Kérjük jelentkezz be!

Race 07

Egy remek versenyszimulátor.
#456499 Niczo 2009. szeptember. 05. 20:51
Niczo
Én is megvettem a CD Projektes GTR Evo-t, emailbe meg is kaptam a jó aktiváló kódot miután kértem. A Race07-et viszont anno steamen vettem meg, így a kód bepötyögése után már ott is volt a steamlistába (és megy is). A DVD-ről viszont nem telepített fel semmit, az egész játékot a netről töltötte le. A lemez valószínűleg csak az offline játékot tartalmazza.
#414684 töfi 2009. május. 25. 13:01
töfi
A CD projekt küldött helyes CD kulcsot a GTR Evolutionhöz a hibás helyett,de az örömöm nem sokáig tartott,mert a Race 07-et is online modban kell telepíteni,és amikor kéri a kódot,hiába pötyögöm be a helyeset,azt írja ki hogy az már egy másik fióknál aktiválva lett. Igen,az enyémnél,kb. tavaly ilyenkor,de a steam fiókomban nyoma sincs a RACE 07-nek. Szívás. Különben tavaly csak épp hogy belepillantottam a RACE online modjába,főleg mert "fél órát" szüttyögött a steam mire elindult a játék. Egyszer csak rájövök mi lehet a gond...
#404157 töfi 2009. április. 29. 13:16
töfi
A GTR Evolutionhoz hibás online aktiválási kódot csomagoltak,így nagy örömömre csak offline tudok vele játszani...Egy-két fórumon azt írták hogy a CD Projektnél lehet igényelni működőképes kódot..Csak az a baj hogy valamiért nem elérhető a CD Projekt oldala.
Valaki tudna tanácsot adni?!
#329787 töfi 2008. december. 17. 13:30
töfi
guru_viktor:Fogalmam sincs pedig játszottam vele egy időben.Biztos lehet letölteni hozzá autókat,meg festéseket mint a GTR2-höz,csak azokat sajnos nem igen engedi be az online futamokra.
#329780 töfi 2008. december. 17. 13:23
töfi
Nézzétek meg mit találtam!
Race Pro
Végre 360-on is lesz egy ilyen csúcsszimulátor!