a gépigényes dolgot megoldottma thx hát a bolygok sorrendje elveikben mind1 bár én a végigjátszásnak megfelelö sorrnedbe megyek bolygok tekintetében.. ugy egymásutáninak érzi az ember nekem viszont az a kérdésem lenne h a magyarositást hova kell bemásloni v ilyesmi?
Persian az oszlopos megoldás hát nehéz eset, nem akarok mondani hüyleséget de rengeteg lépésböl áll az egész én anon egy különpapirra irtam fel,ha megtalálom akkor priv üzibe esetleg elküldöm neked ha érdekel
Delta,én nem látom így.Az első KOTOR-al nekem egálban van(sőt,még jobban szeretem a nagyobb tápolási lehetőségek,szinesebb társrendszer miatt)a TSL,és ne szidd az Obsidiant,ezt a cuccot fél-egy év alatt csinálták meg,és a nagy részét be sem otimizálták a kész játékba,mert a LucasArts kiadatta velük fékészenDe ezalatt ez egy év alatt olyan 2.részt csináltak,ami felér(nálam le is előzi,csak a MalachorV lett volna komplexebb:/)az első résszel.A Gizka Restoration project-el(ha kiadják egyáltalán)sárba tiporhatja az első részt
Alicool írta:
Delta,én nem látom így.Az első KOTOR-al nekem egálban van(sőt,még jobban szeretem a nagyobb tápolási lehetőségek,szinesebb társrendszer miatt)a TSL,és ne szidd az Obsidiant,ezt a cuccot fél-egy év alatt csinálták meg,és a nagy részét be sem otimizálták a kész játékba,mert a LucasArts kiadatta velük fékészenDe ezalatt ez egy év alatt olyan 2.részt csináltak,ami felér(nálam le is előzi,csak a MalachorV lett volna komplexebb:/)az első résszel.A Gizka Restoration project-el(ha kiadják egyáltalán)sárba tiporhatja az első részt
Hosszú post-ba kellene leírnom mindazt, ami nem nyerte el a tetszésemet, így csak annyit mondanék, hogy hamarosan teszt kerül ki az oldalra, a Kotor 2-ről (ezt onnan is tudom bizosan, mivel az én tollamból származik). A Malachor-ra reagálva, az a rész nem kevésbé komplex lett, hanem szánalmas. Szánalmas, mert semmi kihívást nem nyújtott (az összes opponensemet egyetlen Force Storm-mal intéztem el), a dialógusokon látszott, hogy már nagyon kapkodott az Obsidian (kellett nekik bevállalni a Neverwinter Nights II-őt zsinórban...) és végül, de nem utolsó sorban
...És már elnézést: mi akar az a 3 lila, megidézett fénykard lenni?
. Elhiheted, hogy nem élveztem, hogy le kellett húznom azt a játék folytatását, mely az én képzeletbeli dobogómon első helyen díszeleg.
BuFe7 írta: Hát...Most, hogy így mondod BIZTOS, hogy kipróbálom!
Érdemes kipróbálni, hátha bejön az új stílus, egyébként a széria szembeköpése, lábbal tiprása. Egy fordulatnak gúnyolt, előrelátható cselt tudtak felmutatni Obsidian-ék. Újítást pedig szinte nem is tartalmaz. Normális esetben még egy tesztet is olvashatnál róla itt a PGO-n, ám legyen elég egy "figyelmeztetés": ne legyenek nagyok az elvárásaid.
Hali mindenkinek? Megtudná vki mondani h mennyit kostál a Kotor 1-2? anno ismi kölcsönadta h probáljam ki,nagyon jó game föleg az elsö bár a másodikba a harcoláis ujitás meg a segitök változatossága az ami bejött nekem de mondjuk nemtudtam a nem jedi segitöböl jedit csinálni amit anno irtak h lehet
Hát...Most, hogy így mondod BIZTOS, hogy kipróbálom!
BuFe7 írta:
Érdemes kipróbálni, hátha bejön az új stílus, egyébként a széria szembeköpése, lábbal tiprása. Egy fordulatnak gúnyolt, előrelátható cselt tudtak felmutatni Obsidian-ék. Újítást pedig szinte nem is tartalmaz. Normális esetben még egy tesztet is olvashatnál róla itt a PGO-n, ám legyen elég egy "figyelmeztetés": ne legyenek nagyok az elvárásaid.
miért mondod? van benne fordulat, izgalamas(még az utolsó 1-2 óra is, amit mások unalmasnak mondanak) a végén megérted a gonoszt (kotor2) és megtudod hová lett kotor1 beli karaktered (ez is kotor2 )
Nem hiszem el! Azt hittem a történet sokkal jobb lesz!
miért mondod? van benne fordulat, izgalamas(még az utolsó 1-2 óra is, amit mások unalmasnak mondanak) a végén megérted a gonoszt (kotor2) és megtudod hová lett kotor1 beli karaktered (ez is kotor2 )
én örülnék a 3-nak. ez a "2-höz készül kieg" dolog nagyon kamu. alapból nem lenne nagy siker a grafika miatt (nem mintha ez számítana, de igenis sok embernek számít). én egyenlőre a force unleashed-nek örülnék pc-n. utána jöhet a KotOR3 meg a többi.
tényleg, nektek nem volt olyan, h bizonyos helyeken (főleg ajtóknál) megállt a játék egy picit, majd miután továbbment, a harcnál nem volt animácó?!
persian warrior nem tudom kire gondolsz asszem a főmuftira ( lehet választani, hogy vele vagy ellene vagy - én mindig vele voltam ) úgy öltem meg, hogy a vukinak adtam egy kardot, emrt erős én meg dobáltam őket gránáttal, ez elméletileg elég - de nem tudo pontosan mert már van vagy egy éve hogy végigvittem
Hát Persian_Warrior,nem nagyon vágod a témátMajd belejössz,és olyan rutinos nerd leszel mint Fyktyvf,Gepard,vagy énAmúgy szerintetek Visas vagy Handmaiden a jobb bőr?
Hát Persian_Warrior,nem nagyon vágod a témátMajd belejössz,és olyan rutinos nerd leszel mint Fyktyvf,Gepard,vagy énAmúgy szerintetek Visas vagy Handmaiden a jobb bőr?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.