ,a férjpotló robi szintén,a Mandalorai-banda szintén,halot.Egészen elégedett vagyok a buckalakók szintén halottak,viszont a csillagtérképet nem piszkáltam.Én a kis ccsajt hiába vagyok gonosz de most dumáltatom mert kiváncsi vagyok milesz
tudok gyógyítani és már a Javin-on vok és kösz a tippet . a kisgyerekkel a hajómon mit kell csinálni???
Andrasp: beszélgess a gyerekkel, fejtsd meg a nyelvét, és ha ez megvan akkor vidd vissza a Dantooinra. Ott majdnem szemben a hajóval van egy twilek ő majd elviszi. Ezért light side pont jár. De ha ezt nem akarod akkor egy idő után magától is eltűnik.
Zack Padawan én is ezt ismerem ,vagy lapozz vissza egy oldalt ott van linkellve nudimod.Andras Padawan és buckalakó cucba most mentem vissza kaszabolni GYógycsomagot ugy lehet hogy visszamész a hajóhoz és az akadémia irányában jobbra egyből van egy ajtó azt kinyitod és lehet vásárolni
Hát nem épp ilyen modokra gondoltam de azért kössz.
andrasp:egyszerüen dobd le a hajóról
Mester én annyival egészitem ki a fejtágitást hogy azt szoktam tenni hogy az eredeti édes kis karakteremet átváltom magányos modba a csapatott a veszélyes résztől arrébb leállitom és elkezdek harcolni,majd futás át válltokBastila-ra és feltöltött az életett,majd megintvisszaváltok és visszamegyek küzdeni,mire megint visszamegyek Bastila regenerálodott és semmilyen gyógyászati eszközre nincs szükség
tudok gyógyítani és már a Javin-on vok és kösz a tippet . a kisgyerekkel a hajómon mit kell csinálni???
Mester én annyival egészitem ki a fejtágitást hogy azt szoktam tenni hogy az eredeti édes kis karakteremet átváltom magányos modba a csapatott a veszélyes résztől arrébb leállitom és elkezdek harcolni,majd futás át válltokBastila-ra és feltöltött az életett,majd megintvisszaváltok és visszamegyek küzdeni,mire megint visszamegyek Bastila regenerálodott és semmilyen gyógyászati eszközre nincs szükség
Zack Padawan én is ezt ismerem ,vagy lapozz vissza egy oldalt ott van linkellve nudimod.Andras Padawan és buckalakó cucba most mentem vissza kaszabolni GYógycsomagot ugy lehet hogy visszamész a hajóhoz és az akadémia irányában jobbra egyből van egy ajtó azt kinyitod és lehet vásárolni
nem tudja valaki hogy a Dantooin-on hol lehet gyógycsomagot venni???? volt 1 csomó de háát... kifogytam belőle
minden sith karakternek mondom ha elég táposak vagytok akkor a Dantooin-on benézhetnétek a a kristály barlangba (Juhani-val szemben van 1 mandaloriai csoport és a mögöttük lévő átjárón kelll átmenni és ott balra) mert tele van vörös kristállyal
Üdv!
Ma elővettem újra a KotOR-t és arra lennék kiváncsi hogy tudtok-e egy magyar vagy angol oldalt ahonnan modokat és más cuccokat tudok letölteni. Eddig csak ezt az oldalt ismerem.
nem tudja valaki hogy a Dantooin-on hol lehet gyógycsomagot venni???? volt 1 csomó de háát... kifogytam belőle
Üdv!
Ma elővettem újra a KotOR-t és arra lennék kiváncsi hogy tudtok-e egy magyar vagy angol oldalt ahonnan modokat és más cuccokat tudok letölteni. Eddig csak ezt az oldalt ismerem.
Én azon gondolkodam hogy azt fogom csinálni hogy megprobálok minden mellékszálat megcsinálni jelenseteben itt Buckalakoknál,majd mielőtt rendezném a csillagkaput lelécelek és járgálgatok tovább hátha igy több tikokra fényderül
A történetüket ismered? Ha nem akkor add nekik azt a sárkánygyöngyöt. Akkor elmondják.
Én azon gondolkodam hogy azt fogom csinálni hogy megprobálok minden mellékszálat megcsinálni jelenseteben itt Buckalakoknál,majd mielőtt rendezném a csillagkaput lelécelek és járgálgatok tovább hátha igy több tikokra fényderül
Nekem mindig jött ez a Jagi. Csak sokat kell beszélni Canderous-al. Amikor elmondja, hogy parancsnok lett vagy micsoda, és észrevett egy hibát amit az ellenség követett el. Na ezután lehet összefutni Jagival. Más. Modok nélkül nekem is megy, de vannak nagyon jók, amik érdekesebbé teszik a játékot, illetve nagyon jó cuccokat lehet így szerezni. A Kath vérebek nekem sem jelentettek gondot. Főleg, hogy Tarison nem nagyon léptem szintet, csak mikor már az akadémián vagyok.
Seta-mihi,szószerint igy történt ahogy te leirtad,csak én arra gondolok lehet más sorrenben kellett volnamenni és akkor máshogy alakult volna ez a Juhanis szál,bár nem biztos ,mindenesetre majd most kiprobálom más bolyygó sorrendben, hátha. Persian_Warrior, ezekszerint leteltt a nyaralás ,ugyyhogy üdv a fedélzeted és átadom a hatalmat Ez a Jagi szál viszont nekem maradt ki,viszont lehet hogy ezeknél csak annyi a csattanó hogy többet tudunk meg roluk és kész
czibiklaszlo: Én is elakartam adni Juhanit,de ő erre bepipult és neki akart menni a twileknek,az meg beijedt,de megígérte hogy még találkozni fogunk. Szóval eddig okés,de utána nem történik semmi. Juhanit ha kérdezem csak mondja a magáét,hogy majd fel fog bukkani,de mondom én még azóta várom hogy legyen valami. Na mindegy,ez már nem is érdekel.
persian_warrior: Ne haragudj hogy hibáztam,de áruld már el nekem hogy mi az a flood? Mert én nem értem az ilyen szakmai kifejezéseket,rövíditéseket sorry sajnálom.
Én birok a bikákkal és a multkor amikor végeztem az akadémián és már távozni akartam akkor jött oda hozzánk,ez a Korriban-on történt már majdnem felszálltunk és akkor jött oda a lényeg az volt hogy ő vette meg mertrabszolga volt és most vissza akarja venni erre én szivesen el is adtam volna de ő nagyon tiltakozott ellene és többször töltöttem hátha sikerül a sötét oldalra átállitani mert amikor már majdnem megölte akkor mindig viszakozott.A kupec meg végig az életéért könyörgöt.Később Junanit a saját kezemmel végeztem ki,mert gonosz vagyok.Tömmören ennyi ,de sokkal érdekesebb volt
CZIBIKLASLO: Köszönöm szépen. Amúgy azért is választok csak csajokat,mert a férfi paletán nagyon sok a nyomi arc.
Hogy-hogy nem birtok a Dantooinon a bikákkal? Én mindig vagy Bastila-Canderus-én,vagy Cart-Bastila-én,vagy Canderus-Carth-én. Mindig legyen egy gyógyító képességel rendelkező és egy jó harcos az oldaladon,és semmi gondotok nem lesz senkivel.
Tudja valaki,hogy Juhanit amikor találkozik egy twilekkel,aki régen meg akarta őt venni,és bosszut forral minden Cathral akivel csak találkozik. Szóval ez a naplomban mindig szerepel az után,hogy taálkoztunk vele,de aztán semmi.
Egyszer a Korriban-on találkoztam vele,amikor pont le száltam a bolygóra,de meg sem mukkant.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.