Persian_Warrior írta: LOL. "I'm the Dark Lord of the Sith!"
Egyébként ha lightos vagy akkor a más trükköket tanácsos megtanulnod,mert az erővihar darkside képesség. Láttad már Yodát valaha erővillámokat csiholni? XD
Hja, szerinted a Light Side-os Jedimester olyan, mint a frissen mosott fehér hó? Hát neki is kell valami támadó képesség
Deltaleader: még mindig érdekelne, hogy hogy tudtad 35. szintre feltolni a karidat, mert nekem az összes (és én is meggyőződtem róla, hogy az az összes) quest megcsinálása után is csak a 32. szintet értem el, és ebben már benne volt az, hogy kihasználtam a Hanharros glitch-et....
fyktyvf írta:
Deltaleader: még mindig érdekelne, hogy hogy tudtad 35. szintre feltolni a karidat, mert nekem az összes (és én is meggyőződtem róla, hogy az az összes) quest megcsinálása után is csak a 32. szintet értem el, és ebben már benne volt az, hogy kihasználtam a Hanharros glitch-et....
Igen, ennek már három éve ...mindenesetre annyit tudok, hogy a galaxis minden zugát bejártam, minden quest-et megcsináltam, bonus-t is, és emellett ugyebár light side-os karakterből adódóan voltak ellenségeim szép számmal. Aztán az is lehet, hogy csak lvl 34. voltam, közel a 35.-höz. Mindenesetre ezután nem mondhatjátok, hogy felületesen néztem a programot, a tesztemben. Természetesen, most megy a negyedik végigjátszás, és bevallom nem változott a véleményem...
Lol,én 29-es Jedi Watchman vagyok,és még csak a NIhilus-fight van készülőben.És 100 a wisdom(csíteltem,kiváncsi voltam hogy sebez így egy Force Storm..).Modok rulzanak!
Alicool írta: Persian,ezt most komolyan gondolod?!Menj ki a leszállóhelyre,és cseréld ki Atton-t valakire.Ezek az újoncok nem tudnak improvizálni,igaz Fyktyvf?
Így van koma
Persian_Warrior írta: Én nem vagyok kezdő! Ez a harmadik végigjátszásom ember!
De hát Atton megtérítése alap
attont, már angolul sikerült megtérítenem, de magyarúl már kéjálom. Amúgy nemkem már vagy10. végigtolásom lehet, de sohasincs szívem a rosz oldalon végigvinni.
LX: Addig oké, hogy azt írod, "nem szereted". Na de hogy az összes többi jobb lenne? Nagy hülyeség. A KOTOR a legjoss Star Wars game, csak a stílusa idegen a többitől (azok akciójátékok, ez meg szerepjáték).
Mondjuk én is "kijelenthetem", hogy a KOTOR-ok a legjobb Star Wars játékok. És ezt úgy mondom, hogy én szinte már az összes eddig megjelent Star Wars játékkal játszottam.
Amúgy lenne egy kérdésem a KOTOR II-vel kapcsban:
Hogyan lehet megadni, a fénykardhazsnálathoz szükséges képességet mondjuk Attonnak?
LX: Addig oké, hogy azt írod, "nem szereted". Na de hogy az összes többi jobb lenne? Nagy hülyeség. A KOTOR a legjoss Star Wars game, csak a stílusa idegen a többitől (azok akciójátékok, ez meg szerepjáték).
#191135 :: Vader nagyur (2008. március. 16. 09:52)
Előbb már írták a fórumban (pár oldallal előbb) . De mindenesetre, női fő karakterednek kell lennie, és a jó oldalon kell állnod, és akkor becsatlakozik a csapatodba, Handmaiden helyett.
Vader nagyur írta:
Előbb már írták a fórumban (pár oldallal előbb) . De mindenesetre, női fő karakterednek kell lennie, és a jó oldalon kell állnod, és akkor becsatlakozik a csapatodba, Handmaiden helyett.
Női karid kell hogy legyen, de NEM szükséges Light Side-osnak lenned.
Disciplet hogyan tudom rávenni, hogy csatalkozzon hozzám?
Emberek, a legelső postot kellett volna a videónál elolvasni.... Előbb a Carth-tal való dumálásban kell addig eljutni, hogy meséljen a fiáról, és a gyerek ezután jelenik meg.......
Kösz. Asszem, akkor majd hamarosan újra elkezdem, a KOTOR I-et, és megpróbálok találkozni Carth fiával.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.