Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#246076 czibiklaszlo 2008. július. 25. 14:57
czibiklaszlo
Az a robot egy férj potló volt én beszéltem szegénnyel és öngyilkos akart lenni mert a nő mindenre használta és azt mondta inkább a halál Segitettem rajta természetesen és később a nőt ,igaz segitséggal de megtaláltam és egyből bepasizott,gondolom többekközt a robinak ez is közrejátszot AZ a család nem a Matuka ,ha jól irom,modjuk hanem jól irom majd ugyis korrigálja valamelyik kedves rajongó és ot a két családott ugy egymás ellel uszitottam hogy egymást nyirták ki Nekem csak valami bádog robit kellet bezuznom, később a tanácsnál ,mert ennek hirement ,mármint a vérfürdönek ,mindenkinek hazudtam és annyi sötétpontottkaptam hogy egyy átlagos gyerek az iskolás évek alatt összesen nem kap annyit A csajokkal továbbra is vadászgatok tényleg meddig lehet szintettlépni
#245889 superstan 2008. július. 25. 11:22
superstan
#245871 :: czibiklaszlo (2008. július. 25. 10:55)
Én is megrugdostam Tvábbra is vadászgatok a csajokkal mert annyir élvezetes ,feltunungoltam az őlést egyszerre rárontok a 4 fenevadra és halottan borulnak a homokba
Ki kellene nyírnom a mandagóriak (asszem) vezérét . Sajna túl erős, és ott vannak még a segítői is, ezért egy kicsit hanyagolom.Elárultam egy nagy család fejének hogy a fia halott . Most megyek őt elárulni a tanácsnak, hogy elrabolta a másik nagy család fiát .
#245871 czibiklaszlo 2008. július. 25. 10:55
czibiklaszlo
Én is megrugdostam Tvábbra is vadászgatok a csajokkal mert annyir élvezetes ,feltunungoltam az őlést egyszerre rárontok a 4 fenevadra és halottan borulnak a homokba
#245820 superstan 2008. július. 25. 09:51
superstan
#245503 :: czibiklaszlo (2008. július. 24. 18:20)
Ó ,ismét egy nagyszerű idézet tőlem Köszi Hát én nem is tudok mit mondani legfeljebb annyit hogy ismerem én alaposan midkét oldalt és az ember vagy csinál valamit vagy ne is csináljon a semlegesség olyan mint egy fátyol semmit sem takar csak homályoSITHja az ember látását.Majd hozok én világosságot a sötétségben lásd a képet
Gratula Andrasp . Én még mindig az elején járkálok, most vagyok a romoknál amiről álmodtam, kinyírtam két őrrobotot, és épp egy számítógépet rugdosok .
#245748 czibiklaszlo 2008. július. 25. 05:45
czibiklaszlo
Andrasp ,gratulálok én is és a képpel kapcsolatban kapsz egy privát segitséget.Én már annakörültem hogy Bastila-t kitudtam szabaditani a versenyben azota még csak egyszer voltam ilyen környéken és adtan a Manaan egy kis csúf-nak egy csómó pénzt állitolag igy már fog nyyerni.Modjuk a pénzután már előre mentegetőzőtt hogy lehet mégse olyan ügyes majd később azért nézzek vissza Na ebben nem lesz hiba mert olyan vérfürdőt rendezek hogy átsuhan a holtak birodlmába ha nem lesz a pénzem nyereséges.Jelenlega csajokkal vadászgatok tovább ,most tökéletesitettem a lézezkerddobást a gyogyitást is tuningoltam Nekem ez a bolygó anira hangulatos hogy maradok még egy ideig és figyellek titeket Bár ebben a bucka cuccban lehet hogy benézek máshová is
#245564 andrasp 2008. július. 24. 20:22
andrasp
#245503 :: czibiklaszlo (2008. július. 24. 18:20)
Ó ,ismét egy nagyszerű idézet tőlem Köszi Hát én nem is tudok mit mondani legfeljebb annyit hogy ismerem én alaposan midkét oldalt és az ember vagy csinál valamit vagy ne is csináljon a semlegesség olyan mint egy fátyol semmit sem takar csak homályoSITHja az ember látását.Majd hozok én világosságot a sötétségben lásd a képet
a Korribanon is van suhanóverseny?? a Tatooin-on és a Manaan-on már megdöntöttem a rekordokathiába próbálkozok nem sikerül képet feltölteni mert mindig azt írja ki hogy a kép nagyobb mint a megengedett
#245503 czibiklaszlo 2008. július. 24. 18:20
czibiklaszlo
#245484 fyktyvf 2008. július. 24. 18:05
fyktyvf
#245134 :: czibiklaszlo (2008. július. 24. 11:01)
Felesleges benevezni ,mert a hatalmat nem adjuk ki a kezünkből én és Persia_Warrior uraljuk a KOTOR topic-ot,kár nagyszabásu döntögetési terveket szövögetni,mert ez nem verseny itt életekről van szó Padawan jelölt aki most kezdet a 1-et mert ugye még nincs képessége.Padawan aki már a jedi rend elismert tagja.Mester pedigén,én ,én ja és Persian _Warrior Ugyhogy ne nevezzgess hanem szépen kezdjél el játszani és üresedés esetén Padawan ná fogadlak ,vagy Sötét Társam Ez nem viccc,sipircc telepiteni mielőtt végleg magadra maradsz ebben a hatalmas lehetőséggekkel teli Univerzumban
czibiklaszlo írta:

Felesleges benevezni ,mert a hatalmat nem adjuk ki a kezünkből én és Persia_Warrior uraljuk a KOTOR topic-ot,kár nagyszabásu döntögetési terveket szövögetni,mert ez nem verseny itt életekről van szó Padawan jelölt aki most kezdet a 1-et mert ugye még nincs képessége.Padawan aki már a jedi rend elismert tagja.Mester pedigén,én ,én ja és Persian _Warrior Ugyhogy ne nevezzgess hanem szépen kezdjél el játszani és üresedés esetén Padawan ná fogadlak ,vagy Sötét Társam Ez nem viccc,sipircc telepiteni mielőtt végleg magadra maradsz ebben a hatalmas lehetőséggekkel teli Univerzumban

A sötét oldal soha nem győzheti le a Világos nagyhatalmú mestereit, akik mind bölcsességben, mind hatalomban messze felülmúlják a Sith Nagyurakat, bár nem használják ki azt a többi gyengébb képességű emberrel szemben . Így engem sem tudtok megtörni, bár már nem járom a Világos ösvényét, inkább Kreia tanításait vallom magaménak, melyek bár egy Sith-től származnak, a semlegességet, mindkét oldal megértését célozzák
#245482 czibiklaszlo 2008. július. 24. 18:04
czibiklaszlo
Hát nem is kel hozzányulni,ha elfogadtad az adattárolot akkor a küldetéseknél láthatod hogyazt irja hogy egy Hulas nevő csákot kel meg keresni.Őt pedig megtalálod a Manaan -on a kelti központban ,de egyedül legyél és akkor is egyedül legyél amikor a kivégzet illetőkről mész jelenteni.Esküszöm érdemes megcsinálni mindet mert mérgező kardtol kezdve kapsz egy csomo kütyüt ,ráadásul nagyon kalandos és élvezetes
#245412 andrasp 2008. július. 24. 16:54
andrasp
#245408 :: czibiklaszlo (2008. július. 24. 16:50)
Adrsp szerintem ez a bérgyilok küldetéses (poli_fejű)Ha megérkezel a Manaan-ra lesz a keleti város részben egy Hulas nevű csákó hozzá kel odamenni(egyedül)Superstan nem árulok el semmit
de a bérgyilok küldikhez hozzá se nyúltam eddig
Superstan gratulálok ezek szerint túljutottál Malak hajóin még 1szer grat
#245408 czibiklaszlo 2008. július. 24. 16:50
czibiklaszlo
Adrsp szerintem ez a bérgyilok küldetéses (poli_fejű)Ha megérkezel a Manaan-ra lesz a keleti város részben egy Hulas nevű csákó hozzá kel odamenni(egyedül)Superstan nem árulok el semmit
#245360 superstan 2008. július. 24. 15:55
superstan
#245350 :: czibiklaszlo (2008. július. 24. 15:45)
Superstan ,van az a kis radar azon látod hogy hol vannak a gépek a miket le kell szedni azt figyeld közben és menni fog,Seta-mihi küldök egy üzenetett mindjárt.
Azt észre se vettem . Remélem úgy menni fog a dolog kösz .
#245350 czibiklaszlo 2008. július. 24. 15:45
czibiklaszlo
Superstan ,van az a kis radar azon látod hogy hol vannak a gépek a miket le kell szedni azt figyeld közben és menni fog,Seta-mihi küldök egy üzenetett mindjárt.
#245329 superstan 2008. július. 24. 15:20
superstan
#245323 :: seta-mihi (2008. július. 24. 15:12)
Légyszi még egyszer írd le,mert úgylátszik lassú felfogású vagyok. Felmentem az origo szoftver bázisra,de onnan stop. Egyszerűen nem tudom,hogy melyik be kell belépni,egy csomó letöltést csináltam már,de azokat meg nem találom a saját gépen. Légyszi valaki!HELP ME! Nagyon röstelem de ez van.
Ha tőlem kérdezted, most öltem meg Davikot, a bebugyolált fazonra meg rázúdult egy elég termetes vas "állvány". A legelső bolygóról szöknék meg, de ránk támadnak a sithek és mindig felrobbantják a hajót. Ha nem tőlem kérdezted, akkor mostmár mindenki tudja hogy pontosan hol vagyok .
#245323 seta-mihi 2008. július. 24. 15:12
seta-mihi
Légyszi még egyszer írd le,mert úgylátszik lassú felfogású vagyok. Felmentem az origo szoftver bázisra,de onnan stop.
Egyszerűen nem tudom,hogy melyik be kell belépni,egy csomó letöltést csináltam már,de azokat meg nem találom a saját gépen. Légyszi valaki!HELP ME! Nagyon röstelem de ez van.
#245315 superstan 2008. július. 24. 15:07
superstan
#245302 :: andrasp (2008. július. 24. 14:47)
jó is az én is használtam a 2 be és szép ívben letam hogy Jedi vok lehet hogy átállok... sőt biztos is mert már csak 1szer kitolom jedin és végeztem
Már sikerült megcsinálnom a sith bázist, de azért kösz Persian Warrior . Amikor már hagytam volna el az épületet, benyitottam egy szobába ahol volt 2 sith őr, és 2 sima emberke szürke ruhában. Mindakettő harcost megölték (engem és Missiont) és csak a robot maradt talpon . Szerencsére akkorra már csak egy őr volt meg egy sima ember, a másik kettő azért halt meg, mert az ember plazma bombákat dobált. Sikerült őket megölni a robottal . De most nagyon szenvedek, épp menekülnénk el a bolygóról de sith őrhajók támadtak meg . Nem tudom őket megölni mert mindig felrobbantanak .
#245302 andrasp 2008. július. 24. 14:47
andrasp
#245268 :: czibiklaszlo (2008. július. 24. 14:12)
Tényleg volt valami robbanás, de ezzel nem is nagyon törödtem Hozzám nem nagyon szoltak semmit mert én a kocsmába már kerek -perec tisztáztam velük,hogy logni fog a belük Én egyébbként a villámokat használom
jó is az én is használtam a 2 be és szép ívben letam hogy Jedi vok lehet hogy átállok... sőt biztos is mert már csak 1szer kitolom jedin és végeztem
#245268 czibiklaszlo 2008. július. 24. 14:12
czibiklaszlo
Tényleg volt valami robbanás, de ezzel nem is nagyon törödtem Hozzám nem nagyon szoltak semmit mert én a kocsmába már kerek -perec tisztáztam velük,hogy logni fog a belük Én egyébbként a villámokat használom
#245255 seta-mihi 2008. július. 24. 13:48
seta-mihi
czibiklaszlo,persian_warrior mesterek: Nagyon szépen köszönöm,és ígérem hogymost rögtön utána is nézek.

Még egyszer köszi,köszönöm.
#245252 czibiklaszlo 2008. július. 24. 13:41
czibiklaszlo
Nem jól irtam mert a progi neve PHOTOSCAPE ,remélem időben szoltam Én azokat is kinyirtam mert volt ott hátul egy szémét kupac és valami nő kiabált ezek a nyomoroncok meg beásták magukat a homokba és onnan jöttek elő,hamarasan megint a homokba kerültek közben rőfőgve visitoztak a diéta-szökevények