ÜDV MEGINT!
A KOTOR 1-el már meg jártam TARIST(az az átkozott MALAK romhalmazzá tette egyenlővé ezt a szép bolygót.Ezért meg fog fizetni),túl vagyok a jedi kiképzésen(hát a DANTOOIN még szebb mint a 2 -ben volt.Igaz itt még nem avatkoztak be a SITH-ek),DORAK MESTER azt javasolta hogy,JEDI TANÁCSOS legyek,és én meg is fogadtam.Amúgy a MATALE és a SANDALAROK családot nem sikerült kibékiteni,de a ket fiatal legalább élheti a szabad életet.JUHANIT is sikerült vissza hoznom a világos oldalra,és csatlakozott a kis csapatomhoz.Ha már a csapatról beszélek,még ki kell emelnem MISSION és ZAALBAR-t.Ők is nagyon jól el lettek találva.Imádom őket.Egyedül CANDEROUS nem tetszik(a 2-ben szintén nem tetszet MANDALOR,vagy nem is tudom hogy hivják).T3-M4 meg maradt ugyanolyan kis szeretettre méltó kis droid,mint a 2-ben volt.
Elnézéseteket kérem,hogy egy kicsit elragadtam magam a játék élményemmmel kapcsolatban,de remélem hogy nem baj.
Egyszerűen nem tudok betelni vele.(de szerintem nem vagyok egyedül).
Egy kis HELP-re lenne szükségem.
Nem tudom,hogy melyik bolygóra kell először utaznom,hogy össze álljon a CSILLAGTÉRKÉP.(vagy,mindegy a sorrend?)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Hello!
Nem rég vittem ki én is
A csillagtérképeket én a következő sorrendben kerestem fel: Manaan, Tatuin, Kahsyyyk, Korriban
A KOTOR 1-el már meg jártam TARIST(az az átkozott MALAK romhalmazzá tette egyenlővé ezt a szép bolygót.Ezért meg fog fizetni),túl vagyok a jedi kiképzésen(hát a DANTOOIN még szebb mint a 2 -ben volt.Igaz itt még nem avatkoztak be a SITH-ek),DORAK MESTER azt javasolta hogy,JEDI TANÁCSOS legyek,és én meg is fogadtam.Amúgy a MATALE és a SANDALAROK családot nem sikerült kibékiteni,de a ket fiatal legalább élheti a szabad életet.JUHANIT is sikerült vissza hoznom a világos oldalra,és csatlakozott a kis csapatomhoz.Ha már a csapatról beszélek,még ki kell emelnem MISSION és ZAALBAR-t.Ők is nagyon jól el lettek találva.Imádom őket.Egyedül CANDEROUS nem tetszik(a 2-ben szintén nem tetszet MANDALOR,vagy nem is tudom hogy hivják).T3-M4 meg maradt ugyanolyan kis szeretettre méltó kis droid,mint a 2-ben volt.
Elnézéseteket kérem,hogy egy kicsit elragadtam magam a játék élményemmmel kapcsolatban,de remélem hogy nem baj.
Egyszerűen nem tudok betelni vele.(de szerintem nem vagyok egyedül).
Egy kis HELP-re lenne szükségem.
Nem tudom,hogy melyik bolygóra kell először utaznom,hogy össze álljon a CSILLAGTÉRKÉP.(vagy,mindegy a sorrend?)
A kotorII legelején amikor egy kis robottal kell menni, bejutok egy hangárba, két oldalt mágnesesen lezárt ajtók, Középen egy emelvényen van egy konzol ami nem működik, meg akarom javítani, de azt írja kell vmi alkatrész de nekem olyan nincs, visszamentem teljesen mindent megnéztem, minden robotot kipakoltam de egybe sincs olyan alaktrész ami nekem kéne. Hogy lehet megcsinálni? Előre is kössz.
lopika1 írta:
A kotorII legelején amikor egy kis robottal kell menni, bejutok egy hangárba, két oldalt mágnesesen lezárt ajtók, Középen egy emelvényen van egy konzol ami nem működik, meg akarom javítani, de azt írja kell vmi alkatrész de nekem olyan nincs, visszamentem teljesen mindent megnéztem, minden robotot kipakoltam de egybe sincs olyan alaktrész ami nekem kéne. Hogy lehet megcsinálni? Előre is kössz.
Akkor egészen konkrétan... Van egy ajtó, amin ha elindulsz lefelé lesz egy folyosó pár robottal az útban. Azokat szétkapod, mész tovább, átmész egy másik terület(rész)re, Peragus Fuel Depot azt hiszem. Ott lesz pár droidroncs, az egyikben találnod kell 1-2 Deadly Sonic Mine-t, azaz hangaknákat (képzavar ), amivel be lehet robbantani az eddig lezárt ajtót, innen szükség lesz egy-két dologra, ezután mehetsz a konzolhoz újra. A lényeg az, hogy ki tudd nyitni a jobb oldali lezárt ajtót (ha a konzollal szemben állsz) és onnan mehetsz tovább.
kotor 1-ben világos oldalon befejezem elölöm Malakot, majd ki jövök az ajtón és Bastila és Carth vár ott elmondom neki mi történt, aztán beszállunk az ebon hawk-ba majd jönnek a videók, nah most itt van a gáz
Ugyanis a kövezkező "pálya" részen sajnos egy nagy fekete képernyő fogad :-( , nem tudod miért??
Tuti h nem fagy be mert ha nyomom a "W"-t akkor hallom h caflat előre, próbáltam h elmentem és majd vissza töltöm, de akkor meg nem akarja vissza tölteni
Nagyon kíváncsi lennék a végére!!
HÁT Én csak annyit mondok:srácok NE KOTORásszatok a MÚLTban.Egyébbként van hozzá végigjátszás,vagy én is........ vagyok .Amugy én még a hajóban is eltévedtem többször.Komolyan.DE ez már régen volt.
Én találtam hátrébb, pár ládában, alkatrészeket. Ezeket a ládákat különben, ha jól emlékszem, be kell robbantani.
#197093 :: Vader nagyur (2008. március. 30. 16:58)
Én ezt csináltam az arénában, talán ez neked is bejön:
Gránátokkal dobálam az ellent. Illetve mondjuk csináltam többször olyat is, hogy mondjuk egy ajtó előtti helyet (ahol tudtam, ha kinyítom az ajtót rám ront az ellen) telekraktam aknákkal, és amikor megakartak támadni, akkor fölrobbantak. De a fő, hogy próbálkozz többször, mert meg lehet csinálni azt a részt, és nem kell hozzá az örökélet.
Amúgy ha nem megy és kódokhoz folyamodnál, akkor ott van a Cheat Land a "guruk" mellékletén. Vagy a Google.
Köszi a segítséget! Rögtön ki is próbálom.
Sajna a chatlanden nem találtam olyan kódot ami kellene mást meg nem akarok használni.
Hellósztok fiúk lányok eggyetlen kérdésem lenne : Csak egyetlene egy kód kéne a kotor 2 höz az örökéletlétezik iylen ? . Nem szoktam csalni de ezt a játékot nagyon imádom és mióta megjelent nem bírtam végigjátszani Na nem vagyok béna csak egy részt soha nem tudtam megcsinálni A játék vége felé (legalábbis nálam uccsó bolygó Nar Saada) nem birtam Mirával kinyirni az őröket az arénában(Hanharrt legyűrtem) .
Ha valaki tud kérem segítsen!
Én ezt csináltam az arénában, talán ez neked is bejön:
Gránátokkal dobálam az ellent. Illetve mondjuk csináltam többször olyat is, hogy mondjuk egy ajtó előtti helyet (ahol tudtam, ha kinyítom az ajtót rám ront az ellen) telekraktam aknákkal, és amikor megakartak támadni, akkor fölrobbantak. De a fő, hogy próbálkozz többször, mert meg lehet csinálni azt a részt, és nem kell hozzá az örökélet.
Amúgy ha nem megy és kódokhoz folyamodnál, akkor ott van a Cheat Land a "guruk" mellékletén. Vagy a Google.
#196839 :: Vader nagyur (2008. március. 30. 10:52)
Nekem, még nem volt semmi gondom a mentéseimmel. Amúgy a Peragus II szerintem is elég unalmas volt, meg valahogy jobban szeretek élettel teli helyeken menni.
Vader nagyur írta:
Nekem, még nem volt semmi gondom a mentéseimmel. Amúgy a Peragus II szerintem is elég unalmas volt, meg valahogy jobban szeretek élettel teli helyeken menni.
Nem tudom, nekem tetszett Elhagyott bányakolónia jó kis misztikus zenével HK-50 külön nagy poén volt Egyedül a Sith Assasinos szórakozást útáltam a Harbingeren, a Kreia-Sion final countdown viszont király XD
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.