A célkereszt nem tetszik a többivel elégedett vagyok.
én bevallom nekem az egész játékban az ai nem tetszett. Nagy utca tele romokkal mit csinál a pk hát all a két fal között egy 10 méter széles részen .Ott van 10000000000000000 fedezék. Ja, meg a lázadók. Ezressével torlódnak a folyósókon lehet nekik nyomúlni hogy legalább egy kicsit alrébbmenjenek. Ezen kívül nekem más bajom nincs a játékkal. Ja és nincs tested. Ez már egy régi fps szokásritka az olyan fps ahol látszódik a hősöd teste.
Mivel eddig azt sem tudtuk, hogy az ep1-ről beszélsz, gőzünk sincs. Ja, amúgy meg szerintem teljesen mindegy. Abból a játékból nekem elég volt kétszer.
Még valami!
Tudjátok hogy lehet gyorsan hozzá jutni fegyverhez (a graviti gun nem számít Ja és nem cheat) az ep1-ben?(Még az előtt mikor megkapnátok a pisztolyt meg a shothunt!)
Aki tudja írjon aki nem az kérdezzen!
Szerintem lesz!
De arra NAGYON sokat kell várnunk!
Valószínüleg az episode 3-mal befejeződik a történet Vagy Nem!
Az is valószínű hogy lesz még negyedik vagy ötödik episode is!
A Half-Life3 vagy akkor fog megjelleni ha egy új történet kezdödik egy teljesen új és jobb grafikával ami mindenkit levesz a lábáról (Crysis a nyomába se fog érni)!
Vagy folytatják ezt a történetet az új és jobb grafikával!Apropó ne feledjük a fizikát mert azért ez volt az amivel a Half-life 2-ő mérföldkő volt!
Valószínüleg az episode 3-ban is lesznek grafikai újítások (Mert úgye a ep2-ben azt ígérték hogy lesznek) de szerintem a hl3-bn valami nagy durranásra kell majd számítanunk!
Szóval én történet, de inkább grafika és a többi apróság függővé teszem a hl3-at!
Remélem lesz!És ha lesz is addig míg várunk rá kápráztassanak elminket a többi episode-val!
Ezt Nézzétek meg!
http://www.youtube.com/watch?v=OBdocuRhR-c
és ha megnéztétek jöhetnek a kritikák!
Még valami!
Tudjátok hogy lehet gyorsan hozzá jutni fegyverhez (a graviti gun nem számít Ja és nem cheat) az ep1-ben?(Még az előtt mikor megkapnátok a pisztolyt meg a shothunt!)
Aki tudja írjon aki nem az kérdezzen!
Szerintem lesz!
De arra NAGYON sokat kell várnunk!
Valószínüleg az episode 3-mal befejeződik a történet Vagy Nem!
Az is valószínű hogy lesz még negyedik vagy ötödik episode is!
A Half-Life3 vagy akkor fog megjelleni ha egy új történet kezdödik egy teljesen új és jobb grafikával ami mindenkit levesz a lábáról (Crysis a nyomába se fog érni)!
Vagy folytatják ezt a történetet az új és jobb grafikával!Apropó ne feledjük a fizikát mert azért ez volt az amivel a Half-life 2-ő mérföldkő volt!
Valószínüleg az episode 3-ban is lesznek grafikai újítások (Mert úgye a ep2-ben azt ígérték hogy lesznek) de szerintem a hl3-bn valami nagy durranásra kell majd számítanunk!
Szóval én történet, de inkább grafika és a többi apróság függővé teszem a hl3-at!
Remélem lesz!És ha lesz is addig míg várunk rá kápráztassanak elminket a többi episode-val!
Gyerekek!
Én szeretem a Hal-Life2-őt!Sőt egyenesen imádom!A kedvenc játékom!
De azért ennyire hülye és FAN nem vagyok!Én egy ministráns kis
"BABA" vagyok a gyerekhez képest aki éppen a EP1 telepítésével küszködik!
Mindenképpen nézzétek meg még akkor is ha nem érdekel a hl!(mondjuk abból nem látunk semmit, de a gyerek reakciója)
Itt a cím:
http://www.youtube.com/watch?v=OBdocuRhR-c
Gyerekek!
Én szeretem a Hal-Life2-őt!Sőt egyenesen imádom!A kedvenc játékom!
De azért ennyire hülye és FAN nem vagyok!Én egy ministráns kis
"BABA" vagyok a gyerekhez képest aki éppen a EP1 telepítésével küszködik!
Mindenképpen nézzétek meg még akkor is ha nem érdekel a hl!(mondjuk abból nem látunk semmit, de a gyerek reakciója)
Eredeti?
Na mindegy...Ments a lift előtt és ha nem száll be, akkor töltsd be a mentést, előbb-utóbb beszáll. És ne szólj hozzá, csak szállj be.
Hogy honna tudom ne kérdezd.
Eredeti?
Na mindegy...Ments a lift előtt és ha nem száll be, akkor töltsd be a mentést, előbb-utóbb beszáll. És ne szólj hozzá, csak szállj be.
Hogy honna tudom ne kérdezd.
Tudjátok, van 3d-s puzzle (eifel torony, bigben stb) olyan kéne hl2-esbe
Például az asztalomon jól mutatna egy 3 m magas citadella!
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Még valami. Van Hl2 coop (gy.k.:cooperative) amiben egymással lanon vihetjük végig a hl2-tőt. Aki tud valami jó coopot az írja már le ide hogy hol lehet letölteni me' nagyon zsír lehet
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.