Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#186216 krisz113 2008. március. 05. 13:22
krisz113
#186170 :: Alicool (2008. március. 05. 08:38)
Egyszerű,nyalj be neki erősen,de mielőtt Jedivé teszed,legyél benne biztos hogy gonosz vagy.Ekkor sith lesz belőle.
eddig csak annyit halottam Bao Dur erő érzékennyé tételéről, hogy vigyem sok hejre, de pontosan mit kell csinálni? mert már csak ő hiányzik a listáról
#186170 Alicool 2008. március. 05. 08:38
Alicool
Egyszerű,nyalj be neki erősen,de mielőtt Jedivé teszed,legyél benne biztos hogy gonosz vagy.Ekkor sith lesz belőle.
#186099 Vader nagyur 2008. március. 04. 21:54
Vader nagyur
#186089 :: fyktyvf (2008. március. 04. 21:41)
Deltaleader írta: Vader nagyur írta:Gondolom, Darth Maul-ra gondoltál, a Baljós Árnyakból (avagy, a The Phantom Menace). Amúgy Bao Dur, és Darth Maul, tényleg iszonyatosan hasonlítanak egymásra, egy-két dolgot leszámítva. És alapjában véve, ugyanabból a fajból valókak is mindketten. Igen, méghozzá a Zabrak fajból. Egyébként ha már így szóba jött Bao-Dur. Rendkívül idegesített, hogy semmit sem tudtam kiszedni belőle 30 óra játékidő után sem. Szerintem rossz az egész rendszer úgy ahogy van. A játék közel sem olyan jó, hogy többször végigjátssza az ember, és mivel az influence-et figyeli a gépezet az XP helyett, számomra igencsak frusztráló, mikor kiváncsi lennék mindkét oldal történetére. A dark side-os karakterek nem nyílnak meg light side-osok előtt, ami szintén egy súlyos minusz nálam.
Az, hogy te nem tudod előhozni, nem jelenti azt, hogy rossz . Az meg, hogy Dark Side-os kari nehezebben nyílnak meg, az nem mínusz, hanem következetesség . Az meg, hogy közel sem olyan jó, hogy többször végigjátssza az ember megint csak szubjektív, én 6-szor (legalább) toltam végig...
Na Persian, ez a "fajta" Bao Dur-od, már teljesen Dart Maul-os. Márcsak fénykardot kell neki szerezned, és kész.
#186089 fyktyvf 2008. március. 04. 21:41
fyktyvf
#186052 :: Deltaleader (2008. március. 04. 20:46)
Vader nagyur írta: Gondolom, Darth Maul-ra gondoltál, a Baljós Árnyakból (avagy, a The Phantom Menace). Amúgy Bao Dur, és Darth Maul, tényleg iszonyatosan hasonlítanak egymásra, egy-két dolgot leszámítva. És alapjában véve, ugyanabból a fajból valókak is mindketten.
Igen, méghozzá a Zabrak fajból. Egyébként ha már így szóba jött Bao-Dur. Rendkívül idegesített, hogy semmit sem tudtam kiszedni belőle 30 óra játékidő után sem. Szerintem rossz az egész rendszer úgy ahogy van. A játék közel sem olyan jó, hogy többször végigjátssza az ember, és mivel az influence-et figyeli a gépezet az XP helyett, számomra igencsak frusztráló, mikor kiváncsi lennék mindkét oldal történetére. A dark side-os karakterek nem nyílnak meg light side-osok előtt, ami szintén egy súlyos minusz nálam.
Deltaleader írta:

Vader nagyur írta:
Gondolom, Darth Maul-ra gondoltál, a Baljós Árnyakból (avagy, a The Phantom Menace). Amúgy Bao Dur, és Darth Maul, tényleg iszonyatosan hasonlítanak egymásra, egy-két dolgot leszámítva. És alapjában véve, ugyanabból a fajból valókak is mindketten.

Igen, méghozzá a Zabrak fajból.

Egyébként ha már így szóba jött Bao-Dur. Rendkívül idegesített, hogy semmit sem tudtam kiszedni belőle 30 óra játékidő után sem. Szerintem rossz az egész rendszer úgy ahogy van. A játék közel sem olyan jó, hogy többször végigjátssza az ember, és mivel az influence-et figyeli a gépezet az XP helyett, számomra igencsak frusztráló, mikor kiváncsi lennék mindkét oldal történetére. A dark side-os karakterek nem nyílnak meg light side-osok előtt, ami szintén egy súlyos minusz nálam.

Az, hogy te nem tudod előhozni, nem jelenti azt, hogy rossz . Az meg, hogy Dark Side-os kari nehezebben nyílnak meg, az nem mínusz, hanem következetesség .

Az meg, hogy közel sem olyan jó, hogy többször végigjátssza az ember megint csak szubjektív, én 6-szor (legalább) toltam végig...
#186052 Deltaleader 2008. március. 04. 20:46
Deltaleader
#186032 :: Vader nagyur (2008. március. 04. 20:25)
Gondolom, Darth Maul-ra gondoltál, a Baljós Árnyakból (avagy, a The Phantom Menace). Amúgy Bao Dur, és Darth Maul, tényleg iszonyatosan hasonlítanak egymásra, egy-két dolgot leszámítva. És alapjában véve, ugyanabból a fajból valókak is mindketten.
Vader nagyur írta:

Igen, méghozzá a Zabrak fajból.

Egyébként ha már így szóba jött Bao-Dur. Rendkívül idegesített, hogy semmit sem tudtam kiszedni belőle 30 óra játékidő után sem. Szerintem rossz az egész rendszer úgy ahogy van. A játék közel sem olyan jó, hogy többször végigjátssza az ember, és mivel az influence-et figyeli a gépezet az XP helyett, számomra igencsak frusztráló, mikor kiváncsi lennék mindkét oldal történetére. A dark side-os karakterek nem nyílnak meg light side-osok előtt, ami szintén egy súlyos minusz nálam.
#185819 fyktyvf 2008. március. 04. 15:49
fyktyvf
#185505 :: Marka Ragnos (2008. március. 03. 18:59)
Goto nem hal meg. A pali még a jachtján is csak hologram volt. Valahol nar Shadaan vagy akár Coruscanton bujkál nnan irányít. Az a hajó szeritem épphogy csak nem "él" nem hiszem, hogy olyan bonyolult volna az irányítása akár a galaxis túloldaláról. GO-TO pedig Hk-47 martalékává válik (csak hát ezt már nem láthatjuk) de abban a Gizkaworks készítette ressurection vagy milyen projectben van egy csomó videó, az egyikben szépen megjelenik Hk ésleabálja "Fat One-t" miután az volt olyan kedves és kicsapta Bao Dur kis sompolygójának az áramköreit. De lehet hogy az már Hk-51... Na igen má nem emlékszek rá pontosan.
Marka Ragnos írta:

Goto nem hal meg. A pali még a jachtján is csak hologram volt. Valahol nar Shadaan vagy akár Coruscanton bujkál nnan irányít. Az a hajó szeritem épphogy csak nem "él" nem hiszem, hogy olyan bonyolult volna az irányítása akár a galaxis túloldaláról.

GO-TO pedig Hk-47 martalékává válik (csak hát ezt már nem láthatjuk) de abban a Gizkaworks készítette ressurection vagy milyen projectben van egy csomó videó, az egyikben szépen megjelenik Hk ésleabálja "Fat One-t" miután az volt olyan kedves és kicsapta Bao Dur kis sompolygójának az áramköreit. De lehet hogy az már Hk-51... Na igen má nem emlékszek rá pontosan.

A-a. Ez sem stimmt, de az igazság elég spoileres, aki nem akarja, hogy lelőjem a poént, ne olvassa el

#185806 Sarevok18 2008. március. 04. 15:23
Sarevok18
Helyesen mandalori és Mandalore. Legalábbis én úgy tudom.

Most játszom végig harmadszor a II. részt. (Még az elején tartok, Telos után a Dantooineon.) A "testre szabott" kristály nem feltétlenül kell a fénykardhoz.
#185611 Vader nagyur 2008. március. 03. 22:35
Vader nagyur
#185597 :: Tenebra (2008. március. 03. 21:50)
Két dolog lehet: 1. vagy félreérthettél valamit, és még valóban hiányzik egy komponens (a lens pl. megtévesztő, eleinte én is azt hittem, hogy veszek egy lens-t, de mivel lens fixture kell, így beszívtam. Nem lehet, hogy neked is csak sima valami van, és nem fixture? Fixture kell mindenből. ) Illetve kell egy kristály is, Dantooine-ról, a saját, testre szabott kristályod, a barlangból. (Ahol az egyik Jedi is lesz majd). Az is meg van? 2. Ez egy bug. Sajnos előfordul a játékban. Nekem Atris-nél jött elő hasonló: az istennek nem akart elengedni a telosi akadémiáról. Lehet, itt is az van, hogy bebugzott a játék, és nem akar tovább engedni. Ezesetben vagy tölts vissza egy játékállást, vagy bírd ki a Dxun-ig, asszem, ott lehet először lézerkardot szerezni kompletten. Ha jó karaktered van, SZVSZ lézerkard nélkül is kiválóan lehet vele nyomulni egész sokáig XD. (Nekem egyik végigjátszásnál az Onderonon sem volt még lézerkardom... . )
Én a bugra gyanakszom, de akkor majd megyek a Dxunra, és akkor majd ott szerzek fénykardot, de fénykard nélkül is elég erős karakterem van, ezért "normál" fegyverekkel is "legyőzhetetlen" vagyok.
#185597 Tenebra 2008. március. 03. 21:50
Tenebra
#185589 :: Vader nagyur (2008. március. 03. 21:21)
Kéne egy kis segítség, Bao Dur-ral kapcsban:
Két dolog lehet:
1. vagy félreérthettél valamit, és még valóban hiányzik egy komponens (a lens pl. megtévesztő, eleinte én is azt hittem, hogy veszek egy lens-t, de mivel lens fixture kell, így beszívtam. Nem lehet, hogy neked is csak sima valami van, és nem fixture? Fixture kell mindenből. )
Illetve kell egy kristály is, Dantooine-ról, a saját, testre szabott kristályod, a barlangból. (Ahol az egyik Jedi is lesz majd). Az is meg van?

2. Ez egy bug. Sajnos előfordul a játékban. Nekem Atris-nél jött elő hasonló: az istennek nem akart elengedni a telosi akadémiáról. Lehet, itt is az van, hogy bebugzott a játék, és nem akar tovább engedni.
Ezesetben vagy tölts vissza egy játékállást, vagy bírd ki a Dxun-ig, asszem, ott lehet először lézerkardot szerezni kompletten. Ha jó karaktered van, SZVSZ lézerkard nélkül is kiválóan lehet vele nyomulni egész sokáig XD. (Nekem egyik végigjátszásnál az Onderonon sem volt még lézerkardom... . )
Post tenebras lux
#185505 Marka Ragnos 2008. március. 03. 18:59
Marka Ragnos
Goto nem hal meg. A pali még a jachtján is csak hologram volt. Valahol nar Shadaan vagy akár Coruscanton bujkál nnan irányít. Az a hajó szeritem épphogy csak nem "él" nem hiszem, hogy olyan bonyolult volna az irányítása akár a galaxis túloldaláról.

GO-TO pedig Hk-47 martalékává válik (csak hát ezt már nem láthatjuk) de abban a Gizkaworks készítette ressurection vagy milyen projectben van egy csomó videó, az egyikben szépen megjelenik Hk ésleabálja "Fat One-t" miután az volt olyan kedves és kicsapta Bao Dur kis sompolygójának az áramköreit. De lehet hogy az már Hk-51... Na igen má nem emlékszek rá pontosan.
#185216 Vader nagyur 2008. március. 03. 14:40
Vader nagyur
#185199 :: krisz113 (2008. március. 03. 13:56)
több XP, talán ennyi a szemmellátható külömbség
Meglehet, de én nem figyeltem, hogy mennyi XP-t kaptam érte.
Amúgy lenne egy kérdésem Goto-val kapcsolatban a KOTOR II-ben:
#185199 krisz113 2008. március. 03. 13:56
krisz113
#185196 :: Vader nagyur (2008. március. 03. 13:51)
több XP, talán ennyi a szemmellátható külömbség