Sikerült tovább jutnom,bár nem is tudom,hogy mi volt ebben olyan nehéz(a szélhámos droid esetében,szinte egyből megoldottam a próblemót)de a ti együttes segítségetekkel ez is sikerült.
Még hátra van a méregkard megszerzése(meg persze a két csapda,de remelem ezzen is túl juttok).
Ne haragudj,de azt hiszem rosszul írtam le az imént!
Van egy oszlop,amin négy energia karika van(piros,zöld,sárga,kék),és ezeket kell a három oszlop közül,a jobb oldalira rátenni,hogy be tudjak jutni AJUNTA PALL KARDJÁÉRT!
Én KOTOR2-vel folytatott igen hosszú kapcsolatom folyamán sajnos több kemény bugba is beleakadtam, egyik legidegesítőbb a Citadel Station-ös Bounty: Wanted Criminals küldetés volt, melynek során a bolygó felszínén nem jelentek meg a keresett bűnözők, pedig előtte teljesítettem a feltételt. De több ilyen, és más zavaró hibákkal is összefutottam, de még így sem nagyon vészes a dolog szerintem.
No meg a TSL Restoration Project Keresd fel a Gizka Project honlapját, ők próbálják meg a szerencsétlen módon kihagyott dolgokat a játékba visszapakolni. Nekem még van hitem, hogy el fog készülni
Amúgy látom, hogy halad a dolog, tegnap-tegnapelőtt még 30 ismert megoldatlan bug volt, ma már csak 26. Ha a számláló véglegesen 0-ra érkezik, akkor végre kijön a public release, és akkor eljön a Mennyek Országa, és fél évig semmi más, csak KOTOR2
Na progress report Most megyek light side sentinel csajjal éppen, az előző végigjátszás pedig Sith Lorddal volt, 28-as szinten végeztem be, 41-es Wisdommal és 810 (kb.) Erőponttal
Amúgy a Restoration Project hogy halad? Ahogy láttam a 1b5-ös buildnél tartanak, és még 30 megoldatlan bug van, de a legutolsó videó októberből való, remélem nem fulladtak le...
Én amikpr sith nagyúrként játszottam végigé, 30-as szinten voltam. De az biztos, hogy nagyon megéri sith nagyúrnak lenni a KOTOR II-ben.
Na progress report Most megyek light side sentinel csajjal éppen, az előző végigjátszás pedig Sith Lorddal volt, 28-as szinten végeztem be, 41-es Wisdommal és 810 (kb.) Erőponttal
Amúgy a Restoration Project hogy halad? Ahogy láttam a 1b5-ös buildnél tartanak, és még 30 megoldatlan bug van, de a legutolsó videó októberből való, remélem nem fulladtak le...
OFFajna még nem tudtam játszani a KOTOR 1-el,mert megvettem az EMPIRE EARTH 2-őt(csak azért,mert az 1 már megvan,és az nagyon tetszett).Rögtön ki is próbáltam.Nagyon jó kis játék,de az 1-től egy kicsit eltér.
Amúgy,ha tetszet a KOTOR 1,akkor a 2-tőtt is kiválónak fogod találni.
Engem az 1-ső rész ámulattba ejtett,bár még csak most fogok utazgatni,de szerintem sokkal több benne a póén(MISSION beszélgetései ZAALBAR-ral,CART és BASTILLA),több bejátszás,videók.
Azért a 2-tő sem rossz,csak szerintem sötétebb rész lett(mint a STAR WARS 3-rom),bár lehet hogy csak én látom így,mert még nem játszottam végig az 1-ső részt.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.